Отговори
# 1 710
Колежка, с която съм близка, подхожда супер некомпетентно за общата ни работа. Опитвам се да съм дипломатична, давам инструкции, обаче въпреки тях върши нещата през пръсти, че и спори. От началото на месеца три пъти я моля да потвърди с клиента нова конфигурация. Тя им изпратила имейл, той връща въпрос за една част, след дискусията потвърждава тази част и ми вика “готово”. Joy Елементарни познания за продукта ѝ липсват, няколко пъти ѝ намекнах поне ръководствата за работа да прочете, защото дори какво е в обхвата не може да каже, а мен подобно ниско ниво ме изнервя.

По повода се успокоявам на слънце на терасата. Нищо, че над нас правят ремонт, а срещу нас строят сграда.

# 1 711
Мисте,виж този
https://vkusenden.blogspot.com/2025/10/blog-post_81.html?m=0
Много е сполучлив и лесен.
И като заговорихме за манджи.Вчера не ми се получи крем брюлето,пресече се при печенето Confused Да кажат по - опитните къде сгреших.
Нещо домашно омесено ми се яде,рецепта за фокача гледам.Опитвам да се ограничавам,но понякога си умирам за тестено солено. Disappointed Relieved
Но пък съм в МЦ,мисля простено ми е...нали?!

Ренко,прибра ли се?

# 1 712
Не готвя (почти) тези дни. Синчето може да кара на яйца и авокадо тостове или филии с люгеница до откат, та не си давам зор. Аз също съм лесна- късна закуска нещо с яйца/ котидж, после за обяд си измисля нещо бързо, вечерята така или иначе все по- често я пропускам напоследък.
Обаче! Искам да изненадам половинЪТ с нещо, затова- АЗАЛИ, нали ти парви шотландски яйца наскоро? Или някой друг? При всички положения- моля за изпитана рецепта и трикове. Тилката пък отсега ми е заръчала постни чушки или зелеви сарми като си дойде. Само трябва да уточни. И чушки си донесох от Бг- хубави, червени, изчистени и замразени са наредени във единия фризер.
Подхващам ОИ, че денят излетЕл.

# 1 713
Захванах се с ОИ от сутринта - съдомиялна, кухня, перални. Но се надцених, рязко ми падна батерията.
Сега съм се паркирала пред компа, трябва да отметна малко служебни задачи. Нещо ми потънаха гемиите.

Кайс, честита нова придобивка. Сериозна колеция си събрала.
За подарък - един хубав тефтер и писалка, щом дамата обича и пише на ръка.

КоШиЯдем - пореден нещо картофи, ориз и сирене. Още не са ни се наместили съвсем стомасите.

# 1 714

Мьос ,а пилаф как приготвяш?
Пускала съм я тук рецептата на Тюркян Севен. Това е базова рецепта за пилаф, но аз често импровизирам и добавям пилешко, пуешко, бобови разни, зелен лук, зеленчуци.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 14:59 от Mößbauer-Effekt

# 1 715
  • София
Днес е някакъв особен ден. Тревожно ми е, на мъх също.

# 1 716
Марули, теб те забравих относно питането за приятелката ти.
Щом обича да пише на ръка, мисля, че идеята ти за хубава химикалка е отлична. Аз също съм олд скуул и все още бая ползвам химикалки, тефтери и въобще, пиша на ръка почти ежедневно. Респективно, много ценя подобни подаръци, а на хора- съмишленици също подарявам такива.
Пиши после какво си избрала.

# 1 717
Тили, аз правих, да.
Към каймата рендосах главичка лук и кашкавал на дребни кубчета. Подправки и лъжичка горчица. Ако стане много рядка каймата може да сложиш малко галета. Аз ги овалях в брашно и пекох на фраера, но ще станат хубави сигурно в яйце и галета, просто нямах.
Моя невървеж продължава 😆 ходих за нова сметана, едната кофичка с изтекъл срок, та ходих да я връщам. Поне си направих крачките и ми дадоха 3 лв компенсация, да не съм валат 😆

# 1 718
Не си е работа да тръгваш на път с нерваци, но пък видяхме моренцето. ❤️

Скрит текст:

# 1 719
  • тук и там
Пресолих манджата..Буквално.Направо не се яде от сол..
Знам си аз,че ако от сутринта ми тръгне зле в кухнята,цял ден е така..

# 1 720
Ами излизай от кухнята, де, защо така не разбираш от намек Simple Smile

# 1 721
Ооо, мерси за съветите!
Купих тефтер и химикалка в нейния цвят, старо злато. За късмет, със съдействие на друга дружка ми направиха надпис на подвързията,която може да ползва и после с нещо, което си е лично между нас.
   Толкова ми сговнено днес, беше де. Имах час време от платената зона, привиках едната на кафе,дойде още една. Дойде ми много добре, говорихме си за приятелството ни, за малките жестове, които си правим несъзнателно....за утрешното събитие, което приемаме като лична емоция. За вчерашното откриване на офис на едната, за подкрепата и т.н.Бе добре ми дойде.Сега Джулиан с кисело зеле, който иска да яде.Аз ще! Ре, и за теб ще има.

# 1 722
  • София
Хелоу и добър вечер. Прибрах се, забърках някаква адска смес и боядисах гривата. Днес съм сама, мъх е командирован, имам две сърми и две пълнени чушки. Ще оцелея, т.е., няма да се мре от глад.

Ренкич, прибра ли се?

# 1 723
И аз надничам да видя има ли новини от Ренко.

# 1 724
Хелоу и добър вечер. Прибрах се, забърках някаква адска смес и боядисах гривата. Днес съм сама, мъх е командирован, имам две сърми и две пълнени чушки. Ще оцелея, т.е., няма да се мре от глад.

Ренкич, прибра ли се?
   Бър, идея си нямаш как благородно ти завиждам за "самотата"!

Общи условия

Активация на акаунт