Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 264
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 065
На джуфка никога не би ми хрумнало да сложа гердан, а то се е получило идеално😍😍😍. Както казва Агента докато не се пробва няма как да сме сигурни!

# 1 066
Изчетох ви седмица назад! Имах много работа за наваксване, отделно колкото повече растат децата, толкова по-ангажирана съм с тях, а съм чувала, че трябвало да е обратното Grinning В този ред на мисли, днес, водейки малкия на училище, установих вече пред асансьора, че е по долнище на пижама. Толкова за "стила" в нашето семейство Grinning
Малко снимки успях да видя, но повечето ми харесаха!
Сиска,  покажи, моля, избраната чанта, да се полюбувам! И твоята, и показаната от Агент златна рокля, са като извадени от приказка (за "Магарешката кожа" и златната рокля в нея се сетих).
Ал, гердана с ризата пробождат в сърцето!
И Агент ме попита на каква комбинация с новите боти съм се спряла. Ето първата такава. Мрачна ми е, липсва и колан на роклята, ще се поправя, но традиционно всяка сутрин бързам.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 06:17 от Mometo*

# 1 067
Al, коприна и деним- красота Heart Exl

Сиска, насърчение от мен за чантата, ще ти отива, ама много Heart Exl

Момето, голяма сладурана си Kissing Face

Наде, топ както винаги и визия и лайфстайл Heart Exl

Да споделя нещо, което при мен проработи отлично, от новата ми любимка. Супер идея с безопасни игли, вместо "загащване" на пуловера https://youtube.com/shorts/0lLE7zj1_Zw?si=2ryyRSt8I-pZD1YG

# 1 068
  • Велико Търново
На джуфка никога не би ми хрумнало да сложа гердан, а то се е получило идеално😍😍😍. Както казва Агента докато не се пробва няма как да сме сигурни!

Мими, винаги съм казвала, че всякакви/  не знам коя дума да употребя/ "смели комбинации" Ал ги прави фантастични!

Момето, все пак мъжа ми е отишъл с домашните чехли да му връчат златния медал за завършването на гимназията.Директорският коментар е бил:Сигурно доктор Симеонова/майка му/ е на работа.
Много ми харесваш с роклята и якето.Днес и аз ще се спретна така.

Elirost, след тази покупка може би ще си търся нов дом и съпруг, или ще си мълча и гладувам.Все ще го измисля.Факт е, обаче, че харесах поне 3 модела, които не мога да си позволя.

# 1 069
  • Ямбол
Момето, много готина си с тази рокля 🥰.

Днес съм така аз:

🤷🏻♀

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:05 от Майола Бени

# 1 070
Siska, предположих какви мисли ти се въртят Kissing Face Моите покупки са все така, няма вариант просто да вляза в магазин и да купя, все сложно си го правя. Ще го измислиш безболезнено, сигурна съм Kissing Face

# 1 071
  • София
Много сте елегантни всички!
Аз щрак от днес в кафяво.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 13:10 от Rockstar

# 1 072
Аз днес, набързо се снимах, панталонът в движение не ми стои така като подарен😅

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 10:26 от ДХ3

# 1 073
  • Велико Търново
Рок, Деси, Майолка, чудесни сте, момичета!
Elirost, аз не го правя сложно.Преди 20 години имах бебешка количка за 1000+ лв, а пък винаги съм казвала, че вкуса ми върви напред с около 10 заплати на мъжа ми./четете с усмивка/
През 99 работех при братовчедка ми в нейния месокомбинат.Събрах си заплатата за две седмици и си купих боти.Тогава тя каза, че това никога няма да го направи.Още си го спомняме и двете този разговор, и двете сме на същите си поцизии.Аз обичам да ми е красиво и изпипано.

# 1 074
Elirost, кефи ме как й е вдлъбнат направо коремът на тази мацка, иначе е готин трик това с безопасните игли.
Сиска, големият ми син веднъж си беше забравил златния медал от едно състезание висящ на клона на едно дърво - играл футбол, човекът, пречел му....
Бени, ти си от типа слънчеви хора, които, макар и никога да не си срещал в реала, само като ги видиш на снимка, те усмихват!
Деси, много френски вайб Simple Smile
Тъкмо се връщам от тренировка в обедната почивка, спортувам с потник от моминското ми парти Joy

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 06:18 от Mometo*

# 1 075
Сиска, благодаря ти за комплимента и с най голямо удоволствие бих се запознала лично с теб. Kissing Heart Ти ми харесваш не само като стил на обличане, доста  сходен с моя, но и като стил на общуване и тънкото ти чувство за хумор.
Много се радвам, че си поръчала обеци, нали ще покажеш. Твоите комбинации са изпипани отвсякъде,
и бижутата ще им добавят пълната цялостност, ще сложат точката. Не говоря само за официални събития, а и за ежедневието.
Например на аутфита ти от днес , които е стилен и премерен, много ще подхождат пръстени в сребристо
Картинката е примерна -  за онагледяване на идеята ми

Kомбинации в кафяво/бежовата гама, която и двете харесваме и каквито имаме, много добре се съчетават с пръстени в златисто

Цитат
През 99 работех при братовчедка ми в нейния месокомбинат.Събрах си заплатата за две седмици и си купих боти.Тогава тя каза, че това никога няма да го направи.Още си го спомняме и двете този разговор, и двете сме на същите си поцизии.Аз обичам да ми е красиво и изпипано.
Някъде в тези години дадох почти всичките си пари за две седмици за манто велур в цвят бордо, та няма как да не те разбера - конкретно за случката и абстрактно като светоглед Simple Smile.

Успех с избирането на твоята чанта и ще чакам да ни се похвалиш!

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 21:00 от Sweta

# 1 076
Mometo, добре ти се е получило.

Тук има трейлър на български на *Любовта е лудост* 🙂
https://www.cinelibri.com/lyubovta-e-ludost/

Преди филма имаше рекламен клип с Мария Бакалова. Страхотно изглежда, с едно доста обемно черно сако беше.

Панделки и перли се носеха 70-те и 80-те на миналия век и аз нали съм си ретро във всеки един смисъл 😃 също нося.
Желязната Лейди с нейните джуфки, перли и брошки винаги ме е вдъхновявала.

Sisкa, нямам търпение да се похвалиш 😘

Elirost, поли трапец винаги съм харесвала.
Ма то от ретрото 🤣🤣🤣

# 1 077
Siska, точно описаното от теб имах предвид Simple Smile

Ал, знам хх. Просто това ми е спомен от детството.  Иначе майка ми има рокли и поли, които сестра ми носи до ден днешен.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:15 от Elirost

# 1 078
Аз пък някъде тез години събирах пари за някакъв безумно скъп хидрогел за млада кожа на Олав ойл, изключително подходящ като лекота за тогавашната ми млада, мазна кожа! Пари за дрехи чак толкова не съм събирала, но виж за висок клас кремове - винаги! Grinning И това при положение, че не съм любител на мазилата...но смятам това ми се е отблагодарило през годините! 😀

# 1 079
Кремове за тяло и лице ползвам от както се помня. Това ми е втората страст, ползвам от 18 годишна някъде и до сега. Моята кожа е много взискателна обаче и съм получавала алергии от много скъпа козметика, при това сериозни. С годините се научих, да гледам първо състава, да тествам, после да купувам. За мен високата цена не е гаранция за полезността на продукта върху кожата ми - такъв е личният ми опит.

Общи условия

Активация на акаунт