🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 206
  • 879
  •   1
Отговори
# 810
#22 Така е, наистина се чувствам добре, когато съм помогнала на някого. Старая се да го правя редовно.

# 811
  • I want it all and I want it now.
#21 Обичам да изхвърлям
#22 старая се

# 812
#22: Направи едно добро дело за друг човек – малките жестове засилват чувството на щастие и удовлетворение.
Когато правим добро за друг човек, независимо дали е малък жест, помощ или просто внимание, ние не само подобряваме неговия ден, но и повишаваме собственото си усещане за щастие и удовлетворение. Добрината активира „хормоните на щастието“ и ни свързва с другите по позитивен начин. Дори едно малко добро дело може да промени енергията ни и да ни напомни колко силно влияние имат малките човешки жестове.

Често правя добро и за животинките навън - редовно носа храна в чантата ми да нахраня някоя гладна душица.

# 813
  • Велико Търново
#21 Точно това направих миналата седмица, а трябва да го правя по-честичко.
#22 Правя го постоянно. Жалкото е, че някои хора го смятат за даденост.

# 814
  • www.bg-mamma.com
#23: Преброй крачките си днес и постави цел за утре.

Проследяването на броя крачки ни помага да осъзнаем колко движение включваме в ежедневието си. Дори малките промени, като да се разходим след обяд или да изберем стълбите вместо асансьора, имат значение. Поставянето на цел за утре стимулира постоянство и ни насърчава да бъдем по-активни, което подобрява енергията, настроението и общото здраве.

Използвай приложение на телефона си или смартчасовник, за да следиш крачките си – това прави задачата по-забавна и мотивираща. Ако прекарваш много време в седнало положение, настрой напомняне да ставаш и да се раздвижваш на всеки час. Малките разходки през деня се натрупват и могат лесно да ти помогнат да достигнеш, а дори и да надминеш, своята цел.

# 815
Проследяването на броя крачки ни помага да осъзнаем колко движение включваме в ежедневието си. Дори малките промени, като да се разходим след обяд или да изберем стълбите вместо асансьора, имат значение. Поставянето на цел за утре стимулира постоянство и ни насърчава да бъдем по-активни, което подобрява енергията, настроението и общото здраве.
Използвай приложение на телефона си или смартчасовник, за да следиш крачките си – това прави задачата по-забавна и мотивираща. Ако прекарваш много време в седнало положение, настрой напомняне да ставаш и да се раздвижваш на всеки час. Малките разходки през деня се натрупват и могат лесно да ти помогнат да достигнеш, а дори и да надминеш, своята цел.

От години ползвам смарт гривна да меря крачки. Simple Smile целта ми винаги е поне 10 000, като за днес имам вече малко над 7 000, до края на деня планувам още около 4 400 на връщане от работа. Simple Smile

# 816
Имам броячка на крачки на ръката и днес ще бъда около 12 000, а в дните за танци са между 20 и 23 хил.

# 817
#23 Гледам да са минимум 10 000 на ден. Вчера имам много малко, но днес наваксах - 10 000.

# 818
#23 Всеки ден гледам крачките да са над 10000. В почивните дни,с децата на вън и тичане след колела и тротинетки, стават и повече.

# 819
Последните две седмици поднових тичането, така че ми се събира доста движение през деня.

# 820
#23 Имам приложение на телефона и си следя крачките всеки ден. Целта ми е 10 хиляди, но не винаги става.

# 821
#23 Броя и се стремя към 10 000 дневно. Днес до тук са 6 000, очаквам до вечерта да станат 8 000. Утре се надявам на 10 000.

# 822
#23 Броя всеки ден с Гармин часовника и изпълнявам предизвикателства зя поне 10000 на ден. Днес съм 15632 до момента. Има дни, в което стигам и 20000, зависи от разходката.

# 823
Утре 20 к 🤗.

# 824
#22: Направих нещо за мои близки, зарадваха се хората.

#23: От Нова година съм със смарт часовник, тормози ме да ставам, като се заседя, брои ми крачките и ми следи диетата. За днес съм на 7000 крачки, но ми предстои излизане и ще ги направя към 9000 до довечера.
За утре си поставям за цел да се огранича със 7000, защото последните дни се разбих от ходене.

Общи условия

Активация на акаунт