🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 569
  • 879
  •   1
Отговори
# 705
  • София
#18 Всеки ден слушам любима музика и си танцувам.
#19 Готово!

# 706
#1 Да се храня балансирано.
#2 Да правя тренировки за жени, които са родили секцио.
#3 Поддържам имунитета си чрез положителна енергия, прием на витамин Д, желязо и консумиране на сезонни плодове и зеленчуци.
#4: Замени един любим хранителен продукт с по-здравословна алтернатива и се върни в темата, за да споделиш своя избор- заменям захарта с плодове.
#5: Напиши 3 неща, за които днес си благодарен - работи безотказно и за ума, и за здравия имунитет!
Благодарна съм, че имам детенце, че семейството и близките ми са здрави и за всяко изпитание преди това, което ми помогна сега да ценя безкрайно всичко, което имам.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 16:52 от Kactus

# 707
#19 Да се събудя преди алармата и да полежа ми изглежда като мечта. Ставам в 6,30 всяка сутрини наистина е надпреварване с времето. Позволявам си го в почивните дни.

# 708
#19 Старая се да го правя през повечето сутрини. Разтягам се хубаво и тогава ставам.

# 709
#11 Включи продукти богати на фибри-  Фибри добавям по формата на поръска от семена(ленено семе+тиквено и сусамово+слънчогледово, в зависимост от периода- Seed cycling) включвам към закуската си, но понякога се случва и към всяка друго ядене, а се случва и да си ги хапвам проста така с лъжица.

# 710
  • Телиш/Плевен
#18:  Слушай музика, която обичаш – и се движи свободно под нейните звуци за поне 5 минути.

Всеки ден слушам музика, а когато остане време - танцувам с удоволствие за много повече от пет минути. Heart Eyes

#19: Събуди се без бързане

Утре опитай нещо различно – не скачай при първия звук на алармата. Остани в леглото още миг, усети въздуха, дъха, тишината. Протегни се, усмихни се, после стани бавно. Когато започнеш деня с грижа към себе си, всичко останало се подрежда по-леко.

Много хубава идея, ще опитам утре. Heart

# 711
  • Под Слънцето
#15  Страхотно! Визуализирах си как утре ми звънят по телефона с положителна развръзка.  Много го искам този договор! Ще пиша тук за развоя като отчет.

#16 Почти  след всяка вечеря вдигам масата и мия съдините, освен ако не ме отменят. После излизам да хвърля боклука. Не е точно разходка, но си иска усилие и е движение.

# 712
#19- Утре няма да е, но вдругиден  ще го направя. 😀

# 713
#18: Предизвикателството изпилнено.

#19: Не ползвам аларма! На работа съм чак от 9, и то хоум офис. Така че това предизвикателство имам късмет да изпълнявам всеки ден, откакто съм на този режим на работа.

# 714
#19: Събуди се без бързане
Уви,само в събота и неделя е възможно във вкъщи 🥴.

# 715
#19 Последните дни след смяната на часа мога да си позволя. Събуждам се рано и мога да си открадна 5 минути преди да се събуди малката.

# 716
#19 Днес наистина се наслаждавах на събуждането и  не съм бързала. Чувствах се отпочинала.

# 717
  • столицата
5 кг
50 000крачки седмично
Целите са постижими

# 718
  • Под Слънцето
#17 Зъбите ми са болна тема, от която ужасно се срамувам. В резултат на парадонтоза и експериментално лечение, в момента съм с психологическа травма. Силно се надявам съвсем скоро да се похваля с нови зъбки и имплантите  да ми понесат.

#18 Музиката е спасението ми от депресията. Слушам музика често- в колата, от тонколоните на компютъра, със слушалки по улиците. Понякога си денся, докато чакам на светофар.

# 719
#19 Ще опитам. Рязкото ставане е неестествено... освен ако кошмарът преди него не е бил още по-зле Wink

Общи условия

Активация на акаунт