Отговори
# 1 770
  • София
Не е, кофти снимка е светлината.

# 1 771
Това, ако ми изскочи посред нощ, докато съм сънена, ще опищя света. 😁
Ние пак сме на реката. Големите мъже се правят на рибари, а с детето търсим заровени пиратски съкровища.
Бях купила полицейско костюмче на малкия, но го забравих вкъщи. Яд ме е.
Скрит текст:

# 1 772
Ре, страшен е, ама мнооого як! 😁
Днес ни е празник тук, нали сме вещици. Отделно си имам рожденичка, малка вещичка, та довечера да пиете по едно за нейно здраве! 🥰❤
Подстригах се (сама), боядисах се, сега малко почивка и после ще стягаме хелоуинското парти. 🥳💀

# 1 773
  • София
Ено, да ти е жива и здрава. И кеъщщелницата ми е рожденичка днес с татко си.

# 1 774
Здрава да е Синеочка,все така чаровна!
Консултира ме набързо нашата УНГ 😁.Каза бързо да започвам Аб,и се чуди защо още в болницата не са ми изписали.Тоя месец почти нямам празни дни без лекарства 🙄.Виното ни е готово,Скъпия само ме дразни,колко хубаво било.Нека,ще му видим сметката,само да се поосеферя.Синуса дето са отпушили почва да ме наболява,уж излизах екипирана.Голямо пазене ще пада,но днес на дивана.Като умираш от глад пасиран таратор без подправки е уникално вкусно нещо 🤣🤣🤣

# 1 775
  • Пловдив
Ениии, да е здрава малката чаровница! Хубав празник!

# 1 776
Честити да са и тримата рожденици! Ени, на колко години става Синеочка?

# 1 777
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Всичко най-прекрасно на вещичката ни синеока.

Ренко, бях пропуснала какво те чака но май е по-добре така
 сега ми се струваш наперила гребена пак. Simple Smile

Донс с буклички! Останала съм с впечатление, ще косата ти е като свила - гладка, изпъната и блестяща.

След малко изпращам половинът на летището и оставам сама за няколко дена. Ще почивам и само ще спя.
Абе, заканвам се, но като се знам... Пак ще се метна да правя глупости.

# 1 778
Честита да е Синеочка, здрава, любознателна и все така прекрасна! Да са живи и здрави и останалите рожденици!

Оф, вкиснаха ме малко от болницата.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 21:51 от Birdflower

# 1 779
  • тук и там
Жива и здрава да е Синеочка!Да е щастлива и все така красива!
Марулче,напиши я тази рецепта за крем-супа,искам да пробвам.
Нещо ми е смърцафръцано от няколко дни.Няма причина,но все ми се реве,криво ми е някакво..Чудя се дали да не се прибера за малко в Бг,да позаредя батериите..

# 1 780
  • София
Бърди, не се шашкай. Даже не знам, защо предварително ти ги искат. Най-вероятно СПР да проверят. Тромбоцити се правят в деня на операцията.
Всичко ще е наред.
Кажи му да ти сложи готина упойка, за да си хай като се събудиш.

# 1 781
Не съм си прочела договора внимателно и сега се оказва, че спешно трябва да си направя застраховка за професионална отговорност. От обяд удрям на камък с нашите застрахователи. Само някакъв немски онлайн намерих, без рейтинг. Докато чакам да ми отговорят на всичките запитвания, има да го мисля цял уикенд.

# 1 782
  • София
Попи, каква друга застраховка имаш? Понякога може да получиш допълнителна към нея.

Може би, като се подредят нещата, не е зле да се замислиш да си откриеш фирма. Поне застраховките ще са ти разход.

# 1 783
Тет, на 9. 🥰
Ре, честити и вашите рожденици! 🥳

# 1 784
Ени, да е жива и здрава малката прекрасница! Весел празник ви желая!
Ре, и твоите рожденици да са честити и от здраве да не се отърват!
Ние пообиколихме с чавето-крокодил 🤭 и ги изпратих по живо по здраво да се прибират, а аз чакам колежка малко да се видим. И мама е човек!
Из града е страшно обаче. Огромни групи тийнейджъри обикалят, палят някакви пиратки, бомбички или не знам какво, гърми сууупер силно, свиркат, палят димки.. сигурно така се забавляват де, но си е страшничко. Или аз остарявам 😁
Хайде, весел да ви е петъкът и уикендът след него!

Общи условия

Активация на акаунт