Термин Юни 2026

• 6 095
  • 193
  •   2
Отговори
# 180
Аз съм се насочила към Надежда, както за следене, така и за раждане. Чудя се само дали излиза по изгодно с пакет за ЖК или да си плащам всичко по отделно.
Аз пък се чуда ТСХ ми е само 0.285 което ми се струва много ниско, вашето как е?

# 181
Привет. От днес съм 8 г с
Има ли някой , като мен с вагинално течение
Не е някакво силно , но го има ако се натоваря или като стана от сън винаги имам малко секрет. Понякога гъст понякога сякаш от овулация на такова прилича прозрачно.
Казват нормално било, но мен ме дразни и го усещам Като се движа или сядам. Много ме дразни.  Има ли друг като мен ?
И успех на всички 🍀🙏

# 182
Здравейте! Аз също съм се насичила към Майчин дом. Следя се при д-р Митев, но в Оскар клиник, където работи.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 10:34 от Flower@@

# 183
Аз не съм от София, но запазих час за бхс и фм в мц Марковс моето аг ги препоръча някой да има впечетления от тях ?

# 184
Bella, секретът е напълно нормален. Тялото пази бебето от инфекции.

# 185
И аз там ще правя феталните и принципно си ходя при д-р Гьошева там. Много съм доволна от докторката, а центърът е супер модерен. Тя е специализант на д-р Гърчев и ме насочи натам за ЖК по каса и за самото раждане. Смятам, че Марковс са много добър избор за сериозните изследвания, най-малкото заради техниката.
А иначе аз раждах в Надежда първия път - не мога да кажа нищо лошо, всичко си беше наред, но някак не ми се връща там за втори път. Имаше някакви неща чисто като подход, които малко не ми харесаха и това, че адски много жени раждат там, малко прави нещата на конвейр.

Аз не съм от София, но запазих час за бхс и фм в мц Марковс моето аг ги препоръча някой да има впечетления от тях ?

# 186
  • София
+1 за Марковс. Първият път също си правих феталните там при д-р Павлова, но доколкото разбрах е в майчинство и ми препоръчаха д-р Димитрова.

Първият път раждах във Вита и не съм доволна. Отидох там само заради лекаря, който вече не е там, така че решението не беше трудно.
Засега съм ориентирана към Токуда, но не се следя там, а по здравна каза в Л-Мед.

# 187
Аз пък се чуда ТСХ ми е само 0.285 което ми се струва много ниско, вашето как е?

Аз точно бях при ендокринолога - според нея между 0.5 и 2.5 е нормално по време на бременност и понеже изследваме всеки месец ми каза, ако стигне някоя от тези стойности да я търся. Обсъди и с АГ според мен, така ще те насочат.

Иначе за секрета - аз цял живот си имам и съм свикнала, но сега през бременността определено има разлика. Ако е прозрачен е съвсем нормално, ако има цвят и мирис вече си е за преглед и изследване. При мен стана жълт и съм на Гинофлор.

За раждане и следене още не съм се насочила. АГ каза да се чуем след като мина БХС, за да ме запише за женска консултация, мисля да се следя при нея по каса, а като избера къде да раждам да се запиша за следене на частно там. На мен Надежда ми е далече така или иначе и видях, както и тук сте писали че е доста заето, така че се чудех за Токуда, но още чета темите из форума и се ориентирам. Много мерси на момичетата, които писахте с мнения от първите ви раждания - супер полезно е!

# 188
Момичета колко време по-рано се записвате за първата ФМ и кога се прави като цяло?

Аз трябваше днес да съм на първия преглед за установяване, но го отмениха и сега ще мина утре. След това какво следва?

# 189
С първото не съм звъняла мн рано седмица преди датата сегашното АГ ми каза от сега да си запазя тогава ще съм в 12г.с

# 190
И аз си запазих също за 12та седмица. Запазих го мин седмица, т.е един месец по-рано, но то зависи колко е заето мястото, на което ще се прави и от доктора. Питай като отидеш утре на преглед

# 191
ФМ се прави между 11 и 13 седмица като там е важен размера на плода. Има минимум и максимум и ако не е в тази граница то софтуера не може да изчисли дадените рискове( тоест ако се отиде прекалено рано може и да те върнат)
Аз раждах в държавната болница, но не останах доволна. Имах травмиращо раждане и там правилата са много строги и от стрес кърмата ми беше спряла почти та сега мисля в частна болница. За първото спестих и не съм плащала и стотинка та за второто ще се "поглезя"
Като симптоми почнах да имам много силно слюноотделяне и от него почва леко да ми се гади, но не е кой знае какво. Аз съм и още доста в началото.

# 192
За всички момичета със загуба, много съжалявам и ви пращам сила🙏

Аз съм от днес точно в 8 седмица. Термин по приложение 19 юни.  Минала седмица по това време видяхме, че има сърдечен ритъм вече, което ме успокои за малко, но много се притеснявам.
Знам, че няма какво да направя, освен да се пазя и да чакам, но нямам търпение да го видя пак скоро и да ми кажат, че е ок всичко. Плодът си върви нормално, имах много висок прогестерон още в началото, което д-р каза, че е супер. Мисля позитивно и чакам.

От към симптоми, не съм повръщала, имах само 2-3 пъти гадене, но на моменти съм страшно уморена, минала седмица беше ужасно, но последните 3 дни е една идея по-добре. Хапвам си, нямам проблем с миризми и друго, малко се подувам, но това е, слава богу. Нямала съм зацапване, болки и т.н.

Пожелавам успех и кураж пращам на всеки, който чете!

# 193
Аз ще си платя за избор на екип в Майчин дом - няма да ида така. Наложи ми се преди години веднъж за друго и ако никой не те очаква наистина си е страшно.
Просто не ми се влиза в подробности за Надежда, защото пак казвам - абсолютно всичко беше наред и не сме имали проблеми нито аз, нито детето - но ми направиха лошо впечатление с отношение, а аз уж затова точно им платих.
Сега на пролет, като ми се наложи да лежа в Майчин дом с избран екип, нямам какво да кажа - всичко беше както трябва.
Май извода е, че всеки трябва да си усети неговото място, където му е най-комфортно и няма един верен отговор.

quote author=Daisy97 link=topic=1819468.msg50432769#msg50432769 date=1762539994]
ФМ се прави между 11 и 13 седмица като там е важен размера на плода. Има минимум и максимум и ако не е в тази граница то софтуера не може да изчисли дадените рискове( тоест ако се отиде прекалено рано може и да те върнат)
Аз раждах в държавната болница, но не останах доволна. Имах травмиращо раждане и там правилата са много строги и от стрес кърмата ми беше спряла почти та сега мисля в частна болница. За първото спестих и не съм плащала и стотинка та за второто ще се "поглезя"
Като симптоми почнах да имам много силно слюноотделяне и от него почва леко да ми се гади, но не е кой знае какво. Аз съм и още доста в началото.
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт