🌿Рестарт за тялото и ума - стъпка по стъпка към по-здраво тяло и спокоен ум

• 52 590
  • 879
  •   1
Отговори
# 780
#20 През последните 24 часа успешно се лиших от полуфабрикати и бързи храни.
Аз по принцип ги избягвам, но понякога хапвам по някоя вафла Морени или меденка Любимка за десерт, ето тях съм премахнала.

#21 Вместо ъгълче вкъщи, вчера късния следобяд чистих листа от градината. Напълних 5 чувала. Много удовлетворяващо занимание, провидя се зелената трева, а и беше добър фитнес.

# 781
21. В неделя имах свободен един час и прегледах блузите си и премахнах поне 7-8бр. Почистих гардероба и подредих добре останалите

# 782
  • www.bg-mamma.com
#22: Направи едно добро дело за друг човек – малките жестове засилват чувството на щастие и удовлетворение.

Когато правим добро за друг човек, независимо дали е малък жест, помощ или просто внимание, ние не само подобряваме неговия ден, но и повишаваме собственото си усещане за щастие и удовлетворение. Добрината активира „хормоните на щастието“ и ни свързва с другите по позитивен начин. Дори едно малко добро дело може да промени енергията ни и да ни напомни колко силно влияние имат малките човешки жестове.

# 783
#21 Правя го един път в месеца поне, защото дори да остане свободно място пак след време все слагам нещо, заради липса на пространство, но впоследствие пренареждам.

# 784
#22 Старая се почти винаги да правя добро! Чувствам се по-добре, когато знам, че съм помогнала!

# 785
#22: Направи едно добро дело за друг човек – малките жестове засилват чувството на щастие и удовлетворение.
Днес направих щастливо едно непознато дете,няма нищо по хубаво от детската радост и усмивка 😊.

# 786
Цел #22 Още от малка са ме учили винаги да правя добрини и да помагам с каквото мога,за това научих и децата си на добри дела.Помагам  на възрастни хора да пресекат пешеходна пътека,помагам ако се налага с пазаруването,отстъпвам  винаги място в автобуса и на опашка в магазините на възрастни,бременни и майки с деца.Участвам когато и с каквото мога в благотворителни каузи в подкрепа на деца в нужда.С такива добри дела,няма как човек да не се чувства щастлив и удовлетворен от себе си,когато знае,че е подал ръка в нужда,помогнал е и е усмихнал някой друг нуждаещ се от помощ и подкрепа.Винаги трябва да носим доброто в себе си и да го предаваме на поколения напред.

# 787
#22 Погрижих се за любимия ми уморен човек. И не убих няколко души, които ми досаждаха. Simple Smile

# 788
#22 Опитвам се, старая се, от години съм доброволец и знам, че пряко или косвено съм помогнала на много хора.

# 789
Каквото и да правя по този въпрос ще запазя мълчание, защото доброто се прави от сърце, а не за слава.

# 790
# 22 Днес в магазина дадох моята количка на възрастен господин, който нямаше точно 50 стотинки, за да отключи такава. После пък вътре една дама ме помоли да зачета съставките на един продукт, понеже беше без очила.

# 791
  • Варна
#22 Ежемесечно дарявам малка сума за приют за животни.

# 792
#22 Обичам да правя малки жестове за близките си. Така им показвам, че са важни за мен.

# 793
  • Бургас
#21 това ми е една от целите, която съм започнала да отмятам. Всяко  едно ъгълче, мисля да пипна и да разчистя!

# 794
#21 Ще преподредя есенните ми дрехи, отваряйки място и време.
#22 Тук ще помисля по-внимателно, за да не сгреша с непоискано добро спрямо някого... Една благословия с чисто сърце винаги би помогнала по най-нежния начин.

Общи условия

Активация на акаунт