Какво е за вас "изневярата" ?

• 15 942
  • 574
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Всъщност, казва ви биологията, психиката и културата, като в последното мъжете имат голямо участие. Иначе ясно, че има всякакви индивидуални различия, тук говоря на общ принцип. Но такъв съществува, и възникването на мини общества като ред-пила са доказателство за това, а по-конкретно нуждата да се намери обяснение, смисъл и начин в свят, в който реализацията е станала трудна и объркваща за много мъже.

# 376
  • До хладилника, който обичам
Още мисля над това, че ССФ не имсли за секс с мъжа си, и обратното. Че какво правите с цялото това свободно време?
Или мислите за секс, но не с половинката, и се уважавате в гръб, да не секва фантазията?

П.п. жените без мъж живеят по-дълго и с по-малък стрес, казва статистиката. Това не значи, че живеят без секс, а без мъж.
А женените мъже живеят по-дълго спрямо неженените си връстници, за разлика от омъжените жени.

# 377
  • София
Може и в гръб да се уважавате и пак да мислите за половинката... Само казвам Wink

# 378
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Още мисля над това, че ССФ не имсли за секс с мъжа си, и обратното. Че какво правите с цялото това свободно време?
Или мислите за секс, но не с половинката, и се уважавате в гръб, да не секва фантазията?

П.п. жените без мъж живеят по-дълго и с по-малък стрес, казва статистиката. Това не значи, че живеят без секс, а без мъж.
А женените мъже живеят по-дълго спрямо неженените си връстници, за разлика от омъжените жени.

Всеки ден научавам по нещо ново в този форум. Sunglasses

Коги човек е всезнайко, каквото и да му кажеш, все му е смешно.

Смехът е здраве.

Някой ден трябва да черпя (боза с айрян Trollface ), че ме разсмивате.  Реално напоследък няма свестни комедийни програми, та форума ги замества. Wink

# 379
Аз гледам стари такива. Много са добри, а и някои са толкова стари, че едва сега, с youtube имам възможност да ги видя.
===============================================
Статистически е вярно, че женените мъже живеят по-дълго от ергените. Това далеч не значи, че живеят добре. Всъщност живеят по навик. По-осъзнатите горко съжаляват, но не им стига смелост.
Живота с жена, особено продължителния и с една и съща жена Wink, лишава мъжа от едно от основните му качества - способността и склонността му да поема рискове.
Живот без риск (за мъжа) е като супа без подправки. Всеки ден. Блудкав и безвкусен, но поддържа организма.
На някои почва и да им харесва. За щастие на статиcтичките Wink

# 380
  • София
Bow, аз казах просто "мъже с деца", а не семейни. Това включва и теб май...

# 381
Bowerick Wowbagger, та какво разправяше, гроздето кисело?
Вярвам ти!

# 382
Bowerick Wowbagger, та какво разправяше, гроздето кисело?
Вярвам ти!

Не казвах това, но всеки разбира според способностите си (за разбиране Wink ).
Ще отговоря с поста на съфорумка от друга, много сходна Wink тема:

Скрит текст:

# 383
Живот без риск (за мъжа) е като супа без подправки. Всеки ден. Блудкав и безвкусен, но поддържа организма.
На някои почва и да им харесва. За щастие на статиcтичките Wink
Ахахах, ох, тая велика мъжка увереност, че живот без мъж - не е живот, и очевидно жената е безкрайно доволна да пере мъжки чорапи. С благодарност за предоставената ѝ възможност, естествено. Мерси, рядко се смея на прочетени неща наистина, но сега изръхтях.

# 384
Време беше за чорапите, спор няма.
Сега е редно да се спомене и готвене любимите манджи на мъжа.
А всъщност единствената жена, която е прала мои чорапи е майка ми, до около 7-годишна моя възраст. Когато ме научи да си ги пера сам и също, че си е лично мое задължение.

# 385
Браво на майка ти, че те е научила да функционираш като нормален възрастен, който употребява пералнята по предназначение?
Така или иначе, животът на жената не се осмисля с имане или нямане на мъж. Така че ехидни подмятания как омъжените жени били доволни от статистиката, са ненужни и макар да ласкаят крехко его - неверни - според същата статистика омъжените жени живеят по-кратко от връстничките си, които не живеят в партньорство.

# 386
Абе по-кратко, ама по-дълго и от женени, и от неженени мъже... Wink

# 387
Така е. И като бройка жените водят, въпреки че при раждане са 49% срещу 51% момичета срещу момчета. Може би затова.

# 388
Моята жена ми пере чорапите, ама не съм аз виновен, че като се женихме още нямаше еманципация.
А за по-продължителния живот на женените мъже се отнасяло само, ако не са черни. Така го твърдеше един чернокож радио водещ. Сега аз съм малко мургав, не знам дали да се притеснявам.
Но се чудя друго. Тези женените мъже, дето са живяли по-дълго не са били женени за сегашния тип жени, и сигурно изследването е за ерата на бейбибумърите. Така че след 50 години ще има по-достоверна информация за тези които са се женили за новите модели жени.

# 389
Че какво значи "пере ми чорапите"? Не ги ли пере пералнята?

Общи условия

Активация на акаунт