Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 46 204
  • 602
  •   19
Отговори
# 570
А относно покупките пак съм напреки - колкото повече се пазарува в темата, толкова повече аз се самоограничавам.

Ми ту. Но не се влияя само от тук и форума като цяло, разбира се. Въпреки че съм си заимствала супер идеи- като no shopping предизвикателствата, например. Hug
Инак видя ли, че нещо набира популярност и е на път да стане свръх модерно и актуално, автоматично бягам от него като дявол от тамян. Без значение, дали става дума за модел обувки, кожено яке или парфюм.

Светли чанти не обичам да нося през мрачните месеци. Тогава залагам на кафяво, сиво и тъмно синьо в различни нюанси, както и на винено и петролено. Heart Eyes

Анджи, страхотна си! Роклята е красота и тя! Heart

# 571
  • тук-там
Няма как да не се потенцираме. Така е в групите. Аз се паля и повлиявам.

# 572
  • София
Анджи, страхотна рокля! И цялостната визия, разбира се, но за нея са писали вече всички. Не жена, а Жена!

# 573
Почти всичко каквото съм купила по препоръка от дамите тук е топ, не съжалявам грам. Щом едно нещо е одобрено от толкова много стилни дами няма начин да е лошо...разбира се тез, които са съвместими с моя характер, излъчване и фигура. А това, че го носела половин Бя изобщо не ме трогва...на мен стои като на мен, на друга по друг начин.
Мариета е много готина с този аутфит и обувки! 😍

# 574
Днес съм с пуловер, в който има и вълна.
Даже и шал заметнах.
Дано не се разболявам.

# 575
Мариета, много хубав тоалет.
Марджи, взимай мерки, да е фалшива тревога разболяването.

# 576
Така е, определено човек се повлиява, дори и да не го осъзнава.

Аз се влияя - като видя нещо красиво, работещо, функционално, изгодно и т.н. и ако ми предстои покупка, трябва ми или просто за разкош ❤️
Много ми е полезна темата ❤️❤️❤️

Днес така, бях с идея да махна пуловера и остана по сако, но е хладно където и да влезна.
Обиците са перлички.....

Хубава седмица! 🙂

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 19:00 от Al Georgieva

# 577
Ох, чудесен тоалет Ал, спретнат и много красив...голям студ е при Вас, аз съм с воалена рокля и кожено яке.

# 578
Почти всичко каквото съм купила по препоръка от дамите тук е топ, не съжалявам грам. Щом едно нещо е одобрено от толкова много стилни дами няма начин да е лошо...разбира се тез, които са съвместими с моя характер, излъчване и фигура.
Аз по принцип не се потенцирам лесно.  Но също като Мими, ако някои близък до моя стил, покаже/похвали нещо, което ми харесва, съм склонна да пробвам, а дали ще купя преценявам според себе си само.  

В тази връзка, никога не съм приемала обобщени понятия като темата, форумът. Само в тази тема пишем най различни хора с различни предпочитания за стил, понятия за красиво, светоусещане ...., да не говорим за целия форум. Не може да не сте забелязали.

Аз лично съм за различността /стига да не се натрапва като единствено правилна/, не харесвам унифицирането.

Сега да ви похваля един молив за устни, който се оказа много добър - нанася се изключително прецизно, не се изтрива лесно, слива се с червило и даже с глос /аз не харесвам моливът да откроява над червилото/. Изненадващо добра, бюджетна покупка. Пробвах номера 01 и 02
Купих цвят 01 - розов нюд
Цвят 02 е чист нюд
Цветовете са светли - по светли от цветовете на снимката в сайта.

Молив за устни line n'STAIN - Nr. 01 Everyone's Nude-Pink, 2,5 ml
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/essence-moliv-za-ustni-line-n-st … 059729518507.html
Не препоръчвам покупка без тест, изборът на козметика е много индивидуален!

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 16:20 от Sweta

# 579
Ех, Тимъти, защо така?

# 580
Simple Smile))) може да се опитва да съответства на Кайли по стил!
PS Много го харесвам Тимъти като актьор, та ми се щеше гаджетата му да са на неговото ниво.

Не препоръчвам покупка без тест, изборът на козметика е много индивидуален!
Aбсолютно!

Да си похваля и аз моя нов молив за устни със същия дълго търсен "супернатурален ефект"
Laura Mercier Caviar Perfecting Lip Liner - 04 Elegant Blush • Cool Nude Pink
(в действителност е наистина неутрално студен розоват оттенък и не съотства на картинката, въпреки, че тя от сайта на производителя!)
Скрит текст:

И търся тествани предложения за читав импрегниращ спрей за обувки/маратонки!

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:38 от Agent Provocateur

# 581
Всъщност, прехапвам леко език и се поправям. Едни сандали на mtz много ми харесаха и си купих същите. Ако не ги бях видяла на нея (и тя не беше написала откъде са), най- вероятно бих ги пропуснала. Hug

И един фдт на ЕЛ, който Агентчето беше похвалила. Kissing Heart

# 582
ТиЛи, видя ли, и ти се подхлъзваш...! 😀

# 583
Mimi, аз не го виждам като подхлъзване, а като възможност да видиш в реални условия дреха/аксесоар, които на уебсайта виждаш професионално стилизирани и професионално заснети най-често върху кльощава момичешка фигура в неестествена поза. И да, понякога много приятно се изненадваш и си казваш, че си заслужава усилието да го премериш лично.
И лична препоръка от човек, който има много опит с дадени продукти винаги натежава Simple Smile Tili, виноват, ама приличен продукт е и аз си го довършвам в момента (смесен с класиката)

???

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 17:37 от Agent Provocateur

# 584
Ооооо, невър сей невър е положението. Факт.

Общи условия

Активация на акаунт