На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 18 696
  • 381
  •   1
Отговори
# 345
Да отбележа че платих резервация за Мартинез Созопол.За 7 нощувки от 28 юни трима възрастни 2454 лв.

# 346
И ние ставаме в 6.30, но не търчим да мятаме хавлии. Закусваме и към 9ч отиваме на плаж.

Ориентирайте се към друг хотел.

Е, ние пък търчим, защото към 9 всичкп е заето, и няма шанс по-рано да се оправим. Simple Smile Но това е било при положение, че всички запазват, та и ние се приучихме. Предполагам, че ако тук наистина НЕ дават към 9 със сигурност ще има места.

# 347
Не знам бе, хора...търчете като искате. Не го разбирам аз това..щом ви влече.

# 348
Четох търсих, за Аквамарин в красиво,  как е с бебе? И въобще има ли къде да се разходим човек в Красиво? Никога не съм ходила.

# 349
Tinki_15, нищо не се разбира от поста ти. За кой Аквамарин питаш, тъй като има много хотели с това наименование в различни курорти? За къде питаш дали е красиво за разходки и подходящо за бебе?

# 350
  • Русе
Четох търсих, за Аквамарин в красиво,  как е с бебе? И въобще има ли къде да се разходим човек в Красиво? Никога не съм ходила.
Предполагам, че говорите за Кранево?

# 351
Да. Извинявам се. Въобще не съм видяла аутокоректа.
За хотел АКВАМАРИН Кранево питам.

# 352
  • Пловдив
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на ТС ТРАВЪЛ България Холидейз ООД ( BulgariaHolidays.net) или да знае нещо за тях. Предлагат ми оферта за хотел в Слънчев бряг с 570 лева по- ниска от тази на Съни турс, което си значителна сума , но и значително ме озадачава от къде и защо има тази разлика?

# 353
  • моята мила родна страна
Нашата почивка лятото беше през тях, също ми дадоха най-добра оферта от всички изпратени запитвания към други посредници. Нямали сме проблеми, всичко беше наред. Дори накрая ми изпратиха и код за отстъпка при следваща резервация.

# 354
Здравейте! Някой ползвал ли е услугите на ТС ТРАВЪЛ България Холидейз ООД ( BulgariaHolidays.net) или да знае нещо за тях. Предлагат ми оферта за хотел в Слънчев бряг с 570 лева по- ниска от тази на Съни турс, което си значителна сума , но и значително ме озадачава от къде и защо има тази разлика?
Преди 2 години ги ползвах и бях доволна

# 355
  • Русе
Да. Извинявам се. Въобще не съм видяла аутокоректа.
За хотел АКВАМАРИН Кранево питам.
Точно в този хотел не съм била, но мога да кажа, че инфрструктурата е в ужасно състояние. Разбити улици и тротоари /някъде липсват/, прах и мизерия. Няма къде да се разхождате освен ако не палите колата и отскачате до Албена.

# 356
  • Beyond the stars
Мда, красиво е последната ми асоциация с Кранево.

# 357
  • Пловдив
Jovigirl, Pollin, благодаря ви! Реших да се възползвам от офертата им , защото разликата е значителна. Това ще е първата част от почивката. Ще поискам оферта и за хотела за втората част от почивката и ако и там разликата е голяма ще анулирам от Сънитурс .

# 358
  • В.Търново
Може ли да споделите за кой хотел става въпрос?

# 359
  • Пловдив
Може ли да споделите за кой хотел става въпрос?
За Сентидо Белвю.

Общи условия

Активация на акаунт