Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 38 817
  • 504
  •   6
Отговори
# 495
За мен като личен и много консервативен Телец по хубаво от кашмирен пуловер (+ копринен шал + кожена пола/панталон) НЕМА!
Това е моя реплика, трябваше аз да я кажа! Grinning Joy Joy Въпреки, че съм Везни...
Де Телец, де Везни - все Венера е управляваща - любов към естетиката във всякаква форма Wink

И честита нова прическа, чудесна е! И цветът е много естествен!

# 496
  • Бургас/Пз
Сиска, какво стана с роклите??

# 497
И аз чакам линкове за кашмири, особено за полото без ръкави...имам и кожена черна пола!

# 498
  • Велико Търново
Ани, зелената върнах, оставих златната.Зелената ми беше много дълга и не ми стоеши добре, защото ми описваше в долната част.И със златната не съм уау, ама аз пък един път не легнах гладна.

# 499
  • В морето
Да, Агент, така е, не е от зодията, от пола е JoyJoy
И благодаря за милите думи, на Мими също! Heart

siska79 - сподели къде е тази фабрика и как се влиза в нея. Grinning Аз и от феновете на Barbour съм. Благодаря на Ал, че сподели за Arket, ще са ми интересни на мен какво ще направят. Иначе аз ето това си нося с по-спортен аутфит, особено в дъжда, защото е с качулка. Не се вижда много добре, но е супер цвят Marine Blue.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 22:15 от Taffta

# 500
  • Бургас/Пз
Ани, зелената върнах, оставих златната.Зелената ми беше много дълга и не ми стоеши добре, защото ми описваше в долната част.И със златната не съм уау, ама аз пък един път не легнах гладна.
Сигурна съм, че точно със златна си уау. Ще чакам снимка от събитието.

# 501
Да, Агент, така е, не е от зодията, от пола е JoyJoy
Не, нямах това предвид, а че в класичестата астрология и двата знака се управляват от планетата Венера, която символизира любовта към красивото/комфортното/луксозното/удоволствията - качества много присъщи и на Телците и на Везните. Астро закачка с две думи Grinning
https://www.instagram.com/reel/DKElvV-omHQ/

# 502
# 503
  • Burgas, Bulgaria
Мими, прекрасна си!!! HeartHeartHeart Аз съм за светлозелената Зарена, много ми хареса с нея, но все-пак е до възприятие. Добре дощла в клуба на ниш-парфюмните маниаци, Бянко лате е УАУ!!! HeartHeartHeart Сиска, аз лобирах за златната рокля, сигурна съм, че си ослепителна в нея!!! HeartHeartHeart Ели, страхотен е кашмирът, много съм му фен! HeartHeartHeart

# 504
Мерси, Елирост!

Малко айкенди и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт