Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 43 047
  • 569
  •   12
Отговори
# 555
Честно казано аз харесвам контрастно, тъмен тоалет светла чанта и обратно, бяло манто, чанта бургунди. Но мантото ми е слонова кост и върви с бургунди, ако беше искрящо бяло нямаше да ми харесва, така, че пак зависи...не винаги е добра комбинация!

# 556
  • Burgas, Bulgaria
Мили, момичета, аз пък заведох новите си чепички на ресторант! Видях и прекрасната *sve* , много стилна в града на любовта! Лекa и уютна вечер ви желая от Бургас!:heart:HeartHeart

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 21:06 от kolevaangela

# 557
  • В морето
kolevaangela - изглеждаш великолепно! Heart Роклята, косата... емиии браво! Много хубава вечер пожелавам!

*sve* - чудни снимки от Париж! Heart

G&B - благодаря за споделените снимки на кашмирените пуловери, които нищим от вчера. Този бранд в БГ продава ли се, знаете ли дами?
Относно чантите по-горе - точно на последната снимка, показана от ЧеКа (Ал) лицето е толкова бяло, че е точно за такава чанта, нещо, за което Агент говореше по-нагоре - личният контраст.
А чанта Polene и за мен е мечта.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:12 от Taffta

# 558
  • София
Анджи, страхотна дама си Two Hearts

# 559
Анджи, много си хубава с роклята, обувките, прическата!

# 560
  • Бургас/Пз
Анджи, страхотна си! Как я поддържаш по-късата прическа? Винаги изглежда страхотна косата ти. Ще споделиш ли в кое заведение си, обстановката страшно ти отива на визията Simple Smile

# 561
Анджи🔝🔝🔝

# 562
Анджииии, супер си! 😍
Све прекрасно да ти е в париж...🤩
Днес е страхотна бургаска вечер, топла, романтична, а морето без грам вълничка!

ПП Букнахме Рим за Свети Валентин, само да е живот и здраве!🙏

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 21:28 от mimi.7299

# 563
Като видях на Анджи обувките - пробвах в синьо и много се харесах. Но леко свободен беше левия. Та се разрових и ги намерих освен в златно, синьо и розово, още в бордо - лачен и велурен вариант. Някоя от вас попадала ли е на сайт, който ги продава?

# 564
Анджи, стра-хот-на! 😍

Аз днес се накумих да си обуя маратонки, купени преди три години! 😄 Интересното беше, че мм ги отрази, значи са му харесали. Пита ме дали светят (като на децата маратонките) 😆
Скрит текст:
Иначе съм в черно с тези маратонки и онова светлото яке. Ще ме канселирате сигурно, ама на мен си ми харесва. Онази бордо/виолетова шушкава чанта Mexx идеално се връзва с цвета на подметката на маратонките и допълва спортния вид. Толкова съм "стилна" - маратонки и спортен вид на целите ми габарити, ама, това е положението... 😇

# 565
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ви, момичета, много сте мили! HeartHeartHeart Ани, в La Ferme Steakhouse съм,  ето я страницата им във FB https://www.facebook.com/LaFermeSteakhouse  , намира се в City Park - до мола. HeartHeartHeart

# 566
Анджи Two Hearts

Като видях на Анджи обувките - пробвах в синьо и много се харесах. Но леко свободен беше левия. Та се разрових и ги намерих освен в златно, синьо и розово, още в бордо - лачен и велурен вариант. Някоя от вас попадала ли е на сайт, който ги продава?
Мариета, абсолютно е за харесване Hands Plus1, така добре се е напаснал аутфита, идеален, а дънките супер ти застават!
Аз и друг път съм писала, леко свободна обувка се обира с допълнителни стелки, ако само за това си се спряла от покупка.
В бордо също ми харесаха обувките, пусни през google обектив, ще излязат сайтове.

# 567
Анджи и Мариета - чудни сте!
За фенките на анимал принт.

# 568
Angela, Уауууу 😍❤️
Много ми харесваш така, супер добре стоят обувките, мисля ще станат хит.

В Младежкия театър препоръчвам Nordost, пак я пуснаха, силна история, Майсторът и Маргарита, Койна Русева като Воланд е ❤️ и Сън в лятна нощ. Последната мисля пак да я гледам, една от любимите ми пиеси на Шекспир е.

Dia, сигурна съм че изглежда добре.
Нося подобни с черен костюм.
Отиват на бялото ми лице 😁
Маратонките за мен са специален елемент, може да са крайно различни като стил и пак да стоят добре.

а за маратонките на Мими, имах едни целите в пайети, купих ги на разпродажба една командировка с идея че няма да имат много живот, но пайетите удържаха, а кожата свърши преди тях.
Ходех на работа с тях - костюм и риза или класическа права рокля с 3/4 ръкави.
Та искам да кажа, че ако не ти излизат от мислите, да се зарадваш 😘

Мариета, много стилна днес.
Лачени много ми харесват.

# 569
Анджи, страхотна си!
С къса коса ми харесваш повече.

Не може да се генерализира, че светла чанта винаги стои добре на тъмни цветове, заради контраста. По-често не. Колкото и прозаично да е това съчетание бяло-черно, светло-тъмно, не е толкова проста работа една светла чанта да седи добре на всичко тъмно.
Полен са готини чанти, контраста е търсен не само с дрехите, а и с фона, за да може чантата да прикове погледа, тя е звездата, виждане на стилиста и фотографа, за да подчертаят продукта. Продават чанти, не продават аутфити и го правят добре, хубава чанта, добра фотография, облеклото на заден план и не впечатлява.

Контраст много повече се търси с ярък цвят чанта, а не с бяла или светла.

Linoforina, много готини кадри.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 23:05 от zari65

Общи условия

Активация на акаунт