Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 002
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 975
Светка, за жалост мъжа ми надали мисли същото... 😘
Диа, после да се покажеш, чантата е готина...на туй зелено му викам горски мъх. 😀
Чантата дошла, но офисът е до 13, а аз бях на фризьор и не съм видяля... Sad

Напоследък изневерих на CHIC, слагам това олио Lador, даже и на суха коса..
с хидролизиран копринен протеин и масло от авокадо, лятото много ми се изсуши косата...

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 16:03 от mimi.7299

# 976
Диа, после да се покажеш, чантата е готина...на туй зелено му викам горски мъх. 😀
Ето ги нещата
Скрит текст:

# 977
Много го харесвам това милитъри зелено, имам доста неща с този цвят, за блондинки е идеално. И е благодарно за комбинации.

Вчера нямах време да разкажа пространно за моята тиха лудост да купувам еднакви неща в различни цветове. Но доста рядко се случва да оценя нещо като идеално за мен като материал, кройка, удобство и качество и като намеря такова, търся го и в други цветови варианти.
Скрит текст:
Новата ми чанта в петролено е последната от поредица еднакви чанти в различни цветове, които имам. Ама наистина еднакъв модел, съвсем еднакъв. Преди няколко години си купих първата от Дафне, ужасно ми хареса и ми беше много удобна, оказа се и качествена кожа и добра изработка и оттогава при всяко ходене в Бг си купувах същия модел в друг цвят. После намерих модела в немския Заландо, напълно идентичен като материали и размери, в различна цветова гама. Опитвала съм да сменя модела, поръчвам нещо различно ако харесам и ... връщам. Това е моят модел чанта и толкоз. Имам още няколко малки цветни чанти, които нося при пътувания или по концерти, два клъча за официални поводи и до там. Другите чанти, които имах, са подарени, раздадени или прибрани.
Същата история с ризите от памучно трико, които открих тази есен в s.Oliver. Идеални са ми като кройка, материя, удобство и усещане при носене, пасват ми за работното ежедневие и ритъма на живот. Имам 4 различни цвята, чакам още 3 други. Откакто ги имам, нося основно тях.
Имам еднакви обувки с ток в три различни цвята. Имам бижута еднакъв модел с различни камъни. Луда работа.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 16:45 от Mößbauer-Effekt

# 978
  • София
Мими ще чакам да покажеш чантата с реални снимки.Много ми харесва модела.Само на цвят не мога да се спра,че любимото ми бордо,липсва за този модел.А и съм сигурна,че цветовете в сайта не съответстват напълно на цветовете на живо.
Изкушавам се да си поръчам и аз панталон на Попов?Може ли реална снимка и отговарят ли си размерите?Такава реклама им направихте…
Бордо и черно ми е приятна комбинация.Винаги може да се освежи с някакъв аксесоар,ако изглежда мрачна или скучна.Обаче бордо панталон/дънки ми е трудно да възприема,съответно заглеждам,но не купувам. Блуза, риза, обувки или чанта да.
Света,грабнаха ме комбинациите,които си показала.
И зеленото ми допада в някои от нюансите му.Имам няколко дрехи и шалове в този цвят.
Що се отнася до покупката на еднакви модели дрехи и обувки,но в различни цветове,да правя го.Имам два чифта еднакви боти-едните черни,другите в така актуалното в момента кафяво.Невероятно удобни за моите крака.Два чифта обувки,едните кафяви,другите бордо.Последно си купих две блузки за есента,идентични модели,едната в бяло,другата в милитъри зелено.С две думи удобно ли ми е нещо и харесва ли ми без капка свян си купувам еднакви модели.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 16:58 от Ali97

# 979
Гал нещо подобно?

На мен по ми допада, за златната рокля на Сиска

# 980
И аз търся официална рокля. Загледах тази, но пък дали да съм в черно:
https://www.massimodutti.com/bg/%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0-% … 94504?colorId=800
Много ми харесва роклята и дори черното не ме дразни, защото деколтето балансира! А и черна вечерна рокля търпи нещо блестящо oколо лицето (обеци, колие), та и това компенсира.
Или за да го кажа по-коректно - на мен и шпиц и паднал ръкав ми стоят добре, ерго харесвам тази кройка Wink

Загледах няколко златни рокли от тежки събития - слагат им обеци.

Излязоха датите за коледните партита и сега и аз се чеша какво ще обличам. Под влияние на Сиска загледах и аз златна, че ми хареса кройката, но ще съм бетер катунджийче, не е за мен за съжаление.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 16:59 от Agent Provocateur

# 981
Вчера нямах време да разкажа пространно за моята тиха лудост да купувам еднакви неща в различни цветове.
Зелената блуза с перото я купих в три цвята - това зелено, тъмно синьо и пепел от рози. Blush Innocent

# 982
Купувала съм много неща в различни цветове, опитвам се вече да не го правя, /е освен бельо и чорапи/ с идеята да започна да се обличам по разнообразно.

Черната рокля на mtz ми хареса, на нея и седят прекрасно роклите на МД, смятам, че и тази няма да е изключение.
При нея ще има контраст, светла кожа и коса с черна рокля и ще се получи отлично.
Черно и бяло беше дрескода на на откриването на първата модна изложба в Лувъра през пролетта, като пример от висшата мода.
На мнение съм, че черното се завръща и ще стане отново харесван цвят от доста хора, които го отричат, в момента, в който масово навлезе в тренда.
Grinning по въпроса с освежаването и акцентите не ги смятам за задължителни, контраст може да се получи и с материи, монохромното  си е стил, който не търпи ярки акценти, "освежаването" с нещо ярко вече преминава в нещо друго.

Sunglasses миналата година имахме една среща с дрескод -бордо и тогава всичко го харесваха.

Това са откраднатите бижута от Лувъра

# 983
Повечето хора за монохром приемат само един тон от глава до пети, но монохром се води и оттенъци на един цвят (tints, shades & tones)

Скрит текст:

Направих първия си Хелоуински грим, не стана толкова добре колкото ми се искаше, но не ме върнаха от вратата. Роклята е купувана през 1999 год за посрещане на новия век в Париж. Българска (беше ми важно да е българска!)   - TexTon Sofia! Grinning
Скрит текст:
deleted
deleted
Двете селфита са направени в рамките на 30 сек на една и съща светлина и място (различен ракурс) - забележете колко се различава белия баланс и цветовете - затова и казвам, че на снимка  не вярвам и затова инфлуенсърите не могат да контролират напълно това, което виждаме.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 13:57 от Agent Provocateur

# 984
  • Бургас/Пз
Агент, прелест си!

Сис, според мен за обиците е от значение дали ще си с пусната коса или с вдигната. Аз лично бих пробвала различни варианти от нещо евтино, за да мога да се ориентирам как стои.
Освен това златното на роклята може да се бие със златното в обиците, ако са масивни и са в по-различен нюанс.

Днес си купих за първи път кафяво право сако. https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0%B7%D1%8A% … html?v1=452744178
Давайте идеи. Мисля го с бежов/бял панталон, дънки, сатенена пола. Ако имате интересни картинки, давайте Simple Smile

# 985
На моя телефон роклята не изглежда типичния златен цвят и затова бих заложила на нещо, което да не повтаря злато. За парти обици имам слабост към Сваровски и винаги поглеждам първо там за идеи имат доста стейтмънт предложения в последно време, но и аз имам слабост към Ариана Гранде. Ето няколко идеи, вече зависи каква прическа предпочиташ и дали се чувстваш комфортно с тежки и дълги обици. Идеята за цвят, който да се повтори в чанта, обувки или червило също бих разгледала, но с онлайн поръчки е трудно да оцелиш желаните неща, поне за мен.
Скрит текст:

Много години не бях слагала нищо черно, но това лято преоткрих любовта си към черни рокли и от мен също глас за показаната на МД. Агент, златната рокля е жестока, дощя ми се да имам повод къде да я сложа. И гримът за Хелоин ми харесва много.

# 986
Агент и Сиска, завиждам ви, че има къде да облечете толкова ефектни рокли! Ще чакам с нетърпение снимки на празничните ви визии. Аз за съжаление нямам повод, който да позволява толкова пищна и разкошна дреха.
Агент, последната снимка от идеите за монохромни розово пепелните нюанси много ми хареса. Благодаря. С годините все повече залитам към тази гама.
Исках да покажа още една комбинация в бордо, но телефончето зловещо променя цвета до доматено чак. Ще е на въображение повече, но пуловерът е бордо, бордо и синьо-зелено има в парката.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 21:25 от Хаши

# 987
  • Бургас
Пинко, не такива.По-скоро семпло черно цвете, с винт или не много висящо, подобно на показаните от Света си пледставих, но не ми излезе нищо подходящо.                                                      Али, моят панталон е изпран  и трябва да го скъся, ако ти се чака ще ти изпратя.Само се чудя, дали наистина има вълна.                                                                 Аз нямам еднакви неща.

# 988
Оооох и златната рокля на Агента е страхотна!
Гал, същия като на Лейди ли поръча, имат вълна и моя от миналата година има и много топли!

# 989
Агент, и гримът, и златната рокля са чудесни! Както подметнатото инфо за роклята ти от миналия век, която явно още ти става. 😘

Постове като този на Ани със сакото са в състояние да ме вдъхновят в понеделник да ходя до близката Зара. ☺

Да допълня, че милитъри зеленото, тип горски мъх ми е много любимо, но уви не ми отива. Затова залагам на аксесоари в този нюанс. Точно в момента съм в издирване на кожени ръкавици в такава гама.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 21:53 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт