🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 572
  • 879
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
#18 Това го правя редовно! Най-често на Рамщайн!

# 691
#19: Събуди се без бързане

Утре опитай нещо различно – не скачай при първия звук на алармата. Остани в леглото още миг, усети въздуха, дъха, тишината. Протегни се, усмихни се, после стани бавно. Когато започнеш деня с грижа към себе си, всичко останало се подрежда по-леко.

Разбери повече за ферментиралите продуктите на Funeat ТУК.

# 692
  • Варна
#19 Откакто съм в болничен по майчинство все така става без аларма.

# 693
  • Бургас
#19 Утре ще го направя!

# 694
#19 Събуди се без бързане е за хората, които не са рано на работа. В почивните дни бавното събуждане е желано удоволствие.

# 695
#18:  Слушай музика, която обичаш – и се движи свободно под нейните звуци за поне 5 минути.

Танцувам народни танци 4 пъти седмично, така че отчитам редовно изпълнение на поставеното предизвикателсвто.

#19: Събуди се без бързане - ще се опитам, но за мен ще бъде трудно изпълнението, защото съм свикнала да скачам веднага.

# 696
#19: Събуди се без бързане - Утре опитай нещо различно – не скачай при първия звук на алармата. Остани в леглото още миг, усети въздуха, дъха, тишината. Протегни се, усмихни се, после стани бавно. Когато започнеш деня с грижа към себе си, всичко останало се подрежда по-леко.

Изпробвано още днес, и то по случайност! Simple Smile Заради смяната на часа се събудих доста рано, дори 2-3 мин. преди алармата. Поизлежавах се и после станах и имах време да си направя питателна солена закуска и да пия чай и да почета книжка. Животът е хубав! Simple Smile

# 697
Цел #19 С моят ''биологичен часовник'' се събуждам без стрес от алармата,така че да мога да се излежавам за няколко минути повече,докато се разсъня напълно за да започна деня си отпочинала, с усмивка и чаша силно ароматно кафе.

# 698
#19 Аз така си ставам винаги. Притягане, прозявки, бърза програма за само диагностика - днес боли ли ме главата, и така...

# 699
  • Разпиляна във въображението
#16 - кучето ни помага с тази цел

#17 - изпълнено по-рано тази година

#18 - редовно

#19 - събуждам се преди алармата. Тя е нещото, което слага край на излежаването сутрин.

# 700
#19 Доста, често се събуждам преди алармата, което не ме стресира допълнително Simple Smile

# 701
#19 От както съм болничен и съм у дома се стремя да го правя, както и първите 30 минети без екрани.

# 702
#19 ще го пробвам в почивните дни, че през работната седмица това е невъзможно 🤣

# 703
#18: Обичам хубавата, стойностната музика и винаги като мога си танцувам.
#19: След алармата лежа още няколко минути, но през работните дни е невъзможно повече. Това удоволствие остава за събота и неделя.

# 704
#19 - през работните дни е невъзможна цел, в почивните дни алармата ми е изключена.

Общи условия

Активация на акаунт