🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 511
  • 879
  •   1
Отговори
# 750
#10 нов серум за коса 🤗 и страхотна ароматна свещ с аромат на тиквен пак 😍
#11 пълнозърнести овесени ядки
#12 витамин Ц и желязо

#13: Прочисти мислите си- 10 минути тишина, но и играта с бебчо ме зарежда много, особено неговата усмивка 🤗

#14: Сготви нещо питателно с 3 различни зеленчука – покажи снимка или разкажи какво приготви!
Направих гювеч с картофи, лук, моркови, домати, пипер, патладжан иииии ловджийски наденички 😁

#15: Практикувай 5 минути визуализация на щастливо събитие – засилва мотивацията и позитивното мислене.
Често го правя 🤗 Вълнувам се за кръщенето.

#16: Направи 10–минутна разходка на чист въздух след вечеря – подпомага храносмилането и релаксацията.
- снощи се разходихме с бебчо и таткото 🤗

#17: Отдели време за усмивката си – сега и занапред!- усмихвам се постоянно. Скоро си правих зъбите, които бях отложила за след раждането. 🤗

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 11:20 от Kactus

# 751
  • София
#20 От години внимавам с какво се храня и избягвам полуфабрикати и други видове фаст фууд. Опитвам се да науча и семейството ми да се храни така.

# 752
  • Велико Търново
#20 Всичко сладко

# 753
20. Опитвам се дори за повече време, но издържам около два дена без пакетирани храни.

# 754
#20 - От един месец съм на нисковъглехидратен режим и съм ги изключила. Това са всички сладки и терени изделия( спагети, макарони, солети, бисквити).

# 755
  • www.bg-mamma.com
#21: Отдели време да подредиш малък ъгъл от дома си – когато пространството около нас е чисто и подредено, енергията също се усеща по-лека и свежа.

Подреждането и разчистването на дори малка част от дома има силен психологически ефект. Чистото пространство създава усещане за ред и контрол, намалява стреса и подпомага концентрацията. Освен това, когато премахнем ненужните вещи, символично освобождаваме място и за нови, позитивни неща в живота си – идеи, вдъхновение и повече спокойствие.

# 756
#21 - това беше заниманието ми вчера следобяд Wink

# 757
#21: Отдели време да подредиш малък ъгъл от дома си
Опитвам се не само да подреждам дома си редовно, но и да се освобождавам от излишните вещи навреме.

# 758
  • Варна
#21 Тъкмо започвам подреждането на тоалетката ми.

# 759
#21 Ще го направя утре. Напълно съм съгласна с написаното.

# 760
#20 задължителна рутина през уикенда Simple Smile

# 761
#21: Отдели време да подредиш малък ъгъл от дома си – когато пространството около нас е чисто и подредено, енергията също се усеща по-лека и свежа.
Подреждането вкъщи е ежедневие.С две големи диванета,няма как нещо да остане подредено дълго обаче.Да са ми живи и здрави,след години няма да има кой да ми разхвърля и цапа 😊.

# 762
#21 Любимите ми места в дома са винаги подредени.

# 763
Цел #21 Всяка седмица отделям време  да предреждам някоя част от секцията,шкафове или гардероба за да почистя  и освободя място,като прибирам ненужните неща и на тяхно място подреждам нови. 

# 764
#21 Всяка седмица го правя! Обичам да ми е подредено!

Общи условия

Активация на акаунт