Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 46 397
  • 602
  •   2
Отговори
# 585
  • Sofia
Досадно ми е да обикалям по магазините или да прелиствам сайтове, така че съм благодарна когато показвате интересни продукти.
С бялата козметика внимавам, че обикновено ми струва седмица възпалено лице. Blush

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:11 от Karen

# 586
  • В морето
Една есенна композиция ви изпращам, а после ще ви покажа контраст за мнения.

# 587
За импрегнация за градски условия Erdal, с една жаба с коронка 👑

Докато не пуснат парното в Сф на повечето места е хладно и тънките рокли които нося зимата под палто+пуловер чакат в гардероба.

Taffta, красиво е 🙂

# 588
Ех, Taffta!!! Красота!!! Много, много обичам есента и всякакви есенни декори и мотиви много ми лягат на сърце. Heart

Агент, аз и на някакви много хубави промоции все го хващах, та сега си имам още една цяла опаковка. Аз го смесвам с насипна пудра- пак по твоя препоръка. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 589
Mimi, аз не го виждам като подхлъзване, а като възможност да видиш в реални условия дреха/аксесоар, които на уебсайта виждаш професионално стилизирани и професионално заснети най-често върху кльощава момичешка фигура в неестествена поза.
Точно, щот като го видиш на пръчките- манекенки, поза, светлина...всичко стои готино, а реално - изненада. Та точно подхлъзване - финансово! 😆😆😆 Но пък - доволни! Аз няма да изброявам що неща, които ми влязоха в полза научих от тук, най положителното двуфазното почистване на лицето. Довършвам балма зеро и нямам търпение за олиото със центела.
Есента ми е най любимия сезон, прекрасно Тафта!

# 590
  • В морето
Ето контраста, за който писах по-рано и моля за мнения и коментари, който има време и желание да се включи - ДА или НЕ?

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 23:31 от Taffta

# 591
Не. Моето мнение е, че в сета се "бият сезони". Една част е типично есенна, друга по- лятна, пролетна. Надписите по чорапогащите също не ми допадат.

# 592
Моето мнение 🙂
снимка 2
всичко по отделно ми харесва много, роклята е ❤️
бих я облякла с плътен чорапогащник и колан с катарама в нейния цвят.
Снимка 1
Сакото е страхотно 😍
Taffta, откъде вадиш такива красоти?
Виждам го с прав/клоширан дълъг панталон и поло/блуза с яка по врата.
Без шалче.
С най-добри чувства 😘

# 593
  • В морето
Благодаря! Да отбележа само, че роклята всъщност е “зимна” - има вълна в състава и е доста плътна, при температура над 15-16 градуса навън е абсурд да се изтърпи. А закачката на чорапогащника е BONJOUR BEAUTE!

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:08 от Taffta

# 594
Аз много харесах втората снимка, бих комбинирала с някакво палто отгоре. Със сакото нещо не ми стои.

# 595
Тафта, От мен, да! За цялостната визия, вкл. и с връхното!

# 596
Лилавото е страхотно, към първата снимка бих добавила сиво -чорап, чанта и с кафяво си го представям, но не наситено, а някое млечно.
Втората, класическо с бежово или пак кафяво, в зависимост от връхната дреха, може и дълга връхна дреха.
Grinning естествено и монохромно бяло в нюанси с някакви бежови аксесоари.
Всяка една от дрехите е хубава, но събрани заедно нещо им липсва.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:24 от zari65

# 597
  • Sofia
На мен всички елементи ми харесаха без връвчицата на роклята.
Такава рокля бих облякла с манто по-дълго от нея или нещо под кръста. Така както е ми бяга баланса в линията . Като цветове е супер.
А лилавото яке с по-дълга рокля или панталон.

# 598
  • Пловдив
Бих променила, може би, цвета на чорапогащника, или да е по- фин, с по- малко den, за да не изпъква. Знам, че е модерно светла горна част с тъмен чорап, но този контраст не е моя. Всичко друго е топ.
Имаш чудни, грациозни крачета.

# 599
Аз бих махнала единствено шала! Не харесвам шалове, разсейват от основния цвят и силует..идва ми много с него
Но с тези крака и с него няма да те върна!
С надписите по чорапогащника точно такава връвчица колан е прекрасно...иначе ще ми дойде много елементи при колан с катарами..
При мен се заредиха тежки есенни вечери..

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:27 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт