Какво е за вас "изневярата" ?

• 2 607
  • 101
  •   8
Отговори
# 75
Само вечеря означава, че тя предпочита  да е с другия, да се показва с него, без да се съобразява с мнението на съпруга си, дали ще го нарани и изложи пред познати.
Щом крие от него къде е и с кого е, пак си е вид изневяра.
Айде пак крайни мнения. Всяка жена, обича да е харесвана и ухажвана.
Особено, ако й се случва не рядко,  е възможно да залитне понякога.
Това в никакъв случай не е изневяра.
А това, че някои мъже са болни ревнивци и нямат доверие на половинката си  е друго нещо.
И това изобщо не означава, че имат двамата някакви проблеми.

# 76
Има много причини човек да ходи по ресторанти без половинката си - стари приятели, бизнес партньори, информатори за бизнес отношения, сделки и какво ли не. Модерните и динамични хора не могат да бъдат залепени.

# 77
То след 50 години заедно не е и нужно.
Даже е полезно за връзката да има разнообразие, стига до не накърняваш другия.

# 78
Има огромна разлика дали ходиш някъде без мъжа си или просто с друг мъж. Поне за мен Simple Smile

Мъжът ми може да си излиза и с приятели, и с приятелки без мен. Аз проблем нямам. Ама зачести ли с една и съща жена - ми не ми се занимава да разследвам. Бих ги оставила на спокойствие и ще се оттегля.

А за мъжа ми допускам, че ще ми даде пътя и след 2 срещи с някой друг (консерви сме, знам).

# 79
Има всякакви причини, но ако една жена е отворена за други мъже и флирт, това винаги си личи.
Мъжете са много ревниви и ако не му пука, че жена му излиза на вечеря с мъж, значи нещо не му е наред (той може да си го замълчи и нищо да не каже, защото знае, че е колега, бизнес-партньор, но е нащрек).

# 80
Само вечеря означава, че тя предпочита  да е с другия, да се показва с него, без да се съобразява с мнението на съпруга си, дали ще го нарани и изложи пред познати.
Щом крие от него къде е и с кого е, пак си е вид изневяра.
Айде пак крайни мнения. Всяка жена, обича да е харесвана и ухажвана.
Особено, ако й се случва не рядко,  е възможно да залитне понякога.
Това в никакъв случай не е изневяра.
А това, че някои мъже са болни ревнивци и нямат доверие на половинката си  е друго нещо.
И това изобщо не означава, че имат двамата някакви проблеми.
Ама това е проблем, ако си омъжена, а излизаш с друг, защото той те ухажва.... това си е свалка и ти излизаш, за да видиш какво ще стане, както все едно не си обвързана. Абсурдно е, нормално било да си вечеряш с други, и ако ти е колега, не означава автоматично, че няма нищо повече от работа, няма нищо работно в една вечеря насаме между двама, айде стига .
Хората, които оправдават това, ако на тях им се случи няма така да мислят, мъжът им да излиза на вечеря с друга жена. Те повечето от един чат биха казали край, а това е на живо и се е стигнало до среща, но било нормално щом няма полови органи

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 21:08 от Tanya Valcheva

# 81
Има много причини човек да ходи по ресторанти без половинката си - стари приятели, бизнес партньори, информатори за бизнес отношения, сделки и какво ли не. Модерните и динамични хора не могат да бъдат залепени.
Не става въпрос нито за работна среща, нито бизнес отношения или стари познати или колеги. А за ухажване и възможна връзка плюс интимност. Ако мъжът бива лъган, значи има нещо повече от безобидна вечеря.

# 82
Аз не виждам смисъл да поддържаш моногамни отношения ако не можеш да си го държиш в гащите или припадаш по ухажори. В свободни времена живеем, защо някой трябва да живее с болката от решенията на друг?

# 83
А ако обядва с някой колега на ресторант, тогава брои ли се пак? А ако е с няколко колеги тогава групова изневяра ли е? Защо така само вечерята броите, някак си дискриминирате другите хранения през деня.
Хайде стига глупости, ясно че е кофти такава постановка, но не минава за изневяра. Поне не все още.

# 84
Авторът би ли обяснил първо каква е ролята на кавичките в заглавието? Rolling Eyes Ирония, сарказъм?

Второ, хората са много различни и очаквано получава много различни мнения. И? Ако някой по някаква причина налучка онова, което той толкова упорито не иска да сподели, се радва и си казва "знаех си аз, че ми е изневерила" ли, пренебрегвайки всички останали мнения, несчитащи това за изневяра?

Трето наистина ми е странно, че мъж очевидно на години и с опит, след толкова години брак с дадена жена, деца, ще тръгне да се допитва до нас какво е изневяра, един вид да си сверява моралния компас. Ако иска да я разкарва, да я разкарва. Ако иска да ѝ чете конско, да ѝ чете.

Ама май целта на заниманието е да ѝ чете подборка от мнения от този форум. Жив и здрав да е и ако не е трол въпросният вероятно господин, още толкова да си изкара с жената, че май е весело там Joy

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 23:53 от Telesilla

# 85
Вероятно ще потърся и специализирана психологична помощ за да се справя с това, но все пак ми е любопитно вашето мнение.

Безплатно помагам. Приятелю, разбери и приеми, че хората са различни. Твоите разбирания за живота са си само твои. И все пак някъде там има човек, който гледа на нещата като теб - той ти трябва. Просто има жени които са си натурално палави, и очевидно не са за теб. Чак пък психологическа помощ... Недей така, дай го по-мъжки стига си се разтърсвал чак толкоз.

# 86
Щом нещо го гложди и е посято семето на съмнението, няма връщане назад. Самата мисъл, че е възможна изневяра, е разклатила доверието. Отсега нататък няма да има спокойствие, че пак може да се случи, каквото и да се е случило и пак да си задава същите въпроси. И ще има пак да разтягаме локуми.
Той трябва да прключи въпроса и да продължат, ако е възможно.

# 87
  • Пловдив
Има огромна разлика дали ходиш някъде без мъжа си или просто с друг мъж. Поне за мен Simple Smile

Мъжът ми може да си излиза и с приятели, и с приятелки без мен. Аз проблем нямам. Ама зачести ли с една и съща жена - ми не ми се занимава да разследвам. Бих ги оставила на спокойствие и ще се оттегля.

А за мъжа ми допускам, че ще ми даде пътя и след 2 срещи с някой друг (консерви сме, знам).
От твоите думи излиза, че отишъл някъде на конференция на майна си, и изчукал някоя, ама няма значение, защото няма да я види повече????? Не е зачестил, така еднократно.

# 88
Просто има жени които са си натурално палави, и очевидно не са за теб. Чак пък психологическа помощ... Недей така, дай го по-мъжки стига си се разтърсвал чак толкоз.

Какво ще рече "натурално палави"? Че са свободни от предразсъдъци и се държат като мъжете?  Ми това е нормално за една модерна жена. Защо само на мъжете да е позволено?
А за второто си съвсем прав - всеки да си избира според нивото си на търпимост.

# 89
Не знам за другите мъже, Янтра Simple Smile Моят напр. не ходи в командировки сам.

А ако направи нещо такова като посоченото от теб някой мъж, не само аз, но и ти, и никоя жена може хич да не разбере, нали? Не живеем с мисълта за подобни имагинерни случки. Говорим за реални събития, които сме разбрали как ще реагираме.

Общи условия

Активация на акаунт