Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 55 592
  • 671
  •   24
Отговори
# 615
  • София
Тафта я изпуснах. Разбирам, че става дума за бяла къса рокля.

Аз да попитам за черна, дълга рокля. Как бихте я освежили? Роклята ми харесва, прическата почти я докарвам, само  по-дълга ми е. Роклята ми харесва, добре ми стои, но да не съм много черна.

# 616
И наши "творци" с опити за подобни чорапогащи съзрях тези дни... Верно, че името на сайта говори достатъчно, ама коя би тръгнала с това нещо?! Изчерпан е, така че ще се оглеждам. Интересно ми е как изглежда жената, която би го носила.
https://kitch.bg/produkt/chorapogashtnik-prostachka/

# 617
  • Ямбол
Ауу, този младеж много ме радва мен 😆. Бях си харесала от неговите чорапки =)).

# 618
Sezane имат намаление на някои интересни неща.
Случайно избрана рокля памук и лен.

# 619
Здравейте, дами. Не съм спирала да ви чета, но в някакъв момент форумът взе неприятна за мен посока и не ми се щеше да публикувам. Есента ми е любим сезон, много ползотворна откъм възможности за разнообразие. Нови тенденции не успявам да следя, карам на усет. Информирам се от готовата информация, която публикува Агент с чудна последователност и постоянство в анализите. Не забелязвам и голяма промяна около мен,  има по много от всичко. Споделям и две ежедневни визии, които отразяват настроението на притежателката Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 22:18 от Хаши

# 620
  • В морето
Тук не те разбрах, кой от всички изброени модели вземаш за проба/покупка - палацо ли, прави ли, клош ли ...
Да, всичките ги взимам за проба, а дали и с кой ще харесам не знам. Като се има предвид, че аз нося и имам единствено тип цигара с ръб и джобове, всички тези са различни от моите.

Al Georgieva - благодаря, така е, важно е човека да е себе си. Heart Eyes
А полата ти днес е Heart

Agent Provocateur - Heart тайно се надявах да се включиш, благодаря! Аз никога не съм била по големите контрасти и крайности, но от предишните няколко дни покрай разговорите за контрасти се вдъхнових да пробвам и затова исках да ви питам за мнение. От тези - наистина изглеждах по-добре вчера! Joy Joy А точно такъв чорапогащник миналата година за първи път си купих и носих няколко пъти с пола, и признавам си въобще не се сетих за него да пробвам. Ще пробвам, както и другите идеи.

G&B - Кевин е великолепен! Heart

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 02:22 от Taffta

# 621
Аса, много ми хареса роклята, аз и друг път съм ти казала, че бухнали дрехи ти застават супер - за теб е тази рокля!
За освежаване на черна рокля -  например лачена чанта в бордо, много ми харесва как се съчетават двата цвята
Скрит текст:
може и да не е лъскаво бордо
Скрит текст:
или черна чанта със златисти елементи - златисто лого, дръжка-верига в златисто, например
Скрит текст:
сребристо също подхожда и освежава черно
Скрит текст:
и анимал принт добре се връзва с черно
Скрит текст:

Според чантата и съответстващи обеци /златисти, сребристи/, други бижута  каквито носиш...
Това са моите предложения

Диа, чорапогащникът с този надпис - потресох се!

Таффта, ако си вдигнеш забраната на 28 т.м. и влезеш в реални магазини на Зара, Манго ..., - само в този ден има чудесни намаления.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:07 от Sweta

# 622
Роклята на Аса много ми допадна и предложенията на Света за освежаване, особено с червена лачена чанта бордо!

# 623
  • София
Al, не могааа да не питам! Ризата случайно да е на Mason's? Simple Smile

# 624
Аз бих заложила на освежаване чрез бижута. Поне при мен, облека ли нещо черно в горната част на тялото, имам вид на опечалена. Трябват ми ярки грим и бижута, за да ме оживят поне малко, но дори и така избягвам да нося черни блузи, ризи, топове.
Днес ми пристигнаха тези боти от Беста, може ли идеи за комбиниране извън обичайните дънки и панталони? До средата на прасеца са ми.
Скрит текст:

# 625
Роклята на Сезан е страхотна, взимам я заедно с чантата 😍
Бижута не харесвам, особено пластмасови гердани....

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 20:34 от mimi.7299

# 626
Бижута не харесвав, особено пластмйсови гердани....
Мими, мила така като се изкажеш направо не знам какво да мисля, много ме озадачи.
Как така не харесваш бижута, като на повечето ти снимки все с бижута те виждам -  колие, пръстени, часовник... Тук си показвала и сме обсъждали доста твои покупки на бижута.
Пластмасови гердани и аз не харесвам.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 01:43 от Sweta

# 627
Да ♥️😘
Много си я обичам.
Брех че набито око имаш 😘

Taffta, разбирам те мисля. Или поне си мисля че те разбирам.

Специални поздрави на Кевин 🙂

# 628
  • София
Да ♥️😘
Много си я обичам.
Брех че набито око имаш 😘

Taffta, разбирам те мисля. Или поне си мисля че те разбирам.

Специални поздрави на Кевин 🙂
Знаех си! Имам я същата и много си я обичам и аз и като я видях тук, не се сдържах Two Hearts
(няма как да я сбъркам, с тези "закачки" Stuck Out Tongue)

# 629
  • В морето
asa - много хубава рокля, наистина точно твоя. Аз бих махнала тези ботуши и на тяхно място - кубинки, кецове, балерини - зависи от повода/мястото/случая. Освен това бих сложила копринен шал и кожено яке (не черно) и чанта от велур тип "messenger bag" и да, бижута - перли, ако търсиш елегантна визия, златни/сребърни за ежедневно носене.

А в по-топло време (ако материята й позволява) си я представям с ето такава кошница:

Al Georgieva - убедена съм,че ме разбираш, и от правилно. Kissing Heart Hug

Общи условия

Активация на акаунт