🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 50 212
  • 879
  •   1
Отговори
# 795
#22 помогнах на друга мама с малко дете и бебче, мъчеше се да качи количката по стълби. Благодари ми и ми каза, че съм нейният Супергерой, но Супергероят е тя и всяка друга мама, изправена ежедневно
 пред тези на вид малки препятствия❤️
Не го направих заради предизвикателството на деня, чак сега го видях него.

# 796
  • Под Слънцето
#21 Бях  се затрупала ( буквално) с кашони, кутии и пакети- предимно награди от игри. Наскоро разчистих -на няколко курса примъкнах до село повечето неща,  мих и търках , вече ми светна и стана уютно.

# 797
  • София
#21 Днес това ще правим вкъщи, ще разчистваме и освобождаваме място.
#22 Старая се да правя добро всеки път, когато мога. Напоследък пазарувам често за болната ми възрастна съседка, на която децата са в чужбина

# 798
  • Sofia
#22 Почти винаги се стремя да правя добро! Чувствам се по-добре, когато знам, че съм помогнала! Но непоискано добро, не е на хубаво.

# 799
#22 Старая се винаги. Често обаче се замислям, за да не стане обратен ефект.

# 800
#22 Всекидневно се стараем да правим добро с децата.

# 801
#22: Направи едно добро дело за друг човек – малките жестове засилват чувството на щастие и удовлетворение. - Направи добро за да ти се върне - така съм научена и така правя малки жестове, но от сърце към съседи, приятели или просто познати и най вече към децата. Обикновено правя по-големи подаръци около семейните ни празници към нуждаещи се.

# 802
#22 Когато мога винаги правя дори и малки жестове.

# 803
22# Старая се да предложа винаги когато се случи от най-малките жестове, до оказване на помощ. Истината е, че това ми носи много голямо удовлетворение, защото давам пример и на моите деца.

# 804
#22 Помогнах на възрастна жена с покупките в магазина.

# 805
#22 Винаги се старая да правя добро. За мен малък и нищожен жест за някого означава много.

# 806
  • Телиш/Плевен
#22: Направи едно добро дело за друг човек – малките жестове засилват чувството на щастие и удовлетворение.

Придвижвам се предимно пеша или с градски транспорт в града и всеки ден срещам възрастни хора или майки с колички, които имат нужда от помощ, особено при качване и слизане в тролей. Помагам винаги от сърце.
От две години разхождам сутрин и вечер хъскито на една баба.
Пазарувам често от благотворителни базари.

# 807
#21 ; постоянно поддържам чисто у дома. Дреболийки, козметика и всичко останало се разчистват почти всяка седмица.
#22 ; Старая се да помагам винаги.

# 808
  • София
#21 #22
Вчера използвахме хубавото време да
изчистим със сина около спирката на селските рейсове.
За 1 час хем фитнес-хем изметохме и изхвърлихме 10 кофи
с шишета и кенчета в жълтия контейнер и стана чисто
до следващия месец пак ще е затрупано.
Скрит текст:
Това е 1/3 и от двете страни имаше още толкова за чистене

след

# 809
  • Под Слънцето
#22 Когато се събрахме със сегашният ми мъж , той ми сподели, че има квартирант  (вече 22 години) в таванската си стая, запозна ме и с човека. Когато сме в неговият град, винаги се качвам да му занеса от храната, която приготвям за нас. И му пазаря необходимото. Преди 3 г  убедих мъжо да го остави без наем и без това сумата беше символична. Човекът е зле с краката, едва се придвижва в стаята върху табуретка на колелца. Не може да слезе по стълбите, блока е без асансьор. Говоря му от доста време, че има право да се яви на нов ТЕЛК , да му вдигнат процента на инвалидност и ще има право на асистент, който да поеме грижите за него. Но той  се е предал и очаква краят си. Не желае да бъде в тежест на никого. Намерих фондация в този град, която да окаже съдействие , да дойдат  мъже да го изнесат и заведат  по кабинетите, после да го върнат горе. Човекът отказа и както и да го моля, не иска да чуе, а няма и роднини, на които да разчита. Продължавам да му нося храна. С друго не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт