Отговори
# 1 755
  • София
Основно от гръбначният стълб и измененията там са следствие обикновено.

# 1 756
  • София
Да убивам ли мъх, или да си го пазя за бавни мъчения?
Купил е ОГРОМЕН скелет, който говори, черепи и тикви за Хелоуин, както и две торби с шоколадчета, бонбони, близалки и какво ли не.
Децата са малки и ме е страх, че ще се изплашат.

# 1 757
Мисте, според мен е важно да знаеш дали имаш опция да възразяваш.
   За глобата , иди в банката, извади си платежното , или от банкирането, и им го занеси в НАП. Правила съм го, падало ми е задължение. Даже от банката с печат ще е по-добре. Понякога има бъгове в системата на НАП и не получават информация.
    Ако съм на твое място, бих го написала като възражение, с приложено извлечение от банката и настояване да се отбележи в системата, че фишът е платен еди кога си по банков път. И искай да се входира.
  Ре, опасен твоя мъх, хахахаха. Подсещаш ме да купя някакви лакомства са съседчетата. Мен ме няма довечера в нас, но ако Мъх отвори да има какво да дае на децата. И да питам щеркинса ще отбелязват ли с Гафинята Хелуин , да подготвя и за нея нещичко.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 11:23 от марулета

# 1 758
  • sf
Ох, Ре 🤣 снимай го този скелет, че ми е любопитно 😆
Ходих на кафе със сешоар и сега ще ходя на работа с красиви букли 😆

# 1 759
  • София
Измислих отмъщение, ще го гримирам като  Uncle Fester 🤣.

# 1 760
Уинде, стискам палчета Flowers Four Leaf Clover
Ренко, твоята ЛЛ като моята - подписът е най-важното. Жив, умрял, трябва да се подпишеш Simple Smile
Тете, и моят мъх ме информира, че в понеделник щели да му донесат зелето. Поне не ме занимава, изцяло той се разправя.
Ре, тоз твой мъх Grinning
Миналия ден гледах клипче, някакъв възрастен човек облякал костюм на скелет и го питат на какво се е маскирал. Отговорът беше "на мен след няколко години" Grinning

# 1 761
Аз си купувам кофичка зеле от бакалията. Вътре за зелка и половина, със сок. Тамън ни е. Един път сърми, един път кисело зеле / Ре, снощи стана чудно,щом и мъх яде, с джоланче/ , малко за салатка.  После пак , като ми се прияде. Пробвах една година да правя, първо безсолн,после го пресолих , после да го обезсоля........После по рецепКата на  Дориня, в кофичка.

# 1 762
  • София
Аз си купих много як бидон. Мисля, че е 20 л. Има голям отвор и канелка. Капакът му има от долу издадена част и не се налага да затискам с камък. 
Правя го по класическата рецепта 40 гр. Сол на литър. Претаквам го всеки ден, но с канелката е лесно. Имам си кофа, в която източвам водата и после я наливам. Това го правя първите 10 дни, после веднъж седмично.
Като стане, замразявам. Замразявам и зелевата чорба в бутилки от минерална вода.
От както купих едно, което беше пълно с пясък, сама го правя.

# 1 763
  • Пловдив
Като заговорихте...не знам дали казах, че синкото прави туршия Grin Сам. Солена само, ама пак...нарязал зеле, морков, зелени домати, карфиол. Мерил, бъркал и в бидонче. Претаква Stuck Out Tongue Winking Eye Чудна! Мин.петък донесе...сега някви бурканчета ми търсеше празни, ама не казва какво е затварял. Ж също много обичала, та няма ги мисля Grinning

# 1 764
Браво на Р., Мисте! Моят вчера ми звъни да ме пита как да готви пиле на манЖа. После ми прати снимка. В понеденик, докато бях на АЕ ми пише - Мадър, даъ репепта за крем супа, ама вкусна. И аз набързо пиша, да е с печени зеленцуци, тва-онова-и учителката ме пита- Какво пишеш , а не правиш упражнения? Ми рецерта за крем супа. Всички хахахаха, и тя -  Айде сега, излез на дъската и я напиши на АЕ. Написах. После в групата 2-3 ма я правили,викат супееер. Ама всичко в добър тон, с шега, тя учителката ни е топ, а упражнението го бях направила и скучаех.
   Аз нямам вече мазе, къде да държа бидон със зеле. Питах щеркинса дали ще слагат, те имат супер изба, ама тя каза не.Само винце.

# 1 765
  • София
Донси, специално за теб, Фред. Висок е 2.5м. 🤣 не мога да кача клип със звук.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 00:10 от Reunion

# 1 766
Марулетка, чувала съм, че не бива в едно мазе да се държат вино и зеле.

# 1 767
Ми страшничък си е! 🤣

# 1 768
  • sf
Мале, Рееее, ама много е готин!

# 1 769
  • Пловдив
Въх! Пу-пу! Grin
Ама Ре, аз разбрах, че ся е дошла доставката...па той нашия курдисан, че и една нощ е спал у вас кат гледам Joy

Общи условия

Активация на акаунт