Термин Юни 2026

• 5 965
  • 189
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм се насочила към Надежда, както за следене, така и за раждане. Чудя се само дали излиза по изгодно с пакет за ЖК или да си плащам всичко по отделно.
Аз пък се чуда ТСХ ми е само 0.285 което ми се струва много ниско, вашето как е?

# 181
Привет. От днес съм 8 г с
Има ли някой , като мен с вагинално течение
Не е някакво силно , но го има ако се натоваря или като стана от сън винаги имам малко секрет. Понякога гъст понякога сякаш от овулация на такова прилича прозрачно.
Казват нормално било, но мен ме дразни и го усещам Като се движа или сядам. Много ме дразни.  Има ли друг като мен ?
И успех на всички 🍀🙏

# 182
Здравейте! Аз също съм се насичила към Майчин дом. Следя се при д-р Митев, но в Оскар клиник, където работи.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 10:34 от Flower@@

# 183
Аз не съм от София, но запазих час за бхс и фм в мц Марковс моето аг ги препоръча някой да има впечетления от тях ?

# 184
Bella, секретът е напълно нормален. Тялото пази бебето от инфекции.

# 185
И аз там ще правя феталните и принципно си ходя при д-р Гьошева там. Много съм доволна от докторката, а центърът е супер модерен. Тя е специализант на д-р Гърчев и ме насочи натам за ЖК по каса и за самото раждане. Смятам, че Марковс са много добър избор за сериозните изследвания, най-малкото заради техниката.
А иначе аз раждах в Надежда първия път - не мога да кажа нищо лошо, всичко си беше наред, но някак не ми се връща там за втори път. Имаше някакви неща чисто като подход, които малко не ми харесаха и това, че адски много жени раждат там, малко прави нещата на конвейр.

Аз не съм от София, но запазих час за бхс и фм в мц Марковс моето аг ги препоръча някой да има впечетления от тях ?

# 186
  • София
+1 за Марковс. Първият път също си правих феталните там при д-р Павлова, но доколкото разбрах е в майчинство и ми препоръчаха д-р Димитрова.

Първият път раждах във Вита и не съм доволна. Отидох там само заради лекаря, който вече не е там, така че решението не беше трудно.
Засега съм ориентирана към Токуда, но не се следя там, а по здравна каза в Л-Мед.

# 187
Аз пък се чуда ТСХ ми е само 0.285 което ми се струва много ниско, вашето как е?

Аз точно бях при ендокринолога - според нея между 0.5 и 2.5 е нормално по време на бременност и понеже изследваме всеки месец ми каза, ако стигне някоя от тези стойности да я търся. Обсъди и с АГ според мен, така ще те насочат.

Иначе за секрета - аз цял живот си имам и съм свикнала, но сега през бременността определено има разлика. Ако е прозрачен е съвсем нормално, ако има цвят и мирис вече си е за преглед и изследване. При мен стана жълт и съм на Гинофлор.

За раждане и следене още не съм се насочила. АГ каза да се чуем след като мина БХС, за да ме запише за женска консултация, мисля да се следя при нея по каса, а като избера къде да раждам да се запиша за следене на частно там. На мен Надежда ми е далече така или иначе и видях, както и тук сте писали че е доста заето, така че се чудех за Токуда, но още чета темите из форума и се ориентирам. Много мерси на момичетата, които писахте с мнения от първите ви раждания - супер полезно е!

# 188
Момичета колко време по-рано се записвате за първата ФМ и кога се прави като цяло?

Аз трябваше днес да съм на първия преглед за установяване, но го отмениха и сега ще мина утре. След това какво следва?

# 189
С първото не съм звъняла мн рано седмица преди датата сегашното АГ ми каза от сега да си запазя тогава ще съм в 12г.с

Общи условия

Активация на акаунт