Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 28 553
  • 403
  •   29
Отговори
# 390

ето ги
изпих една опаковка, пак трябва да си взема

Mimy88 🤗
да оздравява бързо слънцето 🍀

Pepsi, много ми харесваш днес, чорапогащника, обувките и полата са Уау 🐆

Я вижте каква новина 🙂
Койна Русева ми е любимка

а, в Мл.театър отново се играе Nordost.

# 391
Благодаря, Ал, този път е сякаш нещо леко (дано).
Сега се сетих по повод размерите на дънки - бях взела едни барел дънки на Зара, които се оказаха огромни, макар да си поръчах размера, който обичайно нося (36).

# 392
Аз бях.Ще поровя да видя кои бяха и ще пиша.
https://www.afya-pharmacy.bg/productbg/9544
Аз днес, нямаше как да се снимам по-добре:

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 16:25 от ДХ3

# 393
  • В полите на Пирин планина
Аз пия за очи на Допелхерц с лутеин, зеаксантин и боровинка:

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:57 от Lady Brinne

# 394
помня, че при Зара до номера слагат триъгълник, квадрат или кръг и това оказва, доколко отговаря на номерацията. Мисля, кръг беше нормална кройка, триъгълник - по-малък от стандартната номерация и квадрат по-голяма. Дано не бъркам символите

# 395
Elirost, мерси за напомнянето! На календара е вече!

Да, FW11.
https://www.nytimes.com/2011/09/14/business/demand-at-target-for … hes-web-site.html

Аз пазарувах следващата седмица.

Благодаря за милия комплимент, Тафта § Света. Кожата е малко комплексна работа...
Скрит текст:
... т.e "тайната" не е една, а са си много фактори. И бяла козметика религиозно (предимно корейска, но не само), и сънскрийн истерично, и много вода, и минимум кафе, и сън, и ген, и грим (и то далеч не малко!) и самомасажи, и джаджи за лицето (гуа ша, масажори и други). И за капак като съм се снимала не съм го направила на директна ярка светлина, а съм се завъртяла в контражур, та насочената светлина от прозореца зад мен хем да рефлектира на бяла стена пред мен (премахва сенки и изглажда бръчки визуално), хем да създаде екстра флеър, който да "замаже" детайлите. Както казах "комплексно е" Wink

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 19:56 от Agent Provocateur

# 396
Тази есен от сандали и къси ръкави скочихме скоростно в зимата ☃️

есенни дрехи и обувси носих точно два дни и това беше 😁

И се влюбих в чанта ❤️

# 397
Давай да я видим!
Аз отивам да вървя! Wink

# 398
  • В морето
Agent Provocateur - благодаря за тайната! Както и очаквах, не е едно глобално хапче  Satisfied И аз вървя по този списък, само с "минимум кафе" и "масажори" не сме се разбрали още, а и слънцезащитата не всеки ден, но козметиката като цяло - абсолютна религия! Видях, че си постнала Cle de Peau в една тема, те са ми много интересни и на мен, но засега само ги чета и гледам.

Да си покажа любимото мече от любимеца Ralph и когато в Massimo шиеха саката така (но аз още ги нося):

# 399
Не съм носила нито един ден есенни дрехи...само една дънкова пола,ако се брои.. И откакто заваля,само из квартала бродя с яке за дъжд и чадър и въпреки това мокра. Май ми трябват гумени ботуши-нещо,което никога не съм харесвала. Но само те са подходящи за дъжд-вече 3-ти ден ,без почивка....

# 400
  • В морето
А по темата за:

Teddy Bear Icon Coat
The secret of the success of the iconic Teddy Bear Coat is its unique, enveloping shape and premium fabric. A perfect blend of extremely soft wool and alpaca or camel fibres on a silk base that strikes the perfect balance between glamour and functionality.
Скрит текст:

The unsurpassed must-have, the Teddy Bear Coat, designed in 2013, was inspired by a Max Mara archival garment from the 80s. Its abundant volume is a tribute to the extravagance made it an instant hit, worn and sought after by stars and celebrities. The perfect, magical combination of glamour and playfulness its silhouette and exquisite fabric exude give it the extraordinary ability to work from the street to the red carpet with a simple change of accessories! Season after season, it reinvents itself as a gilet or a biker jacket.

# 401
Taffta, в моята глава най-висок приоритет има слънцезащитата! Ако трябва да остане само 1, то ще е сънскрийн.

И при нас довчера беше слънчево и за сандали, а днес така валя дълго, проливно и ноемврийски.

# 402
  • София
Много ми е халатест този беър, като нещо за баня.

# 403
Нов модел кубинки Comme des Garçons
https://www.farfetch.com/bg/shopping/men/comme-des-garcons-homme … tem-32040025.aspx
Не знам как се ходи с това Rolling Eyes
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт