Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 007
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Много полезни постове за чанти. Аз като една непросветена ще започна да се образовам. Това си е цяла наука Smiley
Благодаря Агент  и Света.
Открих, че моите скромни чанти се въртят около моделите на THE ROW.

Агент, очакваме те да пуснеш новата тема и да продължим с актуалностите относно чанти и не само Two Hearts

# 1 261
Сиска супер си! Много ми хареса. По-често така да променяш визията.
Аз не харесах нищо в З. Мими е взела най-хубавото!
И съм разочарована като цяло от всичко по Главната. Дика, Дафне, Кензол стават, с уговорката, че масово са за слаби и стройни. И леко до доста надценени. Елизабет - все се чудя кой облича повечето дрехи.
Останалите магазини ми напомниха на Главната от преди 15 години - магазинЧЕТА с луксозни стоки от капалъ.
Не искам да обидя никого, мое мнение. Но уви споделено от няколко приятелки.
Няма как да не предпочета Манго, Зара…

# 1 262
  • В морето
Оо Сиска, топ визия и много хубаво сако виждам! А с няколко думи нещо за телефона би ли споделила, как е този модел и също за цвета/материала, ако е без калъф?

# 1 263
Мими, много ти  е хубаво якето.Аз знам, че онези хора с чантите не ти подаряват нищо, защото ти няма къде да ги слагаш.
Сиси, за тва ще да е 🤣🤣🤣
Много си яка, като тинейджърка слабичка, сладичка!

Честит ви Хелоуин!

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 09:47 от mimi.7299

# 1 264
  • Пловдив
Мариета, абсолютно споделям мнението ти за магазините на Главната улица. Като пазар в Одрин е. Жалко за архитектурата, можеше да се фокусират там по-стойностни обекти, но да не се натъжаваме. Харесвам палтата на Елизабет, мисля, че и някой и друг панталон имам, но трябва да съм в настроение да вляза в магазина.
В момента преглеждам сайтовете за чанти и се надявам моята да ме повика. Не мога да се впечатля нещо…, а и за Коледното парти искам да си взема тоалет, но си изчерпах идеите.

# 1 265
Разходка по главната на Пловдив беше едно от най-тъжните ми преживявания тази година. Предлаганите неща не са в стила ми, но като цяло лъскави магазини, а един поглед към втория етаж и фасадата е пред срутване. Влюбих се в една къща, странична уличка до Джумаята, минавах няколко пъти да ѝ се любувам, но на единия перваз растеше дърво, падаше мазилка. Дано се намери някой, който би инврстирал в реставрацията ѝ. Извините отклонението, но ми беше много болна тема.

# 1 266
  • София
Мими, много красива вещичка имаш Two Hearts

# 1 267
О абсолютно прави сте. Направо ми се реве като ходя из града. Старите сгради се разпадат, всичко ново е пошло, на гъсто, без вкус…. Оазиси
Направо го съсипаха този град.

# 1 268
Мими, много красива вещичка имаш Two Hearts
Мерси, не прилича много на Jena Ortega, но се е постарала 😀

# 1 269
Супер е малката Мими!🥰

# 1 270
  • Варна / UK
Аз три вещички за sleepover имах миналата година, тази година - вече били големи...
Скрит текст:

А аз бях по червило Joy

Днес обаче съм болна, кашлям, боли ме глава. Добре, че bestie-то на дъщерята дойде за sleepover в сряда, днес просто нямам сили.
Страхотна Wednesday, Мими 😍, и вампирчетата на Магни - прекрасни 😍

# 1 271
Мими, много красива “ вещица “ 😍 …..и много прилича на теб- очи, устни…страхотна !
Сиси, много мой аутфит- харесваш ми така- прическа, вталени сако….😘 Мисля, че е излишно да питам с кой номер боя си / стои много естествено /според мен е някаква 8-ца, но ти си над тези неща, а аз съм си Мара подробната- винаги питам- какво, защо, как - много изнервям фризьори, козметици и въобще всички в сферата на красотата
Тафта, не съм Сиска, от 5s взимам всеки модел на IPhone - на 19.09 естествено се сдобих и с оранжевата 17- ка….На живо цвета е много красив, но за големият шум, които се вдигна колко иновативен и различен щял да бъде-нищо като подобно……
Като стана въпрос за коси, в момента в Нотино има много хубава козметика за коса на цени без аналог , марката е Lanza - професионална

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 08:09 от macadamia

# 1 272
  • Велико Търново
Макадамия, липсваш в темата.
Ако трябва да съм честна на мен на външен вид не ми харесва и не ме питайте защо го взех.Никое от децата не го иска.На външен вид любим ми е 14 про.

# 1 273
  • В морето
macadamia, siska79 - благодаря за отзивите! То сигурно и други иима с този модел тук, но понеже на Сиска го видях на снмките, та затова реших да питам. Мен по-скоро ме интересува този вид боядисан алуминий дали ще се дере лесно, аз не ползвам калъфи, протектори, джунджурийки и други висящи или лепящи неща по телефоните. Няма ги вече стъклено/металните корпуси...

# 1 274
Добро утро дами!
Празнувахте ли вчера? Kissing Heart
Много хубави вещички Heart
Искапнската мисля ще вземе бързо много сърца

Линк към новата тема Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1826829.new#new

Общи условия

Активация на акаунт