Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 110 961
  • 1 277
  •   2
Отговори
# 1 005
Магни, много харесах по тъмно синята ти рокля и за ежедневно и за елегантно облекло е супер.

Аз оставям по малката рокля, леко в бюста теснее, но рамена, ръкави и надолу е по тамън. 100 % вискоза/сатен е, пада мтого приятно!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 17:44 от mimi.7299

# 1 006
Мими, нали?
Да видим материята ще ми хареса ли. В сайта е презентирана със сандали, но аз я искам за зимна въпреки късите ръкави.
А снимка защо няма? Малко ви изпуснах и не знам за коя рокля става дума. 🙄

# 1 007
Мими, нали?
Да видим материята ще ми хареса ли. В сайта е презентирана със сандали, но аз я искам за зимна въпреки късите ръкави.
А снимка защо няма? Малко ви изпуснах и не знам за коя рокля става дума. 🙄
Аз не съм я носила още..Simple Smile

Такава рокля, като твоята, въпреки късия ръкав нося в офиса зимата и аз! Идеално ще ти отива на русата коса!

# 1 008
  • Русе
Много са хубави сините рокли и златните.
Бордо или по-скоро винено със светло лилаво не бях комбинирала досега, но пробвах и взе, че ми хареса.

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 16:34 от *sve*

# 1 009
Мими,хубава рокля,но не лепне ли по чорапогащниците?  Такива тънки рокли,а с дълъг ръкав са ми мъка и ми отлежават... Фен съм на чорапогащници,но само ги "колекционирам" и хич не ми се обуват...

# 1 010
Мими,хубава рокля,но не лепне ли по чорапогащниците?  Такива тънки рокли,а с дълъг ръкав са ми мъка и ми отлежават... Фен съм на чорапогащници,но само ги "колекционирам" и хич не ми се обуват...
Не лепне, лека е и приятна, с дълго палто ще я нося цяла зима...! Чорапогащници и аз мразя...особено тънките, че се късат за ден! 🤣 В офиса нося и по плътни рокли с къс ръкав, за ужас на колегите, на които все им е студено! Wink От тоя тип

# 1 011
  • Варна / UK
Ние сме по концертна дейност пак Grinning
Манчестър, малко подранихме
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 21:22 от NadyaT

# 1 012
  • София
Све, много хубава комбинация отново. Много ти отива Two Hearts.
Наде, весело изживяване на концерта. Да заредиш батериите за седмицата Smiley
Всеки Хелоуин се впечатлявам от грима на Агент. Майстор си, много умееш Flowers Hibiscus
И аз съм за черната рокля МТЗ. Кройките на Масимо Дути са твои Smiley

Ани, малко идеи за сакото Smiley

Също и с риза със синьо райе си го представям или дънкова риза

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 21:49 от asa

# 1 013
Дами, някой да има обувки Laura Vita? Мнения?

# 1 014
Мариета, въртят ми се някакви спомени от Javari,  за сигурност може д видиш мненията в Амазон
https://www.amazon.co.uk/s?k=laura+vita&crid=1GYWW3PI5ODP8&spref … f=nb_sb_ss_sc_2_7

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:31 от Elirost

# 1 015
  • Бургас/Пз
Асе, благодаря за идеите със снимки. От 4 три ще успея да ги направя с наличните дрехи в гардероба. Нямам такъв бял панталон, но имам бели дънки подобен модел и мисля, че и с тях ще стои Simple Smile Дано само не вали тези дни Simple Smile

Мими, коя е чантата на Зарена, че съм пропуснала

# 1 016
  • София
Да, пробвай и с бели дънки и маратонки. Ти имаш и Ню баланс. Мисля, че ще се получи много добре Smiley

# 1 017
Визията с белия панталон най-много ми допада на мен. Точно с такъв модел панталон.
Обувки на Лора Вита съм имала преди години,купувани от Amazon /Javari на нищожни цени. Красиви обувки с прилично качество,като повече се набляга на ефектността.

# 1 018
Ооо, това е фантастично Tit*

и на мен ми излезна във фейса, влюбих се на мига.
Подобно обработени деними има при G-Star и Liu Jo, но само подобни....

Кафявото сако на Ani е по последна мода.
Розово и цикламено също се комбинират добре с кафяво.
Миналата година ви се показвах 🙂
ето малко картинки

и още

Sve, много хубава комбинация 🩷

DiaMia, честито! На зелена вълна 🌲
Харесвам много този цвят и го нося с удаволствие. На пуловера замижах де 😃 райета и черти ме травмират. Шегувам се.

Магни, честити рокли! С късите ръкави 💙

Надя 😍
Може да играеш кралицата войн от севера в някой филм 😘
На кой беше концерта?

Черпя ви един горещ тиквеник 🙂

# 1 019
Мими, коя е чантата на Зарена, че съм пропуснала

Има я и в други цветове!

https://zarenabags.com/products/monica-chanta-za-ramo-ot-velur-v … 20234543215160516

На тиквеника замижах! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 08:17 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт