🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 16 773
  • 336
  •   15
Отговори
# 300
  • Вдън горите тилилейски
#5 Благодарна съм, че всички от семейството и близките са в сравнително добро здраве, че имам покрив над главата си и че работя и изкарвам колкото ми е необходимо за нормален живот.

# 301
Включвам се с цел за здравословно хранене и спорт

# 302
  • Димитровград
Цел 1- да съм по-отдадена на себе си.
Цел 2- да живея по-здавословно.
Благодаря за всичко, така е трябвало да стане. Уроци.

# 303
#4 сладкото съм заменила с фурми.

# 304
#5: Благодарна съм, че аз и семейството ми сме живи и здрави, за постигнатото в различни сфери и за всичко останало.

# 305
#4 Ще заменя така любимият ми млечен шоколад с черен такъв /поне 70%/ и ще се огранича до 1 ред дневно /това наистина е много ограничено за мен Grinning /

#5 БлагоДаря всеки ден - че съм жива и здрава. За детето ми. За баща му. За моите родители и близките ми. За добрият живот и късмет, който имам. За всички възможности, които са пред мен.

# 306
  • София
Записвам се!
Цел номер 1 ми е да намеря време за повече тренировки - плуване.
Оформям правилния режим на хранене и тренировка за изграждане на повече мускулна маса.
Благодаря за всички уроци и стъпала, които ме изкачиха!

# 307
  • София
И на мен темата ми се струва полезна.
Цел 1: Да започна да се храня по-балансирано и здравословно.
Цел 2: Да включа повече упражнения в ежедневието си.

# 308
  • www.bg-mamma.com
#6: Опитай да не консумираш рафинирана захар за поне 1 ден– замени обичайните сладки неща като вафлички, торти и десерти със свеж плод. Внимавай и за "скритата" захар в много от хранителните продукти и напитки.

#7: А от утре можеш да пробваш да замениш и сладката закуска със солена, пълна с протеини и полезни мазнини. Например яйца с авокадо, омлет със зеленчуци и сирене, скир с плодове и ядки или пълнозърнеста филийка с котидж сирене, домати и ароматни подправки – изборът е твой! Обърни внимание на това как се чувстваш - имаш ли повече енергия за сутрешните задачи? Огладняваш ли по-бавно?

Малките промени сутрин могат да направят голяма разлика за здравето на сърцето!
Не забравяй да се върнеш в темата и да споделяш с нас и останалите участници какво закусваш и какви здравословни промени правиш в храненето си.

# 309
Искам да отслабна с 4кг., както и да спра сладките неща

# 310
#6 и #7 са точно за мен и в момента ги правя.
#6 От 6 дни не съм консумирала сладки неща, с изключение на плодове. Точно хапнах една круша, приготвила съм и тиква.
#7 Сутрин закусвам тост с авокадо и сьомга или филийки със сирене и яйце.

# 311
#6 - сезонните плодове са чудесни в момента.

#7 - обичам да закусвам със солена закуска и определено ме държи по-дълго време сита.

# 312
#6 Много ми е трудно, ни се опитвам от известно време. Обичам грозде и това е голям плюс в момента.

#7 не закусвам. Ако си направя нещо за закуска е солено.

# 313
#6 и #7  старая се да спазвам тези правила. Сладкото може да се каже, че съм го спряла. Отдавна пия кафето си с подсладител. Старая се да не консумирам сладки изделия, ако консумирам гледам да са протейнови блокчета. Закуската я пропускам. И като цяло гледам да се храня здравословно. Храня се на  кето режим.

# 314
  • Варна
 Ама аз сладко не ям! Единствено лъжичка мед в сутрешния билков чай! И разните му там мюсли, граноли или както ги наричате не кусвам!

Общи условия

Активация на акаунт