Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 44 890
  • 584
  •   16
Отговори
# 540
Не съм открила никаква конспирация, просто направих констатация за любопитно съвпадение, което нито е ново, нито еднократно.
Аха, сега се замислих, в твоята посока на мисли, дали пък ти не си прочела мнението ми от 9-ти октомври и затова да пишеш, че не ти харесва светла чанта с тъмни дрехи? 🤣🤣🤣

https://bg-mam.ma/p/1790349/50309296

# 541
  • В заешката дупка
Аз нося светла чанта с тъмни дрехи.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 00:46 от ЧеКа

# 542
ЧеКа по подобен начин си се представям и аз 🙂
но обувките ще са тъмни.
Сиви и черни костюми плюс светла чанта.
edit - това ме вдъхновява 🙂
Скрит текст:

Две чанти са ми отишли и на тяхно място искам да взема една за под елхата.
Че и аз не искам да се затрупвам, имам едно такова усещане, че е време да разчистя, защото няма време.

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:19 от Al Georgieva

# 543
  • София
Девойки,  искате ли да похвалваме  (когато има причина) събития, места и пр., с които може качествено да се разнообрази социалният живот?
Аз мога веднага да дам две препоръки: едната е за представлението на Арабеск в Музикалния театър ("Съвършеното  несъвършенство") и другата е за място за разходка до София (Клисурския манастир над Банкя).

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 16:22 от Льоня

# 544
  • София
Чека, светлата чанта кореспондира на босите ти крака и десенът на роклята.

Светла чанта на изцяло тъмен тоалет за мен е като бели обувки и черен чорапогащник.

# 545
  • Русе
Поздрави от Париж!

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 15:03 от *sve*

# 546
Льоня, благодаря за препоръката за "Арабеск" 🙂
Ще предложа на скъпите ми да отидем.

Sve, мерси за снимките, хубаво изкарване!
Снимка две е страхотно цветово съчетание 🙂
Нестандартно и вдъхновяващо.

# 547
Малко есенна красота от днес в района на х.Плевен и първи сняг за този сезон.

# 548
  • София
Момичета, голямо вдъхновение сте със споделените визии, трендове, обмисляни и реализирани покупки, пътувания Smile
Мен ме е обхванала тотална апатия, чийто единствен позитив е някой спестен лев…
Надявам се скоро да се докарам с някой аутфит, който става за споделяне. Дотогава продължавам да ви се радвам и се присъединявам към молбата да препоръчвате театри и всякакви събития, които са ви заинтригували.
С пожелания за чудна неделна вечер и успешна и усмихната нова седмица!

# 549
РАФазглвдах кашмирените пуловери на Reiss до нас. Този в цвят индиго много ми хареса. Не съм сигурна, че са моите, но цената (с -20%) е добра. Светлината е ужасна.

# 550
  • Sofia
Страхотни са! Сега ще ги диря онлайн да поръчам.

# 551
  • София
Тези дългокосмести пуловери стават ли на фитилчета?
Много ми харесват и на мен.

# 552
  • В заешката дупка
Чека, светлата чанта кореспондира на босите ти крака….

По тази логика винаги може да се каже, че светлата чанта кореспондира с някоя оголена част на кожата - примерно, лицето. Simple Smile

Ето този тоалети, които Ал постна, според мен съвсем нямат нужда от голи крака. Светла чанта, мисля, може да е акцент както всеки друг цвят чанта, т.е. не е задължително непременно да има същия цвят някъде из тоалета.

# 553
На първите 2 снимки чантите си кореспондират с тоалетите,на другите 2 не особено. Но и аз не съчетавам чанти. Точно обратното ,никак не ми харесват чанта и обувки в един цвят,особено,ако цветовете са силни. (За черно ми е ок).гротескно ми е някак,като американски сериал от ранните 90..

# 554
  • София
Важна е стилизацията. Дали коланче, дали часовник, дали обувки, дори меланжирания пуловер, нещо което да препраща към другото.
На последната снимка, ако фона не е сняг, съм много скептична дали ще пасва бялата чанта Smiley

Но всеки е свободен да носи каквото му харесва Smiley

Общи условия

Активация на акаунт