Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 46 758
  • 603
  •   14
Отговори
# 525
Супер си с дънките, Ал.
Миме, сандалите не хвърляй,много хубаво ти стоят на крачето.

# 526
  • Burgas, Bulgaria
Ал, чантата е трепач, не е в стила ми, иначе бих я отстреляла тутакси /go girl !!! CupidCupidCupid /за якето - разкошно, чак го припознах. HeartHeartHeart
Мими, Коледата в Г-я е много голям празник. Гъркините са много кокетни и кипри, както съм писала и преди, имат неподражаем стил и често "от нищо правят нещо", но според мен в хотела ще преобладават чужденци, задължително ще е много официално и с жива музика. Дай ми повече информация и ще го измислим, та ти и без друго сама си грееш като Слънце!!! HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 13:10 от kolevaangela

# 527
Супер си с дънките, Ал.
Миме, сандалите не хвърляй,много хубаво ти стоят на крачето.
Същото каза и мъжа ми и, че ще пусне рибка да плува в тока! 🤣🤣🤣
Ми аз хареквам как ми седят, но не са ли откровен кич...с какво според вас могат да се носят?
Ал, ти се смееш но бирките бяха точно в неговия шкаф, той ги мрази.
Анджи, ще пиша на лично! 🥰

# 528
  • София
Колкото повече, толкова повече...
И аз гледам парфюми, че оня ден ги пренаредих и пак реших, че не ми стигат.
Вчера  си бях по Младост и моите любими магазини и НЕ си купих чанта, което си е постижение.
Затова пък си взех от новите гланцове на Мейбълин - хубави са.

# 529
Аз пък предпочитам да имам 2 парфюма и 2 чанти, по-голямо количество ме задушава. Но виж, обувки... там компенсирам.
Мими, и на мен ми харесват прозрачните токове - няма да ги нарека "кич", а "ефектен завършек на тоалет за вечерно излизане" 😀
Ал, окото ми свиква с тези дънки, сега ми харесаха повече, отколкото на първата им презентация.
Много хубава прическа и цвят на Тафта. И това май запомних, днес се чувствам много уморена, а цял ден ще жонглирам с ангажиментите на/покрай децата. Вчера успях да им сменя летния със зимния гардероб. Другия уикенд са моите дрехи на ред. А предния бяха обувките... Точно 3 седмици ми отнема начинанието Grinning

# 530
И гледам чанти 🤣
светла чанта с тъмни дрехи ми харесва

Al, имаш навика след мое мнение да пуснеш противоположното без разбира се да изразиш категорично несъгласие с мен или да дискутираш, но не пропускаш Simple Smile
Та пак ще кажа "светла чанта с  тъмни дрехи" може да бъде стилизирана без проблем, но продължавам да твърдя, че вчерашната комбинация на Мими не беше оптимална. Тя много добре ме разбра!

А относно покупките пак съм напреки - колкото повече се пазарува в темата, толкова повече аз се самоограничавам. Имам и една колежка (украинка, голяма кокона), тя е голям фен на всякакви viral § overhyped обувки и чанти, много добре ми действа! Като видя отблизо колко нелепо и кофти стилизирани могат да изглеждат и най-красивата чанта или обувки ми минава мерака за харчене веднага, по същия начин ми действат и популярните парфюми.

PS А имах и друга колежка, която от кожената рокля на майка си или от биркита можеше да направи моден стейтмънт и докато мине по паркинга да предизвика няколко катастрофи. Жена с мноооого вкус и стил, то да ти е кеф и да я разгледаш и да я анализираш и комплимент да и направиш и да я попиташ какво мисли за някоя лична идея! Много мотивиращо ми действаше и много ми липсва!

Баленсиага смениха директора и сега ударно се опитват да чистят имидж след скандала преди година. 🤣.
Точно, драматичен стилистичен завой направи Piccioli след Демна Гвасалия. Което пак ме води до мисълта колко флуидни в наши дни са стиловете дори на стари и мастити "модни къщи", които уж имат установен стил и естетика, но са готови на всичко за малко пазарен дял.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 15:04 от Agent Provocateur

# 531
Мими, на мен ми хареса с роклята, за цветовото съчетание с чантата нищо не мога да кажа, защото на двете снимки  в първия ти пост с аутфита, цветовете на роклята /на моя екран/ са съвсем различни. Идея нямам коя е по близо до реалните цветове.

Обаче за тези сникърси, ще се изкажа, понеже все още не си ги купила -  много са накичени. То камъчета в изобилие, че и лачени ... -  "много звънци" /както ти се изразяваш Simple Smile/

Бих те посъветвала още да се погледаш, в смисъл пак да има камъчета например и/или лачено, но по премерено някак.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:43 от Sweta

# 532
Ето за туй е и моята концепция, не една чанта за 5 хил. лева, която няма как да пасне на всичко колкото и да е универсална, а за всеки тоалет отделна! Мисля, че Моят мъж добре ме разбра! 🤣🤣🤣
Света, не знам защо както не обичам звънци и капси изведнъж ми се доносва нещо много кич...пример летните чехли с камъните. Не знам успях ли да ги съчетая но обраха овации...е покрай мен няма истински модни гурута, явно за това!
Ако си купя малката чантичка от Фабиано, ще ви се покажа в същия аутфит с нея...смятам доста ще пасне! Просто краката ме дърпат към мола! 🤣
И ако щете ми се смейте, но тез маратонки ми харесват МНОГО! 😊 Няма да ги купя, защото няма къде и как да ги нося ...

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 15:01 от mimi.7299

# 533
Agent, изумена съм какви неща си мислиш....
Ти сериозно ли?

Занимавам дамите в две теми на БГ Мамма  с моята светла чанта 🤣🤣🤣
И се самонавивам тука със снимката с Polene

Признавам че съм озадачена от мнението ти....

Чанта&обувки за всяка рокля би било прекрасно 😍
Но това може би в друг живот.....
този мина основно в работа, работа и работа...

# 534
Бе от моята камбанария така изглежда Simple Smile

Най-големият ми проблем със светлите чанти е да ги опазя от близък контакт с тъмните дрехи, че съм имала неприятни изненади. Не задължително, но се е случвало и имам едно наум.

Другото е, че е добре контрастът "чанта-тоалет" да повтаря личния контраст - т.е. ако външността няма естествен висок контраст рядко се получава добре.

PS Toва куче не само, че хърка като човек, ами настоява да спи по диваните ми. Само като и погледна ноктите ми става мъчно за тях И за мен.

# 535
Не го пускай на дивана за бога, ще ги направи леш...!
Ал, честно да ти кажа предпочитам я в тъмния вариант... тоз цвят къде и как го виждаш зимата?

# 536
Съжалявам да прочета Agent, че в дилемата ми от няколко дни дали да си купя чанта в цвят Celeste или Ebony ти успя да откриеш конспирация срещу теб 🫤
Да не говорим, че като качих снимката на Polene си нямах идея как е била облечена Мими...

Аз самата имам висок контраст, защото лицето ми е много бяло, светли чанти нося само с текстил, без деним, кожа, велур и т.н.

Мими, 99% бях сигурна за чехлите 🤣🤣🤣
ТМ и ММ имат много общо, да са ни живи и здрави.

# 537
Не го пускай на дивана за бога, ще ги направи леш...!
A баш! Но това псе тежи повече от мен, не мога да го мръдна, а децата му разрешават да се качва в момента в който обърна гръб!

Не съм открила никаква конспирация, просто направих констатация за любопитно съвпадение, което нито е ново, нито еднократно.

# 538
Аз ако съм ще стоя цял ден до кучето, не мога да си представя да се качи на дивана, бррр!

# 539
Цитат
Света, не знам защо както не обичам звънци и капси изведнъж ми се доносва нещо много кич...пример летните чехли с камъните. Не знам успях ли да ги съчетая но обраха овации...е покрай мен няма истински модни гурута, явно за това!
Мими, не помня чехлите с камъчета и аз не съм против камъчетата по принцип, аз имам сникърси с камъчета, но при мен са само отзад на петата и малки.

Разгледах показаните сникърси в сайта

Много са като количество и големи тук камъчетата, като прибавим и лаченото, а и изработката е някак груба.

Опитвам се да кажа, че камъчетата /и други блестящо елементи/, могат да бъдат красив акцент, но могат и да са кич. Зависи какви са, как са са аранжирани от дизайнера в обувката/чантата,  ....
Но разбира се ти решаваш Hug

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 13:23 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт