🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 14 995
  • 269
  •   5
Отговори
# 255
За 17-годишен – само мъжки аромат. Забрави за всички детински варианти. Simple Smile

# 256
  • Варна
Пробвайте с парфюмите на Джими Чу. Младежки  и не са скъпи. На моето 12годишно Blue man му беше първия. На 14 вече е събрал всички  и единствено Blue-то повтори

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:29 от Mwpo

# 257
  • София
Относно парфюм за тийн момче препоръчвам Jean Paul Gaultier Le Male-няколко варианта са,шишетата като мъжко тяло.Синът ми преди 2 год получи такъв по негова гореща молба и когато идват негови приятели у нас,ги чувам,че все тези парфюми обсъждат.Според мен са много силни и тръпчиви,но те си ги харесват.
Сега проверих-взимала съм го преди 2 г.от Нотино на някаква промоция май,беше 130лв

# 258
Моят син(17г.) също е голям фен на JPG Le male, направо се полива с него, а е страшно силен парфюм, но взех да свиквам. Явно е хит сред младежите, защото го хареса от друг приятел.
Моето предложение за парфюмен подарък за момчето  е Montblanc Explorer.

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 21:27 от vasi-lena

# 259
  • София
Последните години мъжът ми харесва и на Arabians secrets парфюмите. Последно загледа новия им Habibi. Не съм сигурна дали се водят уни или имат разделение, но са много издържливи и ароматите са страхотни. Малко звучат кич и баш хабиби истории, но са напълно ок 😀

# 260
Отворих линка с кафетата, но не видях да се предлагат кутии, само абонамент. Аз ли не гледам, където трябва?
Предлагат еднократна поръчка, скролване вдясно, след уточняването на печенето и смилането на кафето.
На мен лично не ми се виждат изгодни тези кутии, цената за 200 гр не ми допада.

А може ли и аз да помоля за линк към гривната, че ми се стори добра идея за подарък.

# 261
Благодаря за парфюмите - Le Male съм купувала за сина ми, Montblanc за мъжа ми. Струват ми се малко силни, но младежите могат да си ги харесват. Ще погледна и на Джими Чу. По принцип трява да купувам мъжки парфюми няколко броя, така че ще следя намаленията през ноември.

# 262
  • Пловдив
Идея за подарък на деца

# 263
  • София
Последният пост ми припомни как се излъгахме с Плетеничко миналата година. Изобщо не е така лесно, както го представят.  Да не говорим, че клипчето, към което имахме линк беше реално на друго животно, то било на същия принцип, ами не, още по-трудно е така.
По принцип бих казала, че дъщеря ми е сръчна, доста неща си прави сама, но тук ударихме на камък и баба и не успя да и помогне. 😂😂😂
Сигурно е имало и доволни, но ние не бяхме от тях.
Иначе, както споменах дъщеря ми е на 9 г. и каза, че вече само пари ще иска за всички празници, нищо друго не и трябвало. 😄

# 264
И аз това се чудя, за 10г момиче трябва да купувам - детето има вид на 12г много високо и слабо, все на телефона виси.
На пари клоня с някаква книга

# 265
  • Пловдив
Аз май харесах чайове, някоя опитвал ли ги е?

# 266
  • Вила Великула
Аз май харесах чайове, някоя опитвал ли ги е?

Да, чаят е хубав и е красиво опакован.

# 267
Включвам се в темата, по-лека-лека напредвам и аз. Благодаря на Дессислава за сайта с чайове Lovare, страхотно изглеждат, поръчах. Много съм зациклила тази година за подаръците на моите родители и тези на ММ- всичко съм подарявала вече- миналата година беше книга плюс комплект от Орифлейм, преди това кожени чехли, дъски за мезета от групата “купи подарък от майка на дете с увреждане”, ваучер с фотосесия с внучката, изчерпала съм се отвсякъде. Вероятно ще повторя някой подарък, може да опитам някакви кошници да им сглобя, досега това не съм правила.  За щерката-(на 5) тя сама си каза фотоапарат- ще поръчам от Тему. Има тротинетка поръчана вече- ще бъде опакована. Това е засега, следя за още идеи.

# 268
За 17-годишен – само мъжки аромат. Забрави за всички детински варианти. Simple Smile
Всъщност завиви от предпочитанията на конкретния човек.
Ако става дума за близко дете, то само ще покаже какъв тип аромати харесва

# 269
  • София
Погледнах Lovare, но ме отказа произхода им. Предпочитам да поръчам Pukka или Delmar.
Моят 17-годишен харесва поне от 2 години мъжки парфюми. Зависи от бюджета, но определено са големи са детски комплекти.

Общи условия

Активация на акаунт