Отговори
# 1 725
По обяд ми махнаха красотите от лицето,връчиха ми туй онуй да правя промивки,и някак на магия се прибрах.Бананче,скир,и припаднах,почти буквално.Хъркам като,и аз не знам какво,и постоянно се сяпках.Скъпия ме закара до Л да си набавя още кремчета,и едвам мърдам.Явно вчера адреналина ме е държал,и затова бях шен.Днес ич ме няма на екрана,даже Шефа ме слуша.Събирам сили за баня,да видя ще се почувствам ли пак човек.Утре спешно трябва да посетя личната,да подписвам документи,прането извира от всеки ъгъл 🤐.Хубавото е,че ще имам месец време да му обърна внимание 😬

# 1 726
  • София
Ренко, лягай да спиш, като станеш смучи кремче и гледай филмче. Прането ще те чака, обещавам ти. Утре само най-неотложното, а дори и то може да се отложи, вярвай ми.

# 1 727
# 1 728
Ренко, ще ти се карам.
Почивай, събирай сили, зарежи пране и всичко поне за ден-два. Напрежение си и е физически, и психически, имаш нужда от малко релакс.

Отивам да варя макарони за разнообразие в менюто.
Едно ми е офкащо и пуфтящо.

# 1 729
  • Пловдив
Имам казус, помагВайте...
Оказа се, че платен фиш за глоба от КАТ от мин.септември не е отразен, т.е виси като задължение. Платен е през ел.бнкиране как си требе...ма на. Сега към кой тряя се обърна???

Заджюрках тенЖурта аз, че утре вечер съм на боядисване и коги се напълни къщата ще е късно за шетня. Кандисаха на мусака Simple Smile Ся ше забъркм брауни, тряя изчистя на Пуфката и да пусна Роби да изчисти.
П.п...нещо кръста ме боли Confused

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 21:15 от mystic woman

# 1 730
Мисте, вадиш копие от платежното и в КАТ-а, да си сравняват.

# 1 731
и почва ходенето по мъките. Мистева, не знам за колко е фиша, но си купи нерви поне за десет пъти повече. Дано не са го пратили и в НАП, че тогава....

# 1 732
  • Пловдив
и почва ходенето по мъките. Мистева, не знам за колко е фиша, но си купи нерви поне за десет пъти повече. Дано не са го пратили и в НАП, че тогава....
кво става тогава?
Синкото като ходи днес баш в Нап са му дали тая справка....20 кинта са, ама нали...

# 1 733
кво става тогава?
Синкото като ходи днес баш в Нап са му дали тая справка....20 кинта са, ама нали...
е какво става? Ходиш между двете институции до откат, накрая ти писва и плащаш глобата още веднъж, да се отървеш.

# 1 734
  • Пловдив
То, ако е сигурно с втория път хубу, ама...кой да знай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 735
Мисте, ако е за 20 лв, Сиросчето е права. Не искам да чувам ни за кат, ни за нап

# 1 736
  • Варна
Артемисе, песента тази вечер ме разрева, да знаеш.

# 1 737
  • Fairbanks, Alaska
Имам казус, помагВайте...
Оказа се, че платен фиш за глоба от КАТ от мин.септември не е отразен, т.е виси като задължение. Платен е през ел.бнкиране как си требе...ма на. Сега към кой тряя се обърна???
И на мен една глоба от КАТ преди доста години ми излизаше като неплатена. А беше платена чрез банка. Едва на третата година от плащането беше отразена като платена.

# 1 738
Добро утро!
   Спокоен да е петъка и да мине бързо!

# 1 739
Добро утро и лек да е петъка!
Ренко, кротувай!
От обяд нататък имам нужда от стиснати палчета.

Общи условия

Активация на акаунт