Какво е за вас "изневярата" ?

• 15 775
  • 574
  •   1
Отговори
# 540
Преди 100 години хората, по-точно мъжете, са мрели главно във войни.
И като не е толкова страшен фона, защо плашите читателите и читателките тук?
Страхът измести голото женско тяло в рекламата. Сега страхът продава, купува и управлява. Лесно се управляват страхливи или поне наплашени хора.

# 541
  • До хладилника, който обичам
Преди 100 години хората, по-точно мъжете, са мрели главно във войни.
По-точно това е невярно. Умирали са от [днес лечими] болести и мъже, и жени, от лошо хранене, жените - доста често при или след раждане. В днешно време здравеопазването е значително по-добро, храненето е по-адекватно, продължителността на живота се увеличава, смъртността намалява.

# 542
  • София
И деца. При това не говорим само за преди 100 години, а за цялата история на човечеството, от самото начало. До преди 200 години са били 50 процента мъртви преди 30 години, след това са се добавили още 5 годинки и това е.

# 543
ЧС, без презерватив. Без да познава жената особено добре, без да знае дали иска бебета, абе без-отговорно.

О, затова съм съгласна. Без презерватив само в сериозна връзка с всичко обсъдено и уговорено.
Ама питах, понеже нали се говореше за хем презерватив, хем свършване навън...

# 544
Хайде бе, тва е супер стар трик, каже му да не го вади че е пила хапчета и бам, с надут корем и натиск от родителите…
Има и други трикове, да събира материала и да си го поставя на правилното място.
Тези неща съм ги гледала по сериалите, ама реално ти знаеш ли за такива случаи? Защото аз не.
А и какъв е смисълът? Разбирам бащата да е милионер и да си оправиш живота в следващите 18 години с издръжката му, ама в противен случай не виждам смисъл.
Аз мисля, че в повечето случаи мъжът си е правил кефа без да мисли и като стане белята вика на жената “вещица, хвърлила си крило от прилеп в казана и си забременяла си нарочно”.

# 545
И да се допълня - свършването вътре освен, че е по-приятно и за двамата (да, да, и жената го усеща, поне някои), е и полезно за влагалището. Може би именно заради свършване навън толкова жени страдат от влагалищна сухота още от четиридесетте си години?

# 546
Линк към изследване/ия?

# 547
Има жени, които си търсят просто донор и после го разкарват.
Сигурно има и мъже дето си търсят жена само да им роди дете, но повече жени съм виждала с подобни нагласи. Да не казвам, че такива мъже не съм срещала.
При непознати всеки трябва да има 1 на ум за всичко като намерения и последици – здравни и морални.
//
И аз съм фен на свършването вътре и съм на мнението на ЧС. Усещането и интимността е съвсем различна. Затова и предпочитам постоянен партньор, иначе не мога да се отпусна.

# 548
  • София
Аз напоследък гледах едни видеа на един доктор за женската полова система и след това имам още по-малко доверие на ония белите с опашките. Тц, никакъв достъп, ако ще и с хапчета и спирали, постоянен партньор и менопауза.

# 549
O, нямам намерение да търся никакви източници. Това са си мои лични наблюдения , за мен достатъчно валидни. Никого не убеждавам, все пак написах МОЖЕ БИ, нали? Но все пак се съмнявам природата да направи вредно нещо, което по план трябва да се излива в жената.

# 550
А, добре. Като тези, че спермата е полезна за лицето / гърлобол / повишаване на протеиновия прием и т.н. [вкарай случайно нещо по желание].
Вагиналната сухота е свързана с понижение на хормоните през менопаузата, външен фактор като сперма, минала през влагалището преди 13 години надали има общо.

# 551
А, добре. Като тези, че спермата е полезна за лицето / гърлобол / повишаване на протеиновия прием и т.н. [вкарай случайно нещо по желание].
Вагиналната сухота е свързана с понижение на хормоните през менопаузата, външен фактор като сперма, минала през влагалището преди 13 години надали има общо.

Това за лицето и гърлото е мит. А и някои жени са алергични.
Обаче хормоните и ефектите на менопаузата баш си зависят от редовния секс. В този смисъл защо преди 13 години???  Влезлите в менопауза не правят ли секс?
Сещам се, че веднъж попрочетох малко в темата за менопаузата и като написах, че ако вместо да пият всякакви хормони и вечерни иглики жените правят редовен секс няма да имат оплаквания, всички ме нападнаха дружно като една и ме изгониха от темата Grinning

# 552
Примерно казах преди 13 години.
Да, редовният секс се отразява много добре. Но няма общо спермата, а самият секс, сам по себе си.

# 553
Няма нужда от източници – обща култура.
Спермата е чист стерилен протеин. Полезна е за кожата, да, има доста ензими и антигени. Като протеинов прием също. Но е незначителна като съотношение количество/протеин - така че за хранителен прием е по-скоро все тая. Съдържа и фруктоза, минерали.
При здрава сперма си е супер.
За вагинална сухота не знам доколко помага, там имат влияние хормоните и либидото на жената.

# 554
Общата култура трябва да е добра за целта. Абсолютно няма доказателства, че употребата на сперма като козметично средство има каквито и да е ползи, освен за пряката ѝ биологична цел, оплождане. Не съдържа достатъчно количество витамини, минерали, колаген, че да има реални ползи. Няма антиейдж ефект, това е развенчан мит. Може да пренесе инфекции при наличие на болести, предавани по полов път. Стига с тия остарели градски легенди - който се радва, да я ползва както намери за добре, само да не вярва в измислици.

Общи условия

Активация на акаунт