Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 47 615
  • 605
  •   13
Отговори
# 600
Taffta, всички неща много ми харесват и ти стоят чудесно, но и аз бих сменила сакото с нещо друго, а него бих носила с палацо панталон. Аз не обичам комбинация черно-бяло, но абстрахирайки се от това, контрастът ми харесва и на снимка 2 си прекрасна.

# 601
Taffta, на мен ми хареса роклята /много хубава/, съчетанието с чорапогащника, обувките, чантата - също ми харесат /цветово и всякак/. Само лилавото сако не ми се връзва - като модел, и както цвят не много.

Аз би сложила връхно друг модел, нещо по широко, с подобна линия:

Или късо палто - ако искаш пробвай някъде, такъв или подобен модел. Сигурна съм, че също ще се получи много добре:

С две думи от мен да за всичко, без сакото. А ти изглеждаш супер! Two Hearts

За контраст на бяло-черна визия /една от любимите ми/, сега актуалният цвят бордо е чудесен за целта - като цвета на коланчето ти.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 02:55 от Sweta

# 602
Забравих да ви кажа - двама човека днес ми направиха комплимент за парфюма! Wink

# 603
  • В морето
Много благодаря на всички, кито се включиха със съвет, оценявам! Heart Палацо (прав/широк/клош) панталон - ето това е нещото, което си "взимам" за следваща проба/покупка, ще трябва да видя как стои, вече крайно време е явно.

Sweta - това късото бяло палтенце е точно като за мен, ако ми кажеш от къде е, много ще се радвам!

И ще диря на Мими парфюма как ухае... Blush

# 604
Вчера си взех това късо палтЕ и го облякох днес

# 605
  • София
Днес така - винаги нося комбинацията бяла риза и кожен панталон с "Ботега Венета" (и гледам все по-тъжно как течността в шишенцето намалява).
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт