Отговори
# 405
Ами той хайванчето така гледа не е спал изглежда.

https://x.com/cagatayyfanclub/status/1977780288584298997

https://www.youtube.com/shorts/HrDdAPBh2-8?feature=share

# 406
Милият ни темерут, такова отегчение е изписано на лицето му, че дори и усмивката не може да го скрие.
Феновете започнаха с майтапите:
О, Чаатай, не мога да го понеса, някой да заведе този човек у дома.

Ахаха, той е забавен."

# 407
Ще заспи така гледах аз след пиано бара.

# 408
Ще заспи така гледах аз след пиано бара.

Тц няма да заспи като си пийне ще се отпусне и няма да е отегчен. Ех , какво ли си вика на ум "Защо ми трябваше това къде попаднах. Добре че си тръгвам и няма да стоя дълго тук". 

# 409
# 410

Чаатай и Демет позират на червеният килим заедно с продуцентите Бурак Саяшар и Тимур Савджъ.

Джанъм може ли да чуеш какво ги питат и говорят или от шума не се чува да се превежда.

# 411
Личи си колко не му се иска Чаатай да е там. 😁

# 412
Той е такъв, когато има микрофони, камери и много навалица и шум. Просто обича тишината и не да викат но те го правят от радост. Забелязала съм че като ги видят сам или с Демет и се почва истерията и искат да го докоснат и му е неприятно или просто е свенлив и не се има за такава голяма Звезда и Идол.   Никога не се държи грубо или да отказва снимка дори и отегчен и уморен да е. Дори често си позира с усмивка и усеща добротата и любовта. ❤️

За да сме честни на фотосесията си беше супер и си позираше с кеф и усмихваше и дори ръкомаха, когато го снимаха феновете от долу на улицата.  Двамата изглеждат Зашеметяващо двамата и това е важното. Доставиха ни незабравима и красива емоция и радост и Спомени. Heart

Мисля че се държи нормално и колегиално. Какво да прави да се хили до уши и скача ли или да флиртуват с колежката и после да тръгнат клюки или тя да се залепи за него. Не че им дреме толкова свикнали са и знаят как да се справят с това независимо дали са свободни в реала или Йок. Поведението много ми хареса и на двамата. Демет е по - обрана за разлика от друг път.  Щото има някой се държат дразнещо и нямат класа и финес. Пък да не говорим и как провокативно се обличат.  Зависи и от натюрела на някой им приляга това ,на други не колкото и да искат да са скандални.    

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 00:00 от femmi2

# 413
Стил и класа отвсякъде!
И визия, и поведение и чар - всичко е на макс!

# 414

Н:Няма нещо което да не ни се е стоварило на главата.
Е:Големи любови се изправят пред големи изпитания.
Е:Не можеш да видиш нещо от първата му причина или е много близо или много далеч.
- Опитай се да се справиш напълно сам.
Н:Кой го направи? Ще ми разкажеш всичко. И ти ли си намесен в тази работа?
Затъжил ли си се?
Е:Ако вас ви няма този живот не е за понасяне.
Е:Аз ще питам а ти ще отговориш: Какъв проблем имаш с Нисан?
Н:Аз ти казвам ,че се отказвам от мечтите си заради теб виж само какво говориш.
Е:Не си струва.

# 415
Ооо , имаме нов фрагмант 🔥

Джанъм Kissing Heart мерси за превода Flowers Sunflower

# 416

Многооооо готин, много 😍
Даже напомня на младия Емир ❤️

# 417

Многооооо готин, много 😍
Даже напомня на младия Емир ❤️

Ех Дениии Blush нашият любим принц на нощта Емииир. ❤️Наистина напомня на него. Някой неща не се променят с времето. Естествен , готин и красииив и запалва Пожари  в сърцето 🔥 дори в момента тая истерия около героят му на мафията Ешреф Тек и сериала напомнят точно на онези времена в началото на кариерата си какъв фурор предизвикаха не само той но и заедно с Хазал. Окупираха унито и подаръци му носеха. 💝 Унито , блок Етилер , и парка си останаха емблематични.  

Също като сега с колата , къщата на Нисан и техният парк за срещи.

Дени , ти гледаш ли сериала ?  

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 23:30 от femmi2

# 418
Eşref Rüya

Епизод 18, Трейлър 2

"Големите любови са подложени на големи изпитания..."

Нисан: Няма нещо, което да не ни се е стоварило на главата.
Ешреф: Големи любови се изправят пред големи изпитания.
Ешреф: Не можеш да видиш нещо от първата му причина или е много близо или много далеч.
Хъдър: Опитай се да се справиш напълно сам.

Нисан: Кой го направи? Ще ми разкажеш всичко. И ти ли си намесен в тази работа?
Фарук: Затъжил ли си се?
Ешреф: Ако вас ви няма този живот не е за понасяне.
Ешреф: Аз ще питам, а ти ще отговориш: Какъв проблем имаш с Нисан?
Нисан: Аз ти казвам, че се отказвам от мечтите си заради теб, виж само какво говориш.
Ешреф: Не си струва.

Диди, благодаря за превода!
Но тази вечер изобщо не съм настроена за фраг и не мога да мисля за него.
Аз съм в Кан!

# 419
Ох то всички сме така... Умът ни е в Кан и не може в момента да мислим много за сериала.

Фотосесията дали ще е за турско списание или международно. Нямаме търпение да излязат Оригиналните снимки. Може би ще има и интервю и представяне.

Общи условия

Активация на акаунт