Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 114 011
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 215
И аз като Льоня да кажа- мазане, мазане, мазане.
Обикновено винаги под ръка в нас имам продукт за грижа за устните. Като го нанасям, често втривам от него и в основата на накътната плочка, даже и около целия нокът. Това, само по себе си във времето ме научи да купувам продукти за устни в кутийки или бурканчета, не на гилзи. Инак от стиковете- остъргвах за целта остатъка от продукта, или пък ако не ми допадне- заминаваше по направление "ръце". Другото, което винаги правя, е преди за излезна навън да намажа ръцете с крем и разнасяйки го, да втрия и в основата на нокътната плочка. Стига да не е топло- ръкавици.

Ал, поздравления за успехите, на ДХ3 пожелавам и нейните усилия скоро да ѝ се отблагодарят (не се съмнявам, че така и ще стане).

И преди съм писала, палта, якета, сака- само на химическо.

# 1 216
Момичета, това е едно от нещата, с които съм много последователна, но резултатът не ме удовлетворява. Имам дневен и нощен крем за ръце, два три вида масла, мръсна работа гледам винаги с ръкавици да работя. Чудя се дали не трябва да изследвам нещо, да не е някакъв дефицит?

# 1 217
Вит Д изследвала ли си?

# 1 218
Да, постоянно съм в дефицит или недостиг - между 19 и 32 отчитат изследванията. Пия го целогодишно с изключение на трите най-слънчеви месеца в годината. Падне ли, веднага го усещам по косопада, но с това не го бях свързала. Мислех си по-скоро за вит А или Е

# 1 219
Да не разводнявам темата, но нещо не правиш както трябва, за да си постоянно в дефицит.Наблегни на това и ще видиш разлика.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 13:28 от ДХ3

# 1 220
При мен дефицитите си проличават във вида на устните и състоянието на ноктите, и никакво мазане не може да ги компенсира. В моя случай проблемите се разрешиха с прием на вит.Д и желязо.
За мръсната работа, ръкавици или делегирай част от задачите. Simple Smile

Ал, честито. ДХЗ, и твоето време ще настъпи.

Палта и якета с пух нося само на химическо и съхранявам много грижливо.

# 1 221
Благодаря, момичета. Ще направя пак едни изследвания и може би ще сменя препарата.

# 1 222
И аз нося пухове и палта на химическо.
Едно косместо алпака го тупам нежно като килим на снега 🤣🤣🤣

# 1 223
Якето, добре е, кожата е хубава. Оставям го и специални благодарности на Лино! Heart
Тези на Пинко също бяха добри попадения, но имаше елементи, които не са моите!

# 1 224
Мими, якето е страхотно!
(П.с пропуснала съм, но може ли да споделиш от къде е? )

# 1 225
Мими, якето е страхотно!
(П.с пропуснала съм, но може ли да споделиш от къде е? )
Пиша на лично!

# 1 226
Якето е Уау ❤️
Честито Мими!
Със здраве и удоволствие да си го носиш! 🍀
Имам на марката, почти същото и ми е любимото яке.
Скромна съм откъм кожени якета, две имам.

# 1 227
Покрай разговорите за чанти се бях сетила, че преди години в модната тема пускахме най-популярните модели на най-популярните брандове. Трендсетърите така да се каже. Доста бързо позамря идеята, ако не се лъжа. Ако има интерес можем да си направим нещо подобно... рускоговорящите му викат "да си подобряваме насмотренность"
https://www.instyle.com/best-it-bags-since-1994-8700287
Скрит текст:
Насмотренность — это визуальный опыт, который развивается благодаря анализу большого количества контента (изображений, фильмов, работ, окружающих объектов) и помогает разбираться в композиции, цвете, стиле и деталях. Это навык различать хорошее от плохого, что формирует хороший вкус, вдохновляет на создание своих идей и ускоряет поиск решений.
Кремове със урея помагат на кожичките на ноктите, а от БГ това лято си донесох пяна (спрей) за пети, който също учудващо добре ми се отрязява на ръцете (щото така или иначе си мажа краката)

Честити ви покупки и постижения!

# 1 228
Супер идея Агент, съгласна! Аз стартирам с най популярния модел на Баленсиага! Правят го във всички цветове, обков, гладки, негладки! 😀 Така веднага ще лъснат имитаторите!

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 17:12 от mimi.7299

# 1 229
^^^ Мими, но добави и другите популярни модели на Баленсиага, че ако караме модел по модел край няма да има.
Например:
https://www.vogue.com/article/balenciaga-handbags
https://www.whowhatwear.com/best-balenciaga-bags

PS В света на чантите има дизайн патенти, но не мисля, че това сериозно ограничава възможността (леко) модифициран дизайна да се ползва от други.
https://www.knobbe.com/blog/design-patents-often-forgotten-usefu … signers-timeless/

Скрих ги в спойлер:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:23 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт