Какво е за вас "изневярата" ?

• 15 775
  • 574
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Не знам кои са тия вие, на които им се "иска" и какво им се иска, дрън-дрън, общо взето.
Всички пишещи назад жени, включително аз, посочиха, че е отговорност И на мъжа. А не е работа на жената да се пази сама, докато партньорът ѝ прави само каквото му е приятно, но не носи отговорност. Особено като контрапункт на изказаната повече от веднъж по различен начин теория от 19 век, че само жените искат деца и са готови на всичко да "вържат" горкия мъж, за да му родят петнадесетина. Иначе, самота, затънали в котки.

Ти сега тури кръст на всички прокламации за равноправие, които жените се мъчат да наложат от времето на суфражетките насам.

Искате да сте равноправни, но мъжете да са отговорни за вашите недомислия.

Е, не става.

п.п. Сега очаквам да ме "замериш" с фразата, че "един истински мъж" и т.н. и т.н.

Толкова сте предвидими, че няма накъде.
Тя го е преследвала льольото с викове "искам да съм бременна от теб, изчукай ме, в овулация съм"? И той горкия е недомислил?
Някъде в гимназията децата имат здравно образование и там ги светват, че като правят секс понякога стават бебета. Бебетата не поникват в зелките, ами са страничен продукт от секса.

# 511
Скрит текст:
Познавах мъж, който се държеше така със жена си и причината беше, че беше от онези бракове, когато "вързват" някого чрез бременност. Не отричаше, че секса е бил хубав, не отричаше че е баща на детето, но се чувстваше набутан.
Мъжът е травматизиран и вече свързва секса с бащинство?
Как се връзва мъж с бременност? Надупчила е презервативите? Излъгала е, че пие хапчета? Не му е казала, че сексът води до бебета?
Познавам няколко мъже, които казват, че са вързани и набутани с бебета. Така и не разбрах как точно.

Мога да кажа обратното. Че заради бебета съм се набутвал със жени. Винаги съм харесвал бебета и деца, моите съм си ги гледал от раждането. Само дето не съм ги кърмил.
И съжалявам, че нямам още едно-две. Макар да има време Wink
Но за бебе си трябва и жена. С бебета проблеми не съм имал, но със жени - охо, и то какви. Набутвация отвсякъде.
=================
От прочитането на последните 2 страници направо ми опротивя секса. Успокоява ме жизненият ми опит. Според който истинската жена не е като бгмамата.
Не твърдя, че бгмамата не е истинска жена, но съм убеден, че (писах го вече) в реала сте съвсем други. В положителния смисъл Wink Е, сигурно има и изключения, но според мен повечето сте си добрички, а тук се освобождавате от омерзението натрупано от усилието да сте красиви, щедри, усмихнати и добронамерени в този ужасен съвременен социум.Trollface
Влизам ви в положението Wink

# 512
Познавах мъж, който се държеше така със жена си и причината беше, че беше от онези бракове, когато "вързват" някого чрез бременност. Не отричаше, че секса е бил хубав, не отричаше че е баща на детето, но се чувстваше набутан.
А жената не беше набутана?
Нали сме равни, бе джанъм. Нали и този, и тази знаят за птичките, пчеличките и зелките.
Няма начин само половината човечество да са интелигентни и да правят само те причинно-следствената връзка между секса и бебето, с цялото ми уважение към мъжете.
Wink

# 513
Скрит текст:
Не знам кои са тия вие, на които им се "иска" и какво им се иска, дрън-дрън, общо взето.
Всички пишещи назад жени, включително аз, посочиха, че е отговорност И на мъжа. А не е работа на жената да се пази сама, докато партньорът ѝ прави само каквото му е приятно, но не носи отговорност. Особено като контрапункт на изказаната повече от веднъж по различен начин теория от 19 век, че само жените искат деца и са готови на всичко да "вържат" горкия мъж, за да му родят петнадесетина. Иначе, самота, затънали в котки.

Ти сега тури кръст на всички прокламации за равноправие, които жените се мъчат да наложат от времето на суфражетките насам.

Искате да сте равноправни, но мъжете да са отговорни за вашите недомислия.

Е, не става.

п.п. Сега очаквам да ме "замериш" с фразата, че "един истински мъж" и т.н. и т.н.

Тя го е преследвала льольото с викове "искам да съм бременна от теб, изчукай ме, в овулация съм"? И той горкия е недомислил?
Някъде в гимназията децата имат здравно образование и там ги светват, че като правят секс понякога стават бебета. Бебетата не поникват в зелките, ами са страничен продукт от секса.

Ако става на въпрос, то още преди гимназията знаят вече откъде и как идват бебетата, но всеки си мисли, "а няма проблем, на мен не може да ми се случи". И след това, а честит сбор.
Да не отваряме пък тема какво въобще са запомнили и като тийнове колко слушат и запомнят (не всички разбира се).

# 514
  • Пловдив
Е, който си мисли, че на него не може да се случи - негов проблем. Тя глупостта по хората ходи. Как го беше казал Айнщайн (приписват го на него) "Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, като за Вселената не съм толкова сигурен",

# 515
Е, който си мисли, че на него не може да се случи - негов проблем. Тя глупостта по хората ходи. Как го беше казал Айнщайн (приписват го на него) "Само две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, като за Вселената не съм толкова сигурен",

То това ясно, инак нямаше да умират по шосетата току що взели книжки или обърнали няколко питиета.

# 516
  • София
Или да изневеряват по най-тъпия начин и си мислят "другият е по-глупав, няма да ме хване".

# 517
  • Обран бостан ;)

Както той знае, че е без, така и тя знае, че той е без.
Не може само той да е виновен, а тя света вода ненапита.
Чудесно, изяснихме, че мъжът и жената са наясно, че няма презерватив и двамата носят отговорност. Как мъжът става набутан, вързан, измамен при наличието на бременност в случая?

По законов път - с изнудване. Trollface

Разкри ме! Ах, зашеметена съм от тоя мъжки чар. Ожени се за мен?

Предложение за брак се прави на колене, с пръстен с диамант, на върха на Айфеловата кула.
Аз ли да ви уча ? Sunglasses

# 518
  • Далечният изток
И как точно го изнудват миличкото, добричко, наивничко и невинничко мъжче?

# 519
То си проси да му платят да пътува до Франция Grinning

Не че някой е изненадан, де, отдавна си проси това-онова Бъндито дано се намери будала да му плаща. Бу няма да се навие, ама Дала може

# 520
  • Обран бостан ;)
Хазеееееел, Хазел.  Не е лесна твоята.

И как точно го изнудват миличкото, добричко, наивничко и невинничко мъжче?

С адвокати. Trollface

# 521
  • Далечният изток
А неговите къде са през това време?

# 522
Ебаси чата....

# 523
  • До хладилника, който обичам
Нещо изтървах. Значи, жената забременява сама, против волята на мъжа, за да роди дете, с което си действие да изнудва мъжа да се ожени за нея, или за 270лв издръжка, докато тя си клати краката, потънала в разкош с толкова пари, отглеждайки детето сама. Така ли се прави? Пак си изпуснах шанса, ще му се невиди, може би не е късно за четвърто дете, познавате ли  добър адвокат и невинен мъж (не непременно едно и също лице)?

Ал! Нося пръстена, пътувам към Париж, ще се срещнем на кулата. Горната част на поста ми не трябва да те притеснява.

# 524
Вземи на човека билет, той ако тръгне на собствени средства, Гугъл ми дава 21 дни пеша от горна оряховица до париж

Общи условия

Активация на акаунт