Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 32 214
  • 432
  •   3
Отговори
# 420
kolevaangela, сак де справи с налучкването на правилния номер в крайна  сметка?
Нямам търпение да видя как и с какво ще ги съчетаеш! 😘

Чанти не виждам, не виждам, не гледам! 😊

# 421
Оооо Мими, аз правя, струвам днес, все поглеждам чантата с двете дръжки ❤️
Светлата ми изглежда от по-здрава кожа, а и тъмната я се появи, я не...

и пълна с какво ли не 😁
са, аз съм голям човек, чудовището ще го пропусна 😃

Angela, чакам да видя и теб с новите Ganni&NB 🙂

# 422
Днес съм денимова "мома".

Купих си черни боти с грубичка подметка, може и с това да приключа зимните покупки.Blush

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:22 от mardji1

# 423
Аз последните година, две нося основно малки чанти, събират ми само основните неща, но ме кефят,  зависи и от модела. Някои модели въпреки малкия размер събират повече от колкото изглежда

Този модел например:

В лачен вариант много ще подхожда на обувките на Анджи и Ели

Същата я има и в бордо - много ефектна

Цитат
Аз пък все нещо се омотавам и изпускам намаленията на ЧП, не мога да се ориентирам кога точно започват... Да не говорим, че все още не съм си харесала тъмно синя чанта.

Датата на ЧП тази година е 28.11. Но някои сайтове започват намаления преди тази дата, някои продължават намаленията и след нея и т.н.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 17:02 от Sweta

# 424
Ал, тъмната по ме кефи!
Чепиците дойдоха, шест са, ще ги оставям!

# 425
Честити обущета, Мими и Анджи Simple Smile
Още от началото на ноември започват разни "черни"  петъци по различните сайтове, с кулминация последния петък на месеца.
Днес се щракнах и идвам да ви питам - коженото ми яке се е захабило по ръбовете. Как и къде се оправя това?
Скрит текст:

# 426
Има боя за кожа.Виждала съм в Метро и строителните хипермаркети.Има за мат и гланц.Иначе преми имаше кожари, обущарите също имаха бои за кожени обувки.

# 427
  • Burgas, Bulgaria
Mometo, аз кожено яке не бих боядисала, нося ги с избелени ръбове /та това му е чарът/ до откат, като го съчетавам с по-официални дрехи за контраст, така "приземявам" претенциозните материи и ги балансирам в "кежуал" стил. Heart HeartHeart

# 428
  • Русе
Честити придобивки на всички!
И аз днес без време се сдобих с нови кецове. Беше ми студено с тези, които бях обута, трябваше да изчакам 15-20 мин. една поръчка за колегите и влязох в близък магазин за обувки Ара и Каприз. Премерих, залепнаха ми и ми се сториха много удобни и така за отрицателно време ги купих. Реших, че ще подхождат на цикламената и винената ми пола и без време ще ги разходя в Париж няколко дни. Май съм нямала с такива бели подметки досега. Ара са кецовете.

# 429
Све, много са хубави! Да ги разхождаш само на хубави места.
Аз пък в тоя живот най-малко червено съм носила и от преди сто години като дете, когато имах червено сабо, повече червена обувка не съм имала, освен едни маратонки Адидас и сега реших, че ми се носят червени боти
Скрит текст:
Още не съм ги отворила да ги пробвам. Тръшна ме някакъв вирус, от който носът ми сигурно е по-дълъг вече с 5 сантиметра от кихане и духане. Изхабих една кутия салфетки, вечер имам и температура. Head Band Пазете се от сополиви, кихащи хора...

# 430
Много са ви готини придобивките Све и Дия. И мен нещо ме боли глава и се кани да ми тече носа. Аман!

# 431
Све, харесват ми новите ти сникърси /май имаме сходен вкус/, но на винената ти пола ще залепнат онези на Тамарис.
Честити обувки на Мими и Диа.
Цитат
Аз пък в тоя живот най-малко червено съм носила ...
Диа, според мен на теб много ти отива червено и не само за обувки. Помня те с една туника /освен ако не бъркам цвета/.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 22:22 от Sweta

# 432
Sweta, не съм сигурна, но вече нося червена жилетка (която някъде съм скрила от себе си и тази есен така и не я носих!) и се харесах с нея. Но нямам друго червено. Имам ярко червена блуза, купена преди 10 години сигурно, която така си стои с етикета... Можеш да си представиш колко съм смела към този цвят Grinning Но ти благодаря!Преди години бях с червена коса и червено на дреха не ми стоеше изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт