Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 51 436
  • 635
  •   10
Отговори
# 630
Света, за освежаване си представях разни цветни, ефектни бижута, щото с метални /благородни метали/ не ми се освежава много черно, освен ако не са по масивни. Хората правят разни много шик съчетания с дървени, камъчета, текстилни, перли...."пласмасови" под общ знаменател им викам аз 🤣🤣🤣

Събитие, което очаквам на 07.11. НОЩ НА СВЕЩИ, С ПОЧИТ КЪМ АББА! 🙂 За бургазлийки... Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 07:55 от mimi.7299

# 631
ABBA&Candlelight звучи добре 🙂
Приятели бяха в София, друга музика са слушали, на казаха че е било магично.

Днес е слънчево и приятно, малко консервативно се облякох, с любим костюм на Capasca ❤️

Хареса ми много, цялостната визиия е уау

всичко от снимката, от-до 😍

Хубав ден от мен!

# 632
И аз съм в червено, ама по-друго.

Що се отнася до пластмасовите бижута, харесвам ги.
Имам няколко любими пръстена и едно колие, ярки и масивни, ще снимам довечера.
Аз като че ли Мими никога не съм я виждала с пластмасови бижута.

# 633
  • Sofia
Страхотно е облечена дамата в сиво зелено. Аз така монохромно мога да се издокарам само във винено.
Пластмасови бижута не нося от тийн възраст. Понякога лятото нося кожени гривни и един цветен комплект Couer de lion.

# 634
В обедната почивка на бързо кафе днес:

Наслаждавам се на всяка глътка, защото на работа сменят кафемашината с друга и тази седмица сме без кафе в офиса, а вчера бях на фитнес в обедната почивка и нямах време за друго.

# 635
Mometo*, подобни боти на твоите от Б.С. нося и с пола до под коляното и нагоре пуловер, риза, риза и пуловер с/без ръкави, поло, бизнес костюм пола и сако.
За студ, киша, мърлявост и т.н. слагам такива.
Да, наясно съм че елегантни ботуши/боти е по-добър вариант за гореописаните стилове зимата, но в София се случва със седмици да е много мърляво, снежно, кално и мокро.

Сега пробвах красивата дънкова пола на ХМ която си поръчах инспирирана от Копче, но не е моята. Щракнах се с идея да се покажа тук, но на снимка се докарах много зле Joy
Приятно съм изненадана, че в ХМ на Витошка има автомат и на мига опаковах и върнах полата обратно.

И споделям за предстоящо събитие в София Kissing Heart
в Топлоцентрала
Понеделник, 19:00, 20.10.2025г.
филма Джани Версаче: Императорът на мечтите

Finеsse, приятно Simple Smile
днес си монохром

Общи условия

Активация на акаунт