🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 544
  • 879
  •   2
Отговори
# 735
#20 Опитвам, но всеки ден един бонбон ме вика тихо Simple Smile Шегата на страна, не консумираме никакви полуфабрикати, но сладкото, особено шоколада са съвсем друго нещо.Дори да направим домашни сладки или нещо друго, предпочитаме шоколад.

# 736
#19 Беше много приятно, но не съм сигурна дали бих повторила в работен ден 🤭
#20 Отдавна не консумирам полуфабрикати и готови храни и се чувствам добре с избора си.

# 737
  • София
#18 Всеки ден си правя разходки навън и слушам музика
#19 Правя го през почивните дни, когато не бързам за никъде
#20 Не съм фен на полуфабрикатите и изключително рядко консумирам

# 738
#20 Използвам не е като да не използвам,  често преди работа си правя мюсли или инстантна супа в чашка или спагетки. Утрешното мюсли ще го заместя с кисело мляко и плод.

# 739
19. Никога не скачам от леглото, обичам да си поспивам и е невъзможно да стана бързо.

# 740
#20 опитвам се да ограничавам полуфабрикатите вече от година и да се храня предимно с приготвена вкъщи храна

# 741
  • Бургас
#20 С това нямам никакъв проблем!
МОга да изкарам дни само със салати, айрян, таратор.

# 742
#20  Много често се изкушавам, вай- вече по сладки храни или колбаси. Днес изключих всичко преработено от менюто си и наблегнах на риба, зеленчуци и крем супа. Изключих дъвките, бирен фъстък и чипс

# 743
#6: Опитай да не консумираш рафинирана захар за поне 1 ден– замени обичайните сладки неща като вафлички, торти и десерти със свеж плод. Внимавай и за "скритата" захар в много от хранителните продукти и напитки.- изпълнено

#7: А от утре можеш да пробваш да замениш и сладката закуска със солена, пълна с протеини и полезни мазнини.- изпълнено.

#8: Направи 5000 крачки на чист въздух – в парка, квартала или сред природата.- направих много повече. Около 20 000 крачки на еко пътека.

#9: Детокс отвътре и отвън- по принцип не консумирам кафе, пия чай. Старая се да пия повече вода.

# 744
#6 Изпълнено
#7 Промених закуската
#8 Над 5000 сред природата
#9 Пия много вода
#10 маска за лице
#11 ръжен хляб включих
#12 Магнезий и витамини за имунната система

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 21:54 от Sanito25

# 745
#20: Опитай да изключиш за 24 часа (или по-дълго) всички полуфабрикати и бързи храни, които харесваш. Какво премахна от менюто си?
Преди две години го направих,няма нищо по вкусно и здравословно от домашно приготвената храна.Разбира се,голям плюс е и работното ми време и многото "помощници" вкъщи,които превръщат готвенето в удоволствие.Най незаменим ми е еърфрайера 🥰

# 746
#20: Опитай да изключиш за 24 часа (или по-дълго) всички полуфабрикати и бързи храни, които харесваш. Какво премахна от менюто си?
Отдавна се ограничавам от този тип храни и в момента няма какво да премахвам от менюто си.

# 747
  • I want it all and I want it now.
#18 Всеки ден си правя разходки навън
#19  През почивните дни
#20  Рядко консумирам

# 748
#20: Просто няма да отварям тайното шкафче с лакомства в лъскави опаковки. Ако срокът им на годност изтече преди търпението и волята ми, значи съм се справила дооста добре.

# 749
  • Sofia
#15: Практикувай 5 минути визуализация на щастливо събитие – засилва мотивацията и позитивното мислене.

Всяка вечер го правя

#16: Направи 10–минутна разходка на чист въздух след вечеря – подпомага храносмилането и релаксацията.

Не правя разходка, но въртя педали на велоергометъра
#20 Полуфабрикати не ям

Общи условия

Активация на акаунт