На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 26 349
  • 478
  •   3
Отговори
# 375
  • Велико Търново
Имам предвид, че падащото меню за избор на години започва с 0 и завършва с 12

# 376
В ОУ нищо не открих.
Според чата..не знам колко може да му се вярва:

В този случай бих писала на Съни турс като ги попитам защо детето на 12г е таксувано като голям човек, а за хотела е дете. Може да са допуснали грешка /който е изготвил офертата/ и да я оправят.Simple Smile случвало се е и при мен, но след питане по имейл я отстраниха. Разказвах и тук.

# 377
В ОУ нищо не открих.

В този случай бих писала на Съни турс като ги попитам защо детето на 12г е таксувано като голям човек, а за хотела е дете. Може да са допуснали грешка /който е изготвил офертата/ и да я оправят.Simple Smile случвало се е и при мен, но след питане по имейл я отстраниха. Разказвах и тук.
Тета, а на теб Съни Турс възстанови ли ти парите по първоначалната резервация по ранни записвания, след като направи нова по офертата за Черен петък? В крайна сметка коя от двете оферти ти излезе по-изгодна като цена, начини на плащане и като условия за анулация?

# 378
Да, добре че ме сети, да дам обратна връзка Simple Smile...да похваля Съни турс - много коректни!
Всичко е точно. Потвърдиха ми офертата с ЧП намаление. Прехвърлиха депозита от първата резервация към втората с ЧП намаление!
Реших да проявя търпение в крайна сметка и чинно да изчакам Grinning

И двете са за един хотел, период, брой нощувки, хора.
Разликата е в цената само....първа на ранни с 20%, втората с 30% за Черен петък. Плюс от тях 5%намаление...
Разлика почти 200 лева за 7 нощувки.

# 379
Супер! Аз също през последнете 2 месеца, както и тази седмица направих няколко резервации и почивки(от тях само една за море 2026 г.) чрез Съни Турс и отново съм много доволна от професионализмът им.

# 380
  • Сф
Bubalesa, описанието е проблем на ТА. При запитването към двете съм посочила 2 възрастни и 1 дете. Като от падащо меню съм написала възрастта на детето и тя е 12 години към момента на настаняване. Сега при потвърждението , което направих към BulgariaHolidays.net ми искаха точната дата на раждане на детето и аз съм я написала-25.7.2013. Ще споделя какво е станало.
Извинявай,  Съни турс не бяха ли и те с въвеждане на точна дата и година на раждане на децата при запитванията? С падащо меню са хотелските сайтове.обичайно.

# 381
  • Пловдив
PureLove, при запитване за оферта към Съни турс възрастта на детето се посочва от падащо меню.

Между другото миналата година бяхме в същия хотел с резервация направена точно от Съни турс.

# 382
  • Велико Търново
Bubalesa, описанието е проблем на ТА. При запитването към двете съм посочила 2 възрастни и 1 дете. Като от падащо меню съм написала възрастта на детето и тя е 12 години към момента на настаняване. Сега при потвърждението , което направих към BulgariaHolidays.net ми искаха точната дата на раждане на детето и аз съм я написала-25.7.2013. Ще споделя какво е станало.
Извинявай,  Съни турс не бяха ли и те с въвеждане на точна дата и година на раждане на децата при запитванията? С падащо меню са хотелските сайтове.обичайно.
Pure, датата на раждане се попълва, когато се потвърждава вече резервацията, не при запитване. При Сънитурс имам предвид

# 383
  • Сф
Мерси, защото имах някакъв спомен, че се пише. Simple Smile
Меган, много добре си уточни възрастта, защото  имах проблем с подобна заигравка.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 12:10 от PureLove

# 384
  • Пловдив
Момичета, казусът е разрешен и нещата се изясниха. Грешката е в BulgariaHolidays.NET.  Върнаха ми мейл, с който ме уведомяват, че безплатното настаняване за деца е на възраст до 11.99 г. Съни турс са си били съвсем изрядни. Анулирах резервацията и оставам на първоначалния си план.

# 385
  • В.Търново
А защо чата на хотела отговаря, че децата са до 12,99г ?

# 386
Кой да ти каже.
Каквото можахме, предоставихме като информация на жената.
Как ще борави с нея вече...си е нейна работа.
На мен като ми възникне въпрос, си питам когото трябва. Wink

# 387
Малко извън темата за Летните почивки ,да ви се оплача.
За пореден път посетихме Гранд хотел Свети Влас за уикенда. Като цяло съм много доволна от хотела до момента. Винаги има някакви подобрения. В спа то има съвсем нов голям лакониум. Лобито с билярда също е доста разширено
Но, за учудване на всички водата в басейна беше вряла! Бях сигурна, че е някаква техническа грешка. Не можеше да се влиза въобще. Имаше само двама трима смелчаци. Говорих с рецепция и фронт офис се опита да ми каже , че трябва да е 36 гр. и че е по добре да не влиза 10 годишното ни дете 🫨... След мое настояване, че водата е много по-гореща , дори в сравнение с минералните топила във Велинград, решиха да измерят температурата. Взе една чашка, разходи се , измери и уж там беше 38 гр. А съм сигурна ,че в самия басейн беше повече. Каза, че ще вземат мерки. На другия ден чак следобед можеше поне да се влиза , но не се издържаше повече от 15 мин. Ще си кажете,, Оо-тъкмо за мен, обичам топла вода" , повярвайте-беше непоносимо. Всички роптаеха.
И за капак, най-неприятното беше, че уж поради ремонт на терасата към ресторанта, лобито (най-любимото ни място за билярд , табла и шах) беше превърнато в пушалня.. Пушеше се вътре, беше супер задимено и миришеше чак до рецепция.
Реално нямаше какво да правим. Един провален уикенд.
Ако някой случайно има резервация за декември, да бъде подготвен.

# 388
Здравейте. Не сме били досега на ОИ. Колебая се между Маджестик и HI Hotels Imperial Resort на Слънчев бряг. Двама възрастни и дете на 8 г. Искам плитко и равно море, прилична храна и забавления за децата. Да е далеч от алкохолните туристи.

# 389
Аз тия алкохолни туристи така и не ги видях...Grinning

Единият е в южната, др.в северната част на курорта.
Писала съм отзив за Маджестик, мисля на 1 стр.са качени всички отзиви по хотели.
На Империала плажът е малко по-далеч, гледам картата, зад дюни е. На Маджестик е точно пред хотела плажа.
И двата нямат пързалки водни.
Чети отзивите в букинг и в ТА..за ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт