Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 37 519
  • 490
  •   12
Отговори
# 480
Mimi, имам и аз постоянно платнена торбичка, но ако взема нещо по- тежко не ми е удобно. Глезя се:)
Доколкото за кашмира, трябва да пробваш. Като коприната е, може да се носи целогодишно. Не запарява изобщо, обратното, изолира околната темп. и така... То и затова цените са инвестиционни:))

# 481
Ми ппедложи някой линкове, аз свестни не намирам!
Днес отварям поръчката от Bearcare!
Душ гел, олио за измиване с азиатска центела, глоу млечния серум, шампоан! Подарък пепгиден крем, шиит маска и три мострички! Simple Smile Душ гелът се оказа 800 мл, кво гледах като поръчвах! 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 11:18 от mimi.7299

# 482
Mimi, чакам впечатления от филма 🙂
Ние днес сме на "Бугония"

Вълна нося много, слагам пуловер и като влезна на топло го свалям и оставам по рокля/риза/тънка блузка.

Кашмирените красоти на Elirost са 😍

AlexaS, то не е да кривост, опакост или нещо си, а как човек се чувства комфортно 🙂
Аз имам обувките - в черно и с каишка вместо затворени отзад и са ми много любими за града.
В ботите си влюбих, попаднах на тях като разглеждах за към на Sunrise_Sunset суперския стил ❤️

Дойде ми якето за зимно тичане 😎

# 483
Mimi, чакам впечатления от филма 🙂
А, аз чакам отзиви за глоу серума от теб! Ани вече се изказа! 😀
ПП Сега ще си сложа масщата с хайвер, на киното да светя! 🤣🤣🤣

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 12:46 от mimi.7299

# 484
  • Sofia
Много са красиви кашмирените пуловери. Heart

# 485
  • София
И моята кутия пристигна преди няколко дни. Серума е много хубав и ухае прекрасно. Heart

Аз снощи за една вечеря реших да съм малко по-лятна. Не ми беше студено в ресторанта.
Скрит текст:
Много хубави снимки сте качили. На Мьос ботите направо ме оцеляха в сърцето. Blush
А кашмира носи такава топлина. Heart Eyes

# 486
Роди, добре, че те видях на снимка да разбера кой ми е станал приятел във фейса. Много си хубава!
Дрегите продукти какво са?

# 487
  • София
Дрегите продукти какво са?
Прилагам линкове към продуктите:
https://barecare.bg/rnw-der-concentrate-ceramide-plus
https://barecare.bg/rnw-der-special-ceramide-cream
https://barecare.bg/isntree-hyaluronic-acid-toner-plus-200ml
Farmstay citrus yuja eye cream - е подарък заедно с другите мостри.

# 488
Смених колана на таз рокля, че беше искуствен и нацепен, с кожен на Дика!

# 489
Mimi,много хубав тоалет се е получил!
Кашмирените пуловери по нагоре са уникални,да се влюби човек!  Но и аз ,като Мими нищо топло не мога да търпя.  Освен за излизане в студ,когато съм сигурна,че няма да влизам в магазини и заведения. Голяма мъка ми е ,че през зимата навсякъде,където влезеш е жега...

# 490
Снощи имах време и изгледах видеото на Агента, а после и сума снимки на Мадлен Олбрайт с тоалети с най различни брошки, направо се влюбих още повече в тоз аксесоар и смятам да се сдобия с още няколко! 😉
Mea culpa! Enjoy!
Mими, ето ти още едно, запазила съм си да го гледам уикенда, сега като изляза на разходка с кучката на съседите (не знам защо съседите ми мислят, че съм добра и мила душа и ми довериха и куче и дете и то за 3 дни!?!? много странно!)

Много я харесвам тази стилистка!

За мен като личен и много консервативен Телец по хубаво от кашмирен пуловер (+копринен шал + кожена пола/панталон) НЕМА!

PS Мими, светлата чанта с този тъмен тоалет ме тормози, не си ме питала, но ще ми простиш, че си казвам!

PS Ааа, и още нещо запазено и още негледано, харесвам бранда!

Общи условия

Активация на акаунт