Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 020
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 945
За нищо Sis 🙂
Много се радвам, че избра златната рокля ♥️
И аз като Мими съм нетърпелива да те видя в цялост. Ще си като кралица 👑

аз имам да избирам официална рокля и нищо с открити рамена или деколте не ми харесва върху мен 🫤
Обмислям да взема някоя "гола", да купя шифон в същия цвят и да покрием деколтето и рамената.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:40 от Al Georgieva

# 946
# 947
Сиси, нямам търпение да те видя с роклята в цялостен вид! Ще ги отвееш..😍
Диа, много красиви обеци, но според мен нещо съвсем изчистено трябва да е, роклята сама по себе си е доста присъствена, обеци с камъни няма да паснат!
Таз ли беше? Че я забравих?

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:41 от mimi.7299

# 948
Цитат
Света, харесаха ми.Сега ще ги търся.
Сиска, eтo
https://www.mytheresa.com/euro/en/women/oscar-de-la-renta-wire-f … gs-gold-p01067340

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 05:04 от Sweta

# 949
  • Велико Търново
Ах, Света, Света!Доста отдавна съм казала, че с теб "не трябва да играя".Много харесвах роклите му.Благодаря ти!
Мими, тази е роклята.

# 950
Пак си затрих без да искам написаното Simple Smile

Сиска, супер са очилата, чакам цялостната визия и аз.
Адаш, ММ също хич не харесваше бирки, докато не отбеляза това лято, че всички ги носели и малко омекна.

Не успях внимателно да изчета всички коментари, но мернах бордото като цвят - толкова ми е труден за съчетаване, че имам един панталон от година вече в гардероба, който не намирам с какво да комбинирам.

# 951
Адаш, ММ също хич не харесваше бирки, докато не отбеляза това лято, че всички ги носели и малко омекна.
Да но моя мъж не смята, че аз съм "всички"! 😀

# 952
Ах, Света, Света!Доста отдавна съм казала, че с теб "не трябва да играя".Много харесвах роклите му.Благодаря ти!
Мими, тази е роклята.
Simple Smile
Сиска, чакай да видиш ако се запалиш по аксесоари. За всеки аутфит мога да ти намеря обеци.Kissing Heart

Ето втория  модел обеци, които мисля, че ще ти стоят добре

Тези са на Jil Sander

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 00:10 от Sweta

# 953
  • тук-там
Може ли линк на последните, Света.
И аз търся официална рокля. Загледах тази, но пък дали да съм в черно:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0-% … 94504?colorId=800

# 954
мtz, ето линк
https://www.mytheresa.com/euro/en/women/jil-sander-twisted-hoop- … gs-gold-p00697650
За роклята в черно не знам, на теб ти отива цвят, друга не си ли харесала?

Още един хит модел на Oscar de la Renta

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 00:06 от Sweta

# 955
Тази рокля аз въобще не си я представям с виждащи се обеци....тя е толкова блестяща, че и обеци ще ми стане много. Нещо съвсем тънко, нежно, да не кажа мъничко на самото ухо. Или евентуално първия вариант на Света!

МТЗ недей черно, на твоята лъчезарна усмивка дай нещо в цвят!

Сиси, ми чанта, обувки...?

# 956
  • Варна / UK
Да ви покажа тоалетчето ми за родителски срещи и погребения - така съм си го кръстила, защото то настроението все минорно Joy
Скрит текст:
Виненият клъч е във ваша чест; полата е сива, с цип отпред и джобове - като панталон обаче - пола. Така си ходя по родителски срещи. Огледалото ще го изчистя някой ден.

Сиска, супер си, много готина Heart
Хаши, и теб харесах много в Бордо и черно!
И други хубавите видях - Анджи с нова прическа, и Аса, и Тедито Heart Eyes
Аз въобще не бих сложила големи обеци на тази божествена рокля на Сиска - нещо много малко и дискретно.

# 957
  • София
Добро утро!
Аз изпуснах темата този месец, но се появиха точно навреме, за да видя страхотната рокля на Сиска. Чакам с нетърпение да я видя в пълния й блясък.
Давам вдигнат палец за черната на Mtz. Харесвам руси цени в черно.
Наде, жестока as usual.
Пепси е моята пътеводител светлина в царството на цветовете.
Не видях комбинацията черно с бордо на  Шами, но от моята черна камбанария предполагам, че е било свежо!  Даже мисля да пробвам.
Липсвахте ми, дами!

# 958
mtz, от мен субективно ''не" за роклята и не заради цвета. Може и да ти стои, но това съчетание на шпиц деколте и паднал "прилеп", къс ръкав е комбинация, която избягвам. Иначе черна рокля е класика. 
И Надето е прекрасна в черния тоалет:heart_exl:

Siska, заставам и аз на опашка да те видя в този тоалет Heart Exl

Поли нямам, обаче да покажа какъв модел бих носила. Цялото съчетание всъщност

Другият месец имам събитие с black tie дрескод, за рокля и аз се оглеждам.

# 959
Сиска, не мога да не отбележа колко ти ходи червеното червило на плътните устни. Очилата също много твои са. Първите обици от Света ще ти седят много на роклята, и овала на лицето.
Mtz, черната рокля е точно за теб, ще ти отива много. Хем е елегантна, хем не така строга. И аз бих я носила.
Мими, пролетта си бях взела чанта от Зарена и я чаках повече от 20 дена. Не ми беше спешна и изобщо не търсих телефон да им звъни. Викам си, сега я шият явно Simple Smile)). И дойде все пак.

Общи условия

Активация на акаунт