🎄Коледни подаръци 2025🎄

• 71 476
  • 893
  •   13
Отговори
# 780
Скрит текст:
Моля за препоръки за машина за рязане на колбаси /слайсър/. Става ли и за рязане на хляб?
Миналата седмица купих от Лидл за 57лв. Ще дам отзив на 25.12. Blush
Реших, че ако няма да се полза, поне да не съжалявам за парите.
Еййй, че ме е яд Sad ще пробвам да звъня на телефона им и да видим дали мога да го купя, ако е минала промоциоталната седмица

# 781
  • София
Ние с ММ ползваме термо чаши на Kambukka. Взимах ги от Озон и сме доволни. Но не могат да се сложат в легнало положение в чанта. Ако трябва да се пренася винаги в ръка си я нося. Много часове държи температура (случвало се е сутрин да направя кафето и привечер още да е топло).

# 782
  • София
Аз също ползвам чаша KAMBUKA https://www.technopolis.bg/bg/Kutii-za-sahranenie--termosi-i-but … L-ChERNA/p/854966изключително доволна съм - освен че запазва напитката топла, не се разлива изобщо - при мен винаги е пусната в чантата, не я държа изобщо изправена, а както дойде, но до сега не се е разливало

# 783
https://sgmugs.net/ от тук съм поръчвала няколко пъти.Страхотни са.Забавни,не текат
Дадохте ми страхотна идея.Важното е да държат дълго топло кафето и да не се тазлива.

# 784
Скрит текст:
Моля за препоръки за машина за рязане на колбаси /слайсър/. Става ли и за рязане на хляб?
Миналата седмица купих от Лидл за 57лв. Ще дам отзив на 25.12. Blush
Реших, че ако няма да се полза, поне да не съжалявам за парите.
Еййй, че ме е яд Sad ще пробвам да звъня на телефона им и да видим дали мога да го купя, ако е минала промоциоталната седмица
Ако си от София - в Лидл Княжево видях тази вечер такава машина Simple Smile

# 785
Препоръка за семейна настолна игра ?

# 786
У дома от години Катан ни събира край масата, имаме и две от разширенията

# 787

У нас най-много Руми и след него Скрабъл.

# 788
Похвалвам календарите на Pixi photobooks, днес ги получих. Видях ги в приложението на Лидл, имат намаление там.  За първи път поръчвам календари със снимки и съм доволна. Може да се каже, че вече имам допълнение към основните подаръци. Но идеи за основни подаръци нямам. Чакам намалението в Златна рибка, за да поръчам една калъфка и дотук с идеите.   

# 789
  • София
Каркасон преди всичко. Също Румикуб и Скрабъл - те искат повечко мислене. Диксит е много забавна за хора с въображение.

# 790
Много обичаме Диксит, за жалост е по-интересна с повече хора и най-забавно е с приятели като сме.А ние сме трима и вариантът с трима не е толкова забавен. Тази игра според мен, е единствената, при която деца могат да участват равностойно с възрастни, защото децата имат голямо въображение.

# 791
Ticket to ride.

# 792
  • София

Диксит е много приятна игра.

# 793
Аз препоръчвам Сказание и Барабар, а ако в семейството има малки деца  ( 4-10 год), Таласъмски истории.

# 794
Everdell и Ticket to ride.

Общи условия

Активация на акаунт