Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 42 596
  • 569
  •   33
Отговори
# 495
За мен като личен и много консервативен Телец по хубаво от кашмирен пуловер (+ копринен шал + кожена пола/панталон) НЕМА!
Това е моя реплика, трябваше аз да я кажа! Grinning Joy Joy Въпреки, че съм Везни...
Де Телец, де Везни - все Венера е управляваща - любов към естетиката във всякаква форма Wink

И честита нова прическа, чудесна е! И цветът е много естествен!

# 496
  • Бургас/Пз
Сиска, какво стана с роклите??

# 497
И аз чакам линкове за кашмири, особено за полото без ръкави...имам и кожена черна пола!

# 498
  • Велико Търново
Ани, зелената върнах, оставих златната.Зелената ми беше много дълга и не ми стоеши добре, защото ми описваше в долната част.И със златната не съм уау, ама аз пък един път не легнах гладна.

# 499
  • В морето
Да, Агент, така е, не е от зодията, от пола е JoyJoy
И благодаря за милите думи, на Мими също! Heart

siska79 - сподели къде е тази фабрика и как се влиза в нея. Grinning Аз и от феновете на Barbour съм. Благодаря на Ал, че сподели за Arket, ще са ми интересни на мен какво ще направят. Иначе аз ето това си нося с по-спортен аутфит, особено в дъжда, защото е с качулка. Не се вижда много добре, но е супер цвят Marine Blue.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:25 от Taffta

# 500
  • Бургас/Пз
Ани, зелената върнах, оставих златната.Зелената ми беше много дълга и не ми стоеши добре, защото ми описваше в долната част.И със златната не съм уау, ама аз пък един път не легнах гладна.
Сигурна съм, че точно със златна си уау. Ще чакам снимка от събитието.

# 501
Да, Агент, така е, не е от зодията, от пола е JoyJoy
Не, нямах това предвид, а че в класичестата астрология и двата знака се управляват от планетата Венера, която символизира любовта към красивото/комфортното/луксозното/удоволствията - качества много присъщи и на Телците и на Везните. Астро закачка с две думи Grinning
https://www.instagram.com/reel/DKElvV-omHQ/

# 502
# 503
  • Burgas, Bulgaria
Мими, прекрасна си!!! HeartHeartHeart Аз съм за светлозелената Зарена, много ми хареса с нея, но все-пак е до възприятие. Добре дощла в клуба на ниш-парфюмните маниаци, Бянко лате е УАУ!!! HeartHeartHeart Сиска, аз лобирах за златната рокля, сигурна съм, че си ослепителна в нея!!! HeartHeartHeart Ели, страхотен е кашмирът, много съм му фен! HeartHeartHeart

# 504
Мерси, Елирост!

Малко айкенди и от мен:

# 505
Много готини Баленсиага..точно от тях не очаквах подобно превъплащение...съвсем друга представа имах за дрехите им. Но аз не съм запозната много със стилът им...тез романтични визии не ми напомниха грам за тях!
Ели кашмирите са разкош, не ми хареса сам този тип жилетче без ръкави. Едно сиво с късите ръкави много ще ми легне... и този харусвам но цветът не е моя!

Отскоро колежките ползват ей тези имитации парфюмни. Много сполучливи и трайни, с маслена консистенция, не като другите спиртни имитации...закупих един, два за госпожа баба софиянка. Да ви кажа, защо нейните свършвали бързо, защото видиш ли тя се налагало да се пръска по 4-5 пъти на  ден на всяко излизане от къщи, не веднъж като мен сутрин за работа 🤣😂😂. Мъжа ми беше впечатлен от това обяснение..като си счупи крака миналото лято беше с Джими Чу до кварталната бакалия...

Бореала е имитация на Бакарат руж. Дано ги одобри, че тя парфюми от Зара не носи, тез са доста по класни!🤣🤣🤣

Анджи от Градините на Тоскана много ми хвалят Селест, забравих вчера да го помириша. А с Бианко Латето ми подариха този, ако не е моя пак ще иде при софиянката. Абе въобще вчера в Alchemista харесах сто неща, ама цените бррр.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 09:16 от mimi.7299

# 506
Баленсиага смениха директора и сега ударно се опитват да чистят имидж след скандала преди година. 🤣.

# 507
  • София
Стори ми се, че неотдавна срещнах Мария фолкпевицата в мол Парадайс, още беше лятото и топло, беше в някакви дрипави, раздърпани дрехи, на които пишеше Баленсиага. Това за мен е достатъчно като антиреклама.
Yodeyma са гръцки май, при тях има имитация на бялото кубче на Нарцизо Родригес, което беше спряно от производство в оригинал, много го харесвах.

# 508
Лизи, пише Париж, ето им сайта. Добри са!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 09:26 от mimi.7299

# 509
Пожелавам успех на Баленсиага в чистенето на имиджа, ще бъде жалко такава модна къща с история да не се справи с този упадък през последните години.
Тук в момента са тинейджърски моден писък, огромни маратонки, брандирани тениски.

Общи условия

Активация на акаунт