INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 5 822
  • 239
  •   1
Отговори
# 180
Аз купих ваучер за Емаг и отдолу имаше "Спечели още". Това се появи след кликване:

Истински мед не го виждам вече при партньорите.

# 181
Няма го отдавна меда.

# 182
Да, забелязах. Но през последния месец някой писа тук, че си го има Истински мед, а просто няма ваучери за него. Затова писах, че изобщо го няма вече при партньорите. Поне аз от около месец не го виждам.

# 183
И аз не го виждам

# 184
Имаше го за малко и после изчезна.

# 185
Поръчах продукт от Фешън дейс с ваучер от точките и доплащане. Обаче размерът не е точен и ще трябва да върна продукта. Знаете ли какво се случва с ваучера в такъв случай?

# 186
Възстановяват го.

# 187
Поръчах продукт от Фешън дейс с ваучер от точките и доплащане. Обаче размерът не е точен и ще трябва да върна продукта. Знаете ли какво се случва с ваучера в такъв случай?

Следвайте стъпките е сайта, заявете връщане до кутия на Сеймдей и възстановяване на парите с ваучер. В момента, в който оставите пратката и затворите вратичката на мейла и в профила ще ви възстановят средствата под формата на ваучери.

# 188
Платеното с карта, се връща в картата , а не като ваучер.

# 189
Става въпрос за ваучерите дали се възстановяват.Да,правила съм такова връщане и се възстановяват и парите по сметката и ваучерите.

# 190
Вече не мога да купя ваучер с бгмама точките директно?!????
Трябва да ги обменя.
А преди месец можеше!
Съвсем се оляха, оср@ха....

# 191
Добре, че ги обмених за ваучер в бейби.бг и онзи ден на ЧП го изхарчих.

# 192
При мен стоят някои опции за които писахме преди

# 193
Какво стои?
При мен няма опция да купя с бгмама точки, трябва да обменям при което съм на тотална загуба.
Изобщо....както и да е. Все тая...отвратителна работа просто.

И докато пиша този пост, виждам долу че имало темичка.
Те хората тихомълком пак си променили правилата в движение и прецакаха клиентите си. Чудесно просто. https://www.bg-mamma.com/?topic=1822186

Да ни е честито.

Намерих си артикула в бейби.бг и ще си купя ваучер там с бгмама точките, докато не са променили и това.
Благодаря отново на дамата която преди време спомена, че озон и бейбито са идентични магазини. Благодаря!

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 10:33 от teta75

# 194
И аз смених всичко покрай черния петък на Озон/Бейби.

Общи условия

Активация на акаунт