Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 50 794
  • 633
  •   15
Отговори
# 600
Taffta, всички неща много ми харесват и ти стоят чудесно, но и аз бих сменила сакото с нещо друго, а него бих носила с палацо панталон. Аз не обичам комбинация черно-бяло, но абстрахирайки се от това, контрастът ми харесва и на снимка 2 си прекрасна.

# 601
Taffta, на мен ми хареса роклята /много хубава/, съчетанието с чорапогащника, обувките, чантата - също ми харесат /цветово и всякак/. Само лилавото сако не ми се връзва - като модел, и както цвят не много.

Аз би сложила връхно друг модел, нещо по широко, с подобна линия:

Или късо палто - ако искаш пробвай някъде, такъв или подобен модел. Сигурна съм, че също ще се получи много добре:

С две думи от мен да за всичко, без сакото. А ти изглеждаш супер! Two Hearts

За контраст на бяло-черна визия /една от любимите ми/, сега актуалният цвят бордо е чудесен за целта - като цвета на коланчето ти.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 02:55 от Sweta

# 602
Забравих да ви кажа - двама човека днес ми направиха комплимент за парфюма! Wink

# 603
  • В морето
Много благодаря на всички, кито се включиха със съвет, оценявам! Heart Палацо (прав/широк/клош) панталон - ето това е нещото, което си "взимам" за следваща проба/покупка, ще трябва да видя как стои, вече крайно време е явно.

Sweta - това късото бяло палтенце е точно като за мен, ако ми кажеш от къде е, много ще се радвам!

И ще диря на Мими парфюма как ухае... Blush

# 604
Вчера си взех това късо палтЕ и го облякох днес

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:55 от mardji1

# 605
  • София
Днес така - винаги нося комбинацията бяла риза и кожен панталон с "Ботега Венета" (и гледам все по-тъжно как течността в шишенцето намалява).
Скрит текст:

# 606
Цитат
Sweta - това късото бяло палтенце е точно като за мен, ако ми кажеш от къде е, много ще се радвам!
Taffta, от Зара:
https://www.zara.com/bg/bg/%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BE-%D0%BF%D0%B0 … on-p03811253.html

Цитат
Палацо (прав/широк/клош) панталон - ето това е нещото, което си "взимам" за следваща проба/покупка, ще трябва да видя как стои, вече крайно време е явно.
Тук не те разбрах, кой от всички изброени модели вземаш за проба/покупка - палацо ли, прави ли, клош ли ...

Аз лобирам за модел палацо:

Този модел панталони перфектно се съчетава и с модела на късото палто. 🤗

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 16:38 от Sweta

# 607
Днес червено и черно 🙂
Оле! 💃

@Taffta, най-важно е да се чувстваш себе си 🙂
За мен, идеята на облеклото е първо функционалност и второ адекватност към средата.
Малко аналогия с природата, но да пасваш на средата е важно за оцеляването.
Размисли с кафето 😃

Чакам един доста фитнат и структуриран костюм, излезнаха ми червени обувки ♥️
Dia, нали ти обичаше червено?

и тока 😍

Ботега Венета парфюмите са много изпипани, върху мен за съжаление завиват рязко в мъжка посока.

Препоръчвам горещо Караконджул в Народния театър ❤️
Великолепно представление, по разказа "Дервишово семе" на Н.Хайтов.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 23:52 от Al Georgieva

# 608
Не обичам, Al. Сега го откривам червения цвят за себе си, не съм носила никога преди или почти никога, като изключим детското ми сабо. На такава височина ходех свободно преди години, сега, ако се кача, ще трябва да съм с щеки най-малко, ако не и с патерици за по-сигурно. Иначе ми харесват чепиците! 😅 С един тъмносин костюм с панталон ще са убийствени! За фигури като твоята, на mtz, само такъв тип.

# 609
Толкова и съм запомнила....
извинявам се.
Често щракам с токчета, но тези ще ги гледам на картинка 🙃

Mimi, носиш ли брошки?
аз лепнах на пуловера една с която баба си е захващала шала в операта

# 610

Mimi, носиш ли брошки?
аз лепнах на пуловера една с която баба си е захващала шала в операта
Разбира се, имам три от миналата година и една златна коронка си купих от Уиндзор за шапо!
Днес си убийствена с таз пола. Изключително ми хареса...

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 16:50 от mimi.7299

# 611
  • Ямбол
Ал, я покажи брошката 😻. Обичам брошки, макар да нямам много класически.

Чорапогащникът на Тафта ме присети за тези щуротии, които заглеждах преди доста време 😁. Енджой:

https://saintsass.com/en-bg/collections/statement-strumpfhosen

# 612
Taffta, вчера те мернах в движение и комбинацията вдясно ми допадна повече (без якето). Също така се опитвах да си преставя показаното с новия ти цвят коса - така де да си сглобя целия пъзъл. И въпреки, че мисля, че малко по-нисък контраст би бил по-подходящ за теб, определено не ме дразнеше показаното, а роклята е ужасно красива и правена за твоята фина фигурка. Чантата ти също е много моя и любима форма!
.
Та с две ръце за предложенията на момичетата и си прави снимки със всяка комбинация за да можеш после лесно да ги съпоставиш.

От мен една дребна идея - а бургунди или кафяв чорапогащник със обувки в същия цвят? Или сив? Или черен, но този тип, който изглежда като чорапи над коляното (Longuette Effect Tights) - имаш крака за него и пак ще свали леко контраста?
Скрит текст:

Иначе на прима виста за блондинка, която обича да носи къси бели рокли се сещам за Тейлър Суифт, може от нея да си откраднеш някоя идея...

PS Загледах набързо как богатите и известните носят little white dress.... ъммм, ти изглеждаш по-добре!

^^^ чак я поповдига да не се препъне  Wink

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:50 от Agent Provocateur

# 613
Chloe ми липсва напоследък в тематa  и покрай нея се сетих за един мой любимец. Не знам дали му е сезона, но и не придавам особено значение на това.
Разходих го до Лутън днес 🤣.

Ако съм запомнила добре харесва черни котки. Поздрави от Кевин!

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:39 от G&B

# 614
Липсват и Кло и Копче...много!

Общи условия

Активация на акаунт