КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 8 791
  • 369
  •   3
Отговори
# 285
Ех, че хубава новина! Много, ама много се радвам! Да мине бременността и раждането леко и ние тук ще чакаме бебчето Heart

# 286
Kasss,
Прекрасна новина!
Да са здрави, лека бременност и леко раждане.
Толкова надежда има в това!

# 287
Ето съм и аз - Добро утро!
              Чета ви, но нещо музата за писане хич ми я няма.
              Касс, чудесна новина! Всичко да протече по най-добрия начин и да посрещнем още едно внуче в темата ни. Кога го очаквате?
              Айша, Тетка, чета за вашите вълнения с първокласниците и подскачам. Според мен е така, защото някой не си върши работата. Чудя се какво са правили в подготвителните групи в ДГ. Има толкова леки и забавни начини децата да се справят без стрес и рев. Моите деца от ДГ отиваха в първи клас без притеснения. Почти всички можеха да четат. Има много забавни упражнения за развитие на фонематичен слух, звукоопределяне и т.н. С игри се научаваха да четат и при това им беше интересно и забавно. Същото е и с писането на елементи от букви. С математиката е същото - децата обичаха тези занимания, а в у-ще всички пищят от нея. Явно някъде се къса връзката. Като добавим и доста "талантливи" учители картината става съвсем ясна.
              Фло, аз химията и физиката я понасям до известна степен, но историята ме шокира. Чудя се къде , в коя страна и кога съм учила. Важното е, че учебниците са на лъскава, скъпа хартия и с шарени картинки. Добре, че тук там има и по някое изречение. Преди няколко години Неда трябваше да пише за определен период от историята ни и аз и дадох един том от издание, което е на БАН, но от преди много години. Учителката я питала от къде знае  толкова много и от къде е ползвала информация. Наложи се да носи томчето в у-ще. Дори не знаеха , че има такова издание. Та .... за какво говорим изобщо.
              При мен нищо ново. Притесненията са ми налични, а като гледам и мръчкавото време през прозореца / Копитото изобщо не се вижда/ и нищо не ми се похваща.
              Спокоен ден!

# 288
  • Вила Великула
Добро утро, момичета! Прочетох всичко и при такава хубава новина,  която ни поднесе Кассс, няма как да не се включа с радост. Кассс, леко бременеене на момичето и като му дойде времето - едно дебело и спокойно бебче.
При мен нищо интересно. Работа, работа и пак работа. Днес обещаха да е по-хубаво времето, но за сега не се вижда да е така.
Днес отново основното ми задължение е да посвърша служебни задачи, че утре имам доста други неща. Снощи направих кисело зеле с пилешко. Само аз ядох от него, а ММ друго. Така, че има и за днес. На обед - дежурната супа.

# 289
Добър ден, чудесно начало на деня с прекрасната новина на Касс. В здраве да мине всичко, а баба и дядо да се стягат, че ще тичат яко. Дай, Боже всекиму!
При мен нищо ново, ще се разкрасявам и мързелувам. Хубав ден на всички!

# 290
Кассс, прекрасна новина - леко бременеене на снахичката. Да мине безпроблемно всичко - ще бъде лятно бебе Heart

# 291
  • София
Прекрасната новина дойде! Всичко да върви по мед и масло! По-скоро мисля, че ще чакаме едно зимно-пролетно бебенце. Никоя баба не се хвали още в началото, нали? 😀
Честито КАССС! Стягай кънките!
А сега привет от наше село. Нали сме съвестни и работни, та яхнахме коня и ей ни на. Ромео се бори с доматените корени. Изкорени всичко. Аз обрах един наръч магданоз и още толкова манголд. Сега ще обера дюлата. Годината е добра за този плод. Да ви питам искате ли дюли?
Почивката ми свърши.
Ех, че ми е хубаво от новината на КАССС! Поздрави на Иван.

# 292
Фло, аз искам няколко, за да спретна компоти за децата. Като те прочетох и ми хрумна Simple Smile

# 293

Часовникът тиктака, задава се юнакът, да мине всичко леко,
,че баба спи отдалеко приготвя за юначе тъй мъничко  калпаче.
 Яжка да не гледа, че и се лепи сладкото ,но едва ли само от картинки..

# 294
 Касс,  радвам се на хубавата новина! Всичко да мине безпроблемно и да се увеличи прекрасната ви фамилия!
Хубав неделен ден на всички! Ден за почивка и приятни занимания!

Аз станах в 11 ч. но все пак успях да свърша и малко работа. Стерилизирах 4 буркана царска, сготвих джолан с картофи, залях със сироп 5 тригуни( правих за пръв път и станаха добре), изкъпах се, междувременно се намазах с шампоан оцветител, пак се изплакнах, ядох 2 пъти за обяд- първо десерта тиквеник и тригуна, след час време   от картофите и сега времето ще е мое.  
И на вас пожелавам времето да е ваше!

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 15:05 от К.А.Г.

# 295
  • в сърцата на любимите ми хора
Кассс, чудесна новина 🤗. Да минава леко бременността и да се роди юнакът леко и безпроблемно.
Днес тръгнахме на разходка към НДК, но след около час обиколки се приземихме в заведението, в което се срещаме в Надежда. Не бяхме разбрали, че и днес продължава маратонът и всичко в центъра беше блокирано. Други бяха плановете ни, но нищо. Хапнахме, пийнахме, побърборихме, добре ни дойде по женски. За утре трябваше баба Мими да си прави татуировка 😳, но татуистката се разболяла и остава за по-нататък. Наумила си го беше още миналата година и си мислех, че е забравила, но... На стари години я хвана щръклицата. Каза, че не я интересува какво ще кажат съседки, приятелки, познати. Иска си татуировка и това си е.
Сега похърква сладко-сладко на диванаТа, а довечера сме на гости на голямата щерка. Канени сме на Чили кон карне - прави го много вкусно. Пък и ние нали сме гости - грижат се за нас🙂.

# 296

За баба Мими , дух и  копнеж. Да бъде!

# 297
  • София
Касс,много хубава новина!Ще стискам палци да мине безпроблемно времето до щастливото събитие.
  Боряна,много хубави торти правиш.
  Мамси,баба Мими дали не ми е наборка?Браво за младежкия и дух!
  Какво става със срещата в Луковит? Да не сте се отказали,че ще грабна пушката!

# 298
"Джони грабна пушката", как ще се откажат, смеят ли.  Нали ще се разчуе от тук до Разложко, че не стават.

# 299
  • в сърцата на любимите ми хора
Яжка, къде се буташ в А група 🙂. Баба Мими става на 82 през декември. Има още доста хляб да изядеш докато я стигнеш 🤗

Общи условия

Активация на акаунт