🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 14 648
  • 267
  •   10
Отговори
# 255
За 17-годишен – само мъжки аромат. Забрави за всички детински варианти. Simple Smile

# 256
  • Варна
Пробвайте с парфюмите на Джими Чу. Младежки  и не са скъпи. На моето 12годишно Blue man му беше първия. На 14 вече е събрал всички  и единствено Blue-то повтори

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:29 от Mwpo

# 257
  • София
Относно парфюм за тийн момче препоръчвам Jean Paul Gaultier Le Male-няколко варианта са,шишетата като мъжко тяло.Синът ми преди 2 год получи такъв по негова гореща молба и когато идват негови приятели у нас,ги чувам,че все тези парфюми обсъждат.Според мен са много силни и тръпчиви,но те си ги харесват.
Сега проверих-взимала съм го преди 2 г.от Нотино на някаква промоция май,беше 130лв

# 258
Моят син(17г.) също е голям фен на JPG Le male, направо се полива с него, а е страшно силен парфюм, но взех да свиквам. Явно е хит сред младежите, защото го хареса от друг приятел.
Моето предложение за парфюмен подарък за момчето  е Montblanc Explorer.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:27 от vasi-lena

# 259
  • София
Последните години мъжът ми харесва и на Arabians secrets парфюмите. Последно загледа новия им Habibi. Не съм сигурна дали се водят уни или имат разделение, но са много издържливи и ароматите са страхотни. Малко звучат кич и баш хабиби истории, но са напълно ок 😀

# 260
Отворих линка с кафетата, но не видях да се предлагат кутии, само абонамент. Аз ли не гледам, където трябва?
Предлагат еднократна поръчка, скролване вдясно, след уточняването на печенето и смилането на кафето.
На мен лично не ми се виждат изгодни тези кутии, цената за 200 гр не ми допада.

А може ли и аз да помоля за линк към гривната, че ми се стори добра идея за подарък.

# 261
Благодаря за парфюмите - Le Male съм купувала за сина ми, Montblanc за мъжа ми. Струват ми се малко силни, но младежите могат да си ги харесват. Ще погледна и на Джими Чу. По принцип трява да купувам мъжки парфюми няколко броя, така че ще следя намаленията през ноември.

# 262
  • Пловдив
Идея за подарък на деца

# 263
  • София
Последният пост ми припомни как се излъгахме с Плетеничко миналата година. Изобщо не е така лесно, както го представят.  Да не говорим, че клипчето, към което имахме линк беше реално на друго животно, то било на същия принцип, ами не, още по-трудно е така.
По принцип бих казала, че дъщеря ми е сръчна, доста неща си прави сама, но тук ударихме на камък и баба и не успя да и помогне. 😂😂😂
Сигурно е имало и доволни, но ние не бяхме от тях.
Иначе, както споменах дъщеря ми е на 9 г. и каза, че вече само пари ще иска за всички празници, нищо друго не и трябвало. 😄

# 264
И аз това се чудя, за 10г момиче трябва да купувам - детето има вид на 12г много високо и слабо, все на телефона виси.
На пари клоня с някаква книга

# 265
  • Пловдив
Аз май харесах чайове, някоя опитвал ли ги е?

# 266
  • Вила Великула
Аз май харесах чайове, някоя опитвал ли ги е?

Да, чаят е хубав и е красиво опакован.

# 267
Включвам се в темата, по-лека-лека напредвам и аз. Благодаря на Дессислава за сайта с чайове Lovare, страхотно изглеждат, поръчах. Много съм зациклила тази година за подаръците на моите родители и тези на ММ- всичко съм подарявала вече- миналата година беше книга плюс комплект от Орифлейм, преди това кожени чехли, дъски за мезета от групата “купи подарък от майка на дете с увреждане”, ваучер с фотосесия с внучката, изчерпала съм се отвсякъде. Вероятно ще повторя някой подарък, може да опитам някакви кошници да им сглобя, досега това не съм правила.  За щерката-(на 5) тя сама си каза фотоапарат- ще поръчам от Тему. Има тротинетка поръчана вече- ще бъде опакована. Това е засега, следя за още идеи.

Общи условия

Активация на акаунт