🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 16 584
  • 284
  •   3
Отговори
# 270
  • Някъде там
Ура, имаме си нова тема!
Записвам се - все по-трудно ми е с подаръцте! Всичките вече имат всичко и никой не иска нищо.... драмата е голяма и наистина не знам какви подаръци ще подарявам тази година.

# 271
  • там където има винаги вятър
Аз поръчах една камара сетове с подправки, ама вие сте виновни!
..............
Така е - виновни са Satisfied
Моите пристигнаха, ето ги в кашона:

Бързах с поръчката и после се сетих за още нещо, та...ще се поръчва пак Rolling Eyes

# 272
  • под тепетата
И моите дойдоха супер бързо! Аз и на мен си поръчах нещичко, както и няколко единични за подаръчета.

# 273
Някой пробвал ли е тези напитки ?

Или по-добре да заложа на кафетата ?

# 274
Ако е за деца и младежи- шоколадовите , ако е за по- големи може и кафетата...
Шоколодите от кутията на Celibration сме взимали често- хубави са..
Това ще да е течната им форма, предполагам че ще са добри...

# 275
Къде ги има тези календари с капсули? Може ли линк?

# 276
# 277
Последния линк не се отваря при мен.

И моите ДНК тестове дойдоха днес.

# 278
# 279
Здравейте. Ще поръчван дамски чехли от Веск. Бихте ли споделили номерата отговарят ли.

# 280
Напредвам бавно, исками се да приключа понабързо с подаръците тази година. На сестра ми стандартно - пандора. За мъжа ѝ търся раница за ръчен багаж. Някой ако може да ме насочи към нещо? Търся идеи и за допълващи подаръци за момиче на 14 и момче на 18 Simple Smile

# 281
Здравейте. Ще поръчван дамски чехли от Веск. Бихте ли споделили номерата отговарят ли.
Поне за нашите размери си отговарят, леко се и отпускат, все пак са от естествен материал, имайте го предвид, ако сте на границата между два номера. Аз напр. на някои модели обувки нося 36, на други - 37, от чехлите на Веск - 37, на Милвена - 35.

# 282
Аз нося 37-37,5 и се чудя кой номер да взема. Може би ще взема 38 и ако трябва ще сменям.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 14:06 от Бреза

# 283

Много ми харесаха как изглеждат. Скоро ще подаряваме кафе машина на близка с капсули за РД и може част от подаръка й за Коледа да е тази хубава кутия с интересни предложения. Във Варна някой да ги е виждал или само онлайн трябва да се поръчат?

Днес освен ДНК тестовете ми дойдоха и коледните стъклени играчки от  Стъклодувно Ателие Иван Станев. Честно казано бях малко притеснена, защото на снимките които разгледах във ФБ бяха едни.........по неугледни, но сега мога да кажа, че са много красиви на живо. Помолих всяка да бъде опакована поотделно и нямаше счупена.

# 284
Някой пробвал ли е тези напитки ?

Или по-добре да заложа на кафетата ?

При нас тези Celebrations се предлагат в самостоятелни кутии в супера. Бях взела за сина ми, който обича шоколадови напитки, но тези изобщо не ги хареса и продължават да се мотат вече година у дома. Но той и нескуик и подобни не харесва. Обича шоколад на клечка, която се слага в топлото мляко и шоколадът се разтапя.

Аз бих заложила на кафетата.

Общи условия

Активация на акаунт