КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 6 641
  • 278
  •   3
Отговори
# 270
  • някъде другаде
И аз днес съм ви изчела , но се включвам чак сега. Днес посетихме Батак,  Ягодинската пещера и Дяволското гърло. Сега сме отседнали в хижа в Триград. Обстановката е прилична, топли стаи , чисти чершафи , баня с топла вода. Има ресторант , на самообслужване , но храната е вкусна. Утре сме на Ковачевица и Лещен.
Лека вечер.

# 271
Тони, имаш ли снимки от днес?

# 272
  • някъде другаде
Тетка , в Ягодинската пещера беше забранено да се снима.

# 273
Благодаря ти, Тони! На последната снимка си с мен Wink

# 274
  • София
Тони, забавлявайте се и заради нас - закотвените в къщи.
КАГ, права си - днес в 2 тетрадки и 1 помагало писа Мрънчока.
Последното го попълни подозрително бързо в тоалетната.
Сега  направих експеримент - да напише по 2 - 3 от днешните ченгелчета без да гледа в тетрадката. Ами не може, върти се, рови си в гащите и не знае как......

# 275
Фло,
Утре се прибирам.

Днес си взимам 'довиждане' с Ница и до нови срещи.

# 276
Ранелла, прекрасно е синьото на Ница от снимките!
Клечи, ако четеш, покажи някоя снимка и ти Simple Smile
ПП - току що щерката се оплака от Дребосъчка. Била много разсеяна, мързелива... Хммм... Това по отношение на домашното.

# 277
  • София
Аз не можах много да разбера написаното от Айша цялото за едно дете ли е .Направи ми впечатление,че тетрадката я носи  при майката и след това в неговата стая.Според мен детето сега придобива навици и трябва да му се покаже сериозно отношение.Учението е неговата работа,както родителите си имат своя,а не е игра.Да знае къде му е работното място,да учи и пише само там и да се отнася отговорно към това.По другите въпроси КАГ с опита си знае най-добре.Да се поощрява с хвалене,дори и да има пропуски,за да не губи кураж.Аз,например с внуците действм така: Браво,много добре се справяш!Но,я да видя дали няма да го направиш още по-добре.И аз се чудя защо им дават домашни в тетрадка,от учебника и на листа.Според мен това е неприемливо.Нали имат и други предмети.

# 278
Привет, бабетки! Гледам Игрите от диванаТа и  се обаждам, та да не ме забравите.
ПИятелят си го гледат родителите, подозирам, че са от четвъртък в другия край на България, при другата рода, ама като го премълчават...
Нямам нищо против, само детето да не се разболява.
Аз си изкарах работната седмица, днес го карах лежерно, пране, готвене, книжка...
Тони, познавам Родопите, много добре. От дете съм по пътеките с туристическата група на майка ми, светла и памет. Тя беше запален планинар, а освен това имахме и вила там. Прекарай си чудесно, във всеки сезон Родопите са приказка.
На Ранела също желая много хубави емоции на прекрасното място, където се намира.
За обучението на дечицата не ми се говори. Нашият от сега се притеснява, казах ви, че той няма да учи повече, завършва детската градина и край. Как ще я караме с тази нагласа, идея нямам.
Боряна, както винаги успяваш да ме смаеш със стиховете си,  аплодисментите са за теб, а на всички лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт