Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 37 519
  • 490
  •   12
Отговори
# 450
Деси, заковала си пропорциите в този тоалет! Много готино! Дай ми и малко цвят, рано ми е за зима и неутрали! Simple Smile

Оставила съм си отворен таб, който искам да споделя с вас, защото ми напомни за въздействието на новата прическа на нашата Анджи в тази тема Simple Smile

^^^ сега ако някоя се подстриже и не е доволна нали няма аз да съм виновна Wink

PS А някак между другото мина чудесната нова коса на Аса!

PS Всъщност още нещо съм оставила за тук. Така и така от вчера бистрим темата с две естествено къдрави колежки, които хем искат нещо по-различно, хем не им се занимава.
Ta тази белоруска кака се релокира в Белград и има учудващо полезен контент за непрофесионалисти, на които им се ще да са малко по-сръчни във оформяне на коса и грим.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 17:02 от Agent Provocateur

# 451
Днес е фантастично слънчев есенен ден ☀️

Вижте какво се задава дами 🙂

и

Angela и с дълга коса имаше Уау прическа. Шармантна дама 😘❤️

Mardji, днес отново си с хубав десен 🌷

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 17:37 от Al Georgieva

# 452
^^^ всички тези фасони са вездесъщи около мен (калпав климат и локален стил), но съм останала с впечатлението, че са силно недолюбвани в този форум/тема. Обикновено определенията са "неженствено", "немадамско", етц. Или факта, че ще са с етикет Barbour ще ги направи "мадамски"?

# 453
Barbour не са моят стил, но помня, че като ЧеКа сподели, че чака яке от марката и няколко съфорумки писаха колко много им харесва бранда 🙂
Та това е за почитателките на марката 🌷
Предполагам, както е и с други съвместни колекции в H&M групата, ще има добри неща.

# 454
Връщам се да я търся, защото наистина е минала през мен незабелязано и сега научавам за нея.

# 455
Връщам се да я търся, защото наистина е минала през мен незабелязано и сега научавам за нея.
Аз я видях и го отбелязах, Аса има много красива пищна/плътна коса..каквато и прическа да направи й стои.

# 456
Върнах 10 страници и не я открих. На същото мнение съм за косата на Аса, Мими.

# 457
Като цяло, не харесвам ейчендемските колаборации, по- скоро цялата истерия покрай тях винаги ми е идвала прехвалена и изкуствена, а от там и всичко, което върви с нея.

Инак съм от фенките на Barbour и как ги определят стилово във форума няма как да повлияе на мнението ми. ☺

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:04 от TuЛи

# 458
Аз основно мъжките им дрехи съм гледала...инак не са моя стли, но туй пуловерче няма да откажа... Blush

# 459
Barbour имат и много приятни модели в свежи цветове. Явно форумът познава само по-практичните им и унисекс дрехи.😀

# 460
Буквално вчера ми дойде дълга грейка на Barbour и смятам да я стилизирам с дълги кожени ръкавици и колан, в главата ми е идеално и мадамско, да видим на живо какво ще се получи. Ето тази взех

# 461
Barbour имат и много приятни модели в свежи цветове. Явно форумът познава само по-практичните им и унисекс дрехи.😀
Явно, които аз не съм открила още до сега! Но ще разгледам...
Забравих да ви кажа за серума, уникален е, зарязах и тоз на Герлен и Шисейдото и само с тоз се мажа! Чакам отзиви и от другите...
Е, то не всеки иска мадамски стил...я си представете майка домакиня, която сутрин навлича някое худи да закара отрочетата до училище, да ги върне и после да хукнат по извънкласни занимания с нея няма да си тури палто на макс мара и велурени ботуши на токчета...! 😆

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 18:45 от mimi.7299

# 462
Подобно яке малко над коленете имам на Mos Mosh, в тъмнозелено и черно, с ципове отстрани. Много леко и топло, съчетава се с боти, маратонки…

# 463
sunrise_sunset, много е хубаво, честито!
И описаната от теб стилизация много ми допада.
С какви обувки (и чанта) си я представяш?

# 464
а аз в бяло, на Марко Поло 🤍

Sunrise_Sunset, много хубаво си го представяш 🙂
Честито яке!

Mos Mosh ми харесват, открих ги 2014-2015, мотото им Listen to your heart, things have to feel right беше щампирано от вътрешната страна на колана към един панталон 🙂

Нямам търпение за Бугония утре.
Първи от хората около нас ще го гледаме.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 19:00 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт