На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 18 656
  • 380
  •   1
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Имам предвид, че падащото меню за избор на години започва с 0 и завършва с 12

# 376
В ОУ нищо не открих.
Според чата..не знам колко може да му се вярва:

В този случай бих писала на Съни турс като ги попитам защо детето на 12г е таксувано като голям човек, а за хотела е дете. Може да са допуснали грешка /който е изготвил офертата/ и да я оправят.Simple Smile случвало се е и при мен, но след питане по имейл я отстраниха. Разказвах и тук.

# 377
В ОУ нищо не открих.

В този случай бих писала на Съни турс като ги попитам защо детето на 12г е таксувано като голям човек, а за хотела е дете. Може да са допуснали грешка /който е изготвил офертата/ и да я оправят.Simple Smile случвало се е и при мен, но след питане по имейл я отстраниха. Разказвах и тук.
Тета, а на теб Съни Турс възстанови ли ти парите по първоначалната резервация по ранни записвания, след като направи нова по офертата за Черен петък? В крайна сметка коя от двете оферти ти излезе по-изгодна като цена, начини на плащане и като условия за анулация?

# 378
Да, добре че ме сети, да дам обратна връзка Simple Smile...да похваля Съни турс - много коректни!
Всичко е точно. Потвърдиха ми офертата с ЧП намаление. Прехвърлиха депозита от първата резервация към втората с ЧП намаление!
Реших да проявя търпение в крайна сметка и чинно да изчакам Grinning

И двете са за един хотел, период, брой нощувки, хора.
Разликата е в цената само....първа на ранни с 20%, втората с 30% за Черен петък. Плюс от тях 5%намаление...
Разлика почти 200 лева за 7 нощувки.

# 379
Супер! Аз също през последнете 2 месеца, както и тази седмица направих няколко резервации и почивки(от тях само една за море 2026 г.) чрез Съни Турс и отново съм много доволна от професионализмът им.

# 380
  • Сф
Bubalesa, описанието е проблем на ТА. При запитването към двете съм посочила 2 възрастни и 1 дете. Като от падащо меню съм написала възрастта на детето и тя е 12 години към момента на настаняване. Сега при потвърждението , което направих към BulgariaHolidays.net ми искаха точната дата на раждане на детето и аз съм я написала-25.7.2013. Ще споделя какво е станало.
Извинявай,  Съни турс не бяха ли и те с въвеждане на точна дата и година на раждане на децата при запитванията? С падащо меню са хотелските сайтове.обичайно.

Общи условия

Активация на акаунт