Отговори
# 1 740
  • София
Добро утро! Петък е! Някак по-светло. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 741
  • Пловдив
Добро! Вярно петък...айде кафе, главата белким се намести, че...

Уинде, стискам!
Болните как са?

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 08:09 от mystic woman

# 1 742
  • Варна
Добро утро!

Уинд, ще стискам Flowers Four Leaf Clover

Още малко зор за днес при мен служебно, но съм си измолила по-кратко работно време. За утрешната задушница искам 2-3 домашно направени неща да имам. Още не съм избистрила какво.

# 1 743
  • sf
Добро утро! Пия кафе и отивам на фризьор.
И утре съм на работа, така че днес не ми е петък. 😆

# 1 744
Не помня спах ли,но поне бях в моето си легло.Мултикукъра е голяма работа -за 5 минути ми беше готова крем супата снощи.Бях се запасила със замразени зеленчуци,само един картоф още добавих.Излезнала ми е и хистологията-всичко е чисто.Понеже в ДКЦ -то,в което практикува личната ми лекарка, са много модернизирани,и е края на месеца,а тя е прекалено честна и добросъвестна,трябва лично да отида да се подпиша за направлението, което по спешност ми пусна във вторник.
Шефа ще е вкъщи няколко дни,за да не ми носи бацили от градината.Не знам до кога ще го изтърпя,като не мога да викам 😬

# 1 745
Глава - камбана. Аналгинче, че да избутам петъка без убийство.
Моите старци са ги ваксинирали вчера, сега ще съм една идея по-спокойна.

Ренко, почивай!

# 1 746
  • София
Пратена съм на някаква безумно тъпа конференция, седя и чакам да почне. Загубено време май ще ми е, а дано науча нещо полезно поне.

# 1 747
  • Наблизо
Добър ден Simple Smile

Как са болничките? Ренко ,как си днес?

Много ме боли гърба Sad май май съм за лекар,но предния пък като ходим,ми казаха да съм ходела на чакръкчия?

Вчера бяхме в града на Кайсийка,на зоологическата Simple Smile Хубаво си прекарахме.

Моята ваканция върви към своя край и ми е тъжно.

# 1 748
Вече съм на 3 кафета Wink Стартирах в 6.30, заведох Дребосъчко на градина, разходих кучето, а сега с Дребосъчка сме си вече у нас. Днес ще ни гостува.
ММ хукна към пазара да купува зелки. Бърза да е от първите, сакън да не изпусне доверен производител.
За "разнообразие" ще готвя мусака. Хладилника е пълен с недоядени манджи. Не обичам така, защото докато се натуткаме и става време да ги изхвърля.
Радвайте се на слънчицето днес! Хубав ден на всички!

# 1 749
  • София
Бюти, ти в ОК ли беше? Там кайропракторите са добре. Ако не, на физио отиди, а ако е повтарящ се проблем си направи скенер.

# 1 750
  • тук и там
Бюти,аз съм доволна от хиропракторите.Като ме скове кръста,само те ме оправят.Но търси някой,който е завършил това,а не някой дядо чакръкчия(това за Бг).Не лекуват,в смисъл да премахнат проблема изцяло,но при схващания,изкривяване и болка помагат,като нагласят костите и те изправят на крака..

# 1 751
  • Наблизо
О,аз ако ходя,ще е при нас, не в Бг,защото ми влиза в застраховката и да,Кайси,те са завършили..
Ама моят проблем е мускулен,тъканен,не е на ставите и не вярвам да ми помогнат.Ще ида на масаж днес,но все ме боли на едно място - долу,вдясно на гърба.Сигурно имам възпаление и ще видя да ида на ревматолог.Кой знае какво си отглеждам.40тте чукат на вратата и ги усещаааам.

# 1 752
  • София
Бюти, направи скенер. Болката може да идва от прешлените. По принцип подобни болки имат някаква причина и водят до възпаление. Може да те боли на едно място, а проблемът да е на друго.

# 1 753
  • тук и там
Бюти, да не те плаша,но и при мен е в дясно и като подобна болка започна,даже се чудих дали не е от бъбреците..И така, до един ден,в който като се наведох и не можах да се изправя.Та не чакай,виж от какво е.Ре е права,по-скоро е от прешлените,направи скенер да видиш дали не е протрузия.И избягвай да носиш тежко,без резки движения и особено внимание ,ако носиш детето от време на време.

# 1 754
  • Пловдив
Възражение ли да кръстя документ, който да входирам във връзка с несъгласие с "нещо" към държ.институция?
П.ш...не става дума за снощното питане за фиша, ама сега като се замисля...и за него да пиша Grin

Общи условия

Активация на акаунт